Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (48)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Din nou a trebuit sa parasesc o odisee de ianuarie februarie...Cum poate fii viata atat de nedreapta?Ne-am dorit atat de mult acest copilas!!Regret cand m-am plans ca mi-era atat de rau...Oare Dumnezeu crede ca nu as fi o mamika buna de mi-a luat ingerasii la El?De ce Doamne de ce?
Mi-am dorit atat de mult sa stau cu voi pana la capat!Am stat cu atata frica,numai eu stiu cum am stat si totusi am sperat ca de data asta va fii bine!

DURERE FARA SFARSIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ariya,stai cuminte ca i-am sunt pe astia de la protv si nu au loc la stirile de la ora 5,si eu m-am interesat ca imi vina sa il bat pe tata care ma tot freaca in fiecare zi cu aceleasi intrebari. si eu astept ziua de miercuri...asa ca sa speram ca vor trece repede!!!
fetelor mi s-au umflat picioarele,de la vreme,oare>???

19S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

din cauza nervilor,nici nu prea mai pot sa mananc....mi s-a inchis stomacul...saraca ,printesica mea...am fost miercuri la control si e f bine,e mai mare cu o saptamana si o zi la masuratori,iar DPN-ul s-a modificat e 10/02/2009...mi-a dat sa iau MagneB6 si sa-mi dau cu antiinflamatoare pt ca am niste dureri de coloana de nu se pot explica...am probleme cu coloana din cauza unui accident avut la basket cand eram pustoaica ,iar ,la fiecare sarcina ,am avut niste dureri oribile...si nu se pot face infiltratii,deci,suportam...
a propos ca tot ati vb de inaltime - eu sunt 1,83,sotul meu 2,05,Amedeo la 10 ani jumate - 1,58 si Annamaria la onorabila varsta de 7ani si o luna 1,45...ce ziceti?cam pitici ,nu?...

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 17+

Mergi la inceput

MICHELLE,te iubim si suntem alaturi de tine - cred ca imi dati voie sa vb pt toate,nu?Ai incredere in viitor si o sa vina si clipa in care o sa poti strange la piept un pui mic!Parol!Eu m-am chinuit 4 ani sa-l am pe Amedeo ,nu m-am lasat,am suportat orice durere,tratamente,dar am avut increder ca o sa-l am ...si,ca sa vezi cat face optimismul si pozitivitatea in gandire,acum astept al treiliea copil...precizez ca eu nu m-am ferit niciodata,nu am luat niciodata anticonceptionale,deci copiii astia chiar au venit prin voia lui Dumnezeu!te pup tare,tare si ,fruntea sus!

Mergi la inceput

ma duc cu mare drag sa pregatesc cina...vorbim mai incolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Mah..fetelor..cele care aveti 23-24 sapt de sarcina..voi simtiti o durere in abdomenul inferior atunci cand va ridicati in picioare? eu simt de parca tot uterul se lasa si imi apasa pe celelalte organe..nu stiu cum sa spun..am o senzatie de greutate..dar destul de neplacuta. O fi normal? Bebe vad ca nu e localizat acolo ca imi da cu picioarele mai mult in lateral. cert e ca am inceput sa ma simt grea. In pat abia ma intorc de pe o parte pe alta. La voi cum e?

Justme 23+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
http://community.webshots.com/album/565627790XVIufn?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Anca si Crisspolis, DarkBendis si Eli! Felicitari pentru si !!!

Edinutza felicitari pentru bb miscaret!! cand vei afla ce e??

Michelle incearca sa fii puternica. stiu ce inseamna sa lupti pentru un copil, dar Dumnezeu da la fiecare cand trebuie. Oricum cuvintele nopaste sunt sa-ti mai aline din durere, doar tu si sotul tau sunteti cei puternici care vor trece peste aceasta mare durere.
Dumnezeu sa va intareasca!!!

Ariya mai ai putinitica rabdare. Cunoastem sentimentul cu soacra, numai ca la mine este permanent...

Fetelor, sambata am fost o nebuna: am plecat cu mama sa-mi caut rochie pentru cununia fratelui, am cutreierat 5 ore, am cumparat pana la urma dar toata dupa-amiaza nu am mai coborat din pat, nu mai stia Radu ce sa-mi faca ca ma dureau picioarele de la un moment dat am inceput ... Unde mi-o fi fost mintea???
Azi am mai iesit prin magazine dar mai putin...
Maine o sa merg la manastirea unde am fost sa ma pentru .

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

16+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

ariya - am auzit si eu de mamele de italieni. macar miercuri pleaca si se duce departe de tot. si o perioada scapi.

michelle - eu ma bucur ca ai fost alaturi de noi pentru ca pe mine m-ai inspirat, cu puterea si hotararea ta de a asculta de doctori, de a face totul pentru copilul tau si de a trece peste rau si peste toate. imi pare doar rau ca nu ai ramas cu noi pana la capat, dar sunt convinsa ca o sa ai si tu puiul tau sa il tii in brate, si ca vei fi o mama minunata. si sper sa mai treci pe la noi si sa primim vesti bune de la tine cat mai curand. pentru ca ramai pana la capat o colega draga a noastra.

am ajuns acasa la noi la alba - vai ce as mai fi stat vreo 2 zile la mama.

22+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Michelle, te imbratisez si ma rog pentru tine si ai tai. Ma bucur ca te-am cunoscut si, asa cum a spus si Cristi, sa stii ca ramai o colega draga de-a noastra! Vei fi o mama minunata!

Ariya, inca vreo cateva zile, si scapi de rude. Trec si astea!

Multumesc frumos fetelor pentru felicitari! Acum incepem si noi sa ne dezmeticim ca vom fi parinti de pisicuta mica! Niall a inceput sa se intrebe cum va fi viata lui intr-o casa cu 5 fete (eu, bebelina +cele trei madame pisici) iar un amic de-al nostru, care lucreaza la politie, s-a si oferit sa faca un "background check" la viitorii pretendenti atunci cand va fi cazul

Just... sa stii ca si eu ma simt mai "grea"... si-mi vine sa rad... ca daca acum ma simt asa, ce ma fac peste o luna... doua... trei...Astia de aici spun ca de acum in colo e normal sa punem cam 1 pound pe saptamana (cam juma' de kil)... deci vom deveni intr-adevar "persoane cu greutate".

Fetelor, chiar ca trebuie sa ma pun pe cumparaturi acum, azi a fost chiar foarte racoare la noi si am realizat ca ... nu prea mai am cu ce sa ma imbrac. Ce ma mai cuprinde (fuste cu talie elastica, bluzite) sunt cam de vara, noroc cu pantalonii de la servici, am 2 perechi de maternity trousers... ii port si la servici si cand ies in targ... m-a mai cadorisit cumnata cu vreo cateva lucruri... dar neaparat trebuie sa-mi iau niste pullovere, bluze mai groase. Si cizme pentru iarna (care vine repede aici) fara toc sau cu toc jos... nu ma mai vad cocotata pe catalige, ca pana acum.

Dark Bendis

22+ cu "Huckleberry" Baby

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna seara fetele....

am trecut sa va salut si sa va spun ca gata.,...am si a patra pereche de fini....am facut logodna lor sambata cvu musafiri multi la noi acasa si cu masa frumoasa....asa ca sambata am avut zi plina plus suc de rosii de facut si de calcat o tona de rufe.....

azi am lenevit dar bebe a stat doar in partea stanga de ma inghiontit in coaste de nu se mai putea.....voi l-ati avut pana acum in aceasta pozitie???? este minunata senzatia dar si stranie......

in rest si noi asteptam ziua de marti sa mergem sa il vedem....

pupici
17+

Camelia

Mergi la inceput