Pepenasi de iulie-august 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

am pus poze de la botez pe picasa...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

azi e slaba miscarea pe aici, toata lumea e plecata in weekend...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Anna, vazut poze de la botez .

Ankuta, vazut si pozele voastre .

Mada, mai e nasol tare cand se pierd mesajele, dar tu chiar avusi ghinion sa le pierzi de atatea ori . fata. Da mai, Ami chiar iti seamana .

Mona, si eu stau cu frica daca merg la baie sa nu faca Matei vreo nefacuta cu fata, asa ca las usa deschisa sa-i aud.

Locca, sa va faceti bine repede. Aseara eram in parculetul din capul strazii spre Grivita, singura cu amandoi copiii. Sotul era plecat la Pitesti ca i s-a stricat sefei lui masina pe autostrada si l-a chemat sa i-o repare .

Astept cu nerabdare pozele de la toate botezurile din weekend .

Fata mea iar a avut o noapte agitata. Asa ca iar sunt zombie.
Mai am o saptamana si incepe Matei scoala. Trebe sa merg cu el sa-i cumpar pantofi si vreo 2 camasi albe cu maneca scurta. De la scoala le-au facut uniforme: pantalon, vesta si cravata. Pantalonii trebuie ajustati la lungime, asa ca trebe sa ajungem si la croitor. Si el uraste sa probeze haine , asa ca toate astea il enerveaza la culme si nu vrea sa le faca - o sa fie cu cantec .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

BUJO-LA MULTI ANI!!!cu intarzaiere,ca ieri am avut o zi mai grea...dar azi totul a revenit la normal.Bebe a fost agitat ieri,cred ca nu mancase destul de la san,dar azi am invatat lectia si l-am cantarit inainte si dupa masa.
MARINA-nasoala intamplare.Si eu am fost la un pas de lesin la 2 saptamani,dar era mama langa mine si l-a luat repede pe bebe
RUXI-Infacolul functioneaza cu "aere" -scrie pe prospect-aduna toate gazuletele intr-un mare vant ca sa iasa:)
ALINA-felicitari pt bebe Rayan!
CAMY-
PICA-ce tare!Si eu vreau la mare,dar nu sunt asa curajoasa ca tine...:(Si l-ai bagat si in apa....ce frumos!Bravo!:)
ANNA-sa-ti traiasca crestina Ioana!
Ma duc sa ma uit la poze.Pupici

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Pica, ce frumos ca ati fost la mare! Vreau si euuuuuu!

Sursu, cum esti cu stomacul? Eu sunt mai bine.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

caprioara ce baiat mare ai, ce m-am distrat cand ai spus ca nu-i place sa probeze haine, are personalitate, este un mic barbat, majoritatea barbatilor nu suporta sa probeze haine, sa mearga la cumparaturi, dar nu m-am gandit ca de mic sa nu suporte lucrurile astea.
Mona cred ca iti este foarte greu sa fi tot timpul cu ochii in patru, sper sa-i treaca crizele de gelozie lui Cris si sa nu-l mai loveasca pe micut, sa poti si tu sa fi mai relaxata.
Pica super ca ati fost la mare si eu as vrea, dar din pacate anul asta ne sare randul, dar recuperam la anu'.
Anka este bine sa sa-i intre apa in urechi? Noi suntem foarte atenti sa nu-i intre deloc apa de frica sa nu faca otita.
Anna sa-ti traiasca crestina, multa sanatate si sa fie
cumintica.
Noi aseara am fost la o nunta, am plecat pe la ora 23, si fetita a ramas cu cumnata mea, imediat dupa ce am plecat s-a trezit si a inceput sa urle, orice ii facea nu se linistea, simtea ca nu sunt eu, atunci cumnatamea i-a bagat tzatza in gura ( desi nu are lapte, copii ei sunt mari) si a suspinat de cateva ori si a adormit cu tata in gura, asa m-am distrat cand mi-a povestit

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Heloo fetitele!! ce mai faceti? sper k bine si nu sunt probleme...k eu nu mai apuc sa citesc nimic...ziua bebelinu meu doarme foarte putin...in reprize de 30 min si seara eu cad lata...asa k nu prea am timp de nimic...trec si eu pe aici mai mult sa va salut, sa nu ziceti k vam uitat
Eu azi iam cunoscut pe nasii la bebe...k deh...nui cunosteam...si o sa avem si noi botezul pe 11 sau 18 octombrie...depinde cand gasim local liber...
In rest...mai nimic...putin trista, dezamagita...dar asta e...merg mai departe!! Va pupa mama pe toate!!

Denisa mamy de Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

am reusit si eu sa citesc din urma,dar nu prea am cand sa scriu.
maine cred ca o duc la ortopedie pe timi sa scap de stres.
voua cate zile v-a tinut primul cm?ca mie 5,dupa care una pauza,dupa care inca una,si sper sa fie atat ca m-am saturat!!!joi am programare si la gine ca am cam amanat controlul de la 6 saptamani
noi ne punem la un film cu tati.
va pup si vorbim maine

Izabella mami de Timea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilys spune:

Oare cand o sa fie bebe mare... sa nu mai planga? Ca nu mai stiu ce sa ii fac!! Plange intr-una, nu tace decat la san, deja simt ca nu mai pot, adoarme cu tzatza in gura, iar cand il pun in pat zici ca il pun pe foc. Of, cum nu m-am gandit eu ca o sa am un bebe asa urlacios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

LILYS si bebe meu plange si vrea sa molfaie toata ziua la san,dar e normal, al meu sta foarte putin treaz si cerceteaza prin jur cu privirea...apoi ii se pune lui pata k simte k parca a trecut prea mult timp de cand e treaz si nu a simtit tatzica in gura si eu facusem rana la san de la atata molfait dar acum miau trecut...ma mai doare putin atunci cand o ia in gurita si incepe sa traga dar trece repede...pana se obisnuieste sanul sa fie molfanit mie imi place asa sal tin in brate si sa pape...numai k e obositor...am noroc k noaptea doarme dus pana dimineata
Pupici

Denisa mamy de Radu Mihai

Mergi la inceput