Mamici de septembrie - octombrie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 22
Nausica spune:
pentru cine e interesat de produse organice - mai ales pentru bebe, am aflat de la o mamica de site-ul asta: w w w. rangali . ro
daca a folosit cineva produsele lor, as fi curioasa sa aud pareri.
Nausica33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Voi cum procedati???V-ati luat dinainte trusa sau asteptati ziua cea mare? |
am inteles de la unele fete ca exista farmacii unde poti vorbi sa duci inapoi trusa, daca nu o folosesti (respectiv daca nu o desigilezi). eu nu m-am interesat inca de asta, dar stiu de la o prietena care a nascut anul asta ca la Farmacia Academiei (Universitate) sint cele mai ieftine truse de epidurala.
sa te interesezi si de anestezic, unele fete au primit reteta de la doctor si au cumparat si anestezic. mie doctorul meu mi-a spus sa iau trusa, daca tin cu tot dinadinsul sa ma asigur ca au, dar ca anestezicul il au ei, garantat.
Nausica33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui Nausica mamidestefan, te referi la rezerve? nu stiu exact sa-ti spun, eu mi-am facut, cica, o rezervare, de prin martie , dar pentru saptamina din jurul DPN, ceea ce iti dai seama ca e cam la plezneala. in principiu, din cite am inteles, daca rezerva e libera, nu-s probleme. dai banu' si gata. ieri, de exemplu, in rezerva aceea de 150 euro era o mamica de la care am inteles ca n-a avut nicio rezervare. dar eu nu-mi fac griji despre asta, atita doar ca vreau sa stea sotul meu cu mine in travaliu. altfel, parerea mea e ca nu merita sa dai nici 50 euro pe noapte, saloanele cu 2 paturi arata mai mult decit ok. tu nasti la Municipal? Nausica33+ si bebe Nedelcu poze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
Da ..cu BADIU ...
De rezerva ..nu prea imi fac planuri ca e atit de incerta data cind nasc..incit nu prea cred ca am sa nimeresc si sa rezerv exact ziua cu pricina..in plus oricum e cam tirziu sa ma gindesc la o rezervare...eu prin iunie nici nu speram sa ajung in septembrie..
Eu ma gindeam mai mult la saloanele de pe aripa renovata cu 2 paturi ..sau trei ..am auzit ca numai prematurii..si cei foarte "pilosi" patrund acolo..dar poate sunt doar zvonuri!
LIDIA (37w+)cu si Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
Gata cu emotiile...suntem la termen!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
simodina spune:
Buna fetelor! Profit de putin ragaz ca sa va salut, n-am mai deschis net-ul de cand am nascut... Sper ca in curand sa pot deveni mai activa.
Despre nastere cred ca va povestit Simo (kid) - a fost o mica vacanta odihnitoare. In rest noi suntem bine, ne luptam cu tzitzi. De fapt nu ne mai luptam, suntem 100% pe natural de saptamana asta. Am lapte dar tzitzi sunt cam proaste si Mara nu prea reuseste sa apuce mamelonul. Dupa ce 3 zile m-a supt la o ora juma' acum ma suge la 2 ore 2 ore juma' cu exceptia diminetii cand suge la 3-4 ore si apuc sa dorm si eu putin ca altfel as deveni mocul zombie. Dar deocamdata sunt multumita ca suge si nu ma plang. De miercuri am inceput sa iesim afara si ii place foarte mult. Ne luam insa o masa in parc, nu avem cum altfel. Cand mi-o mai da putin ragaz o sa incerc sa pun si poze. Iar cu cezariana abia daca o mai simt, recuperarea este surprinzator de rapida. Ca sa nu va mai spun ca de la +21 kg avute inainte sa nasc sunt acum la +4 kg!? De fapt m-am desumflat total, deci aviz mamicilor care au retentie mare de apa ( picioare, maini etc foarte umflate ) sa nu se sperie daca kg acumulate sunt multe ca se pare ca retentia de apa este capul rautatilor de fapt.
Felicitam si noi toata mamicile care au nascut intre timp. Sa va traiasca minunile si sa fie sanatoase!
Bafta mamicilor care tre' sa nasca zilele acestea!
Cred ca am fost cam haotica dar ma grabesc sa mai prind juma' de ora de somn - se cere .
Nadina, mama Marei ( 27.08.08 ) si a lui Serban |( 20.08.05)
ilia_99 spune:
moama, ce cald e afara... am stat pe terasa sa-mi fac manichiura, valeu! si nu ma batea soarele..
mamidestefan, multa sanatate iti doresc. am vazut ca ma intrebai de dr, ce vrei sa-ti pov? eu il cunosc d ela sarcina trecuta, acum 3 ani. ziceai ceva de cusaturi, daca e vb de ceza, nu stiu sa-ti spun eu am nascut normal.
nausica, multam de info, stiam ca Municipalul arata bine, il renovau de acum 3 ani. si io tot acolo nasc, a treia oara!
ankussa, dyanira incepuse sondajul nasterilor. da' tu cum nasti? eu normal si de data asta, daca nu apare alta indicatie.
nikolici, inteleg ca e prima nastere la tine, asa ca nu va fi chiar asa rapida sa n-aiba dr timp de anestezie, poate io s-o patesc dar eu nu vreau sa fac epidurala. in general, ea se face dupa ce ai dilatatie 4, or, pina ajungi acolo dureaza citeva ore, de regula. asa ca ajungi si la spital si au si timp sa-ti faca anestezia. am nr de la Farm Academiei daca vrei sa suni sa intrebi de pret. Va recomand si eu farmacia asta, pe mine m-a scos dintr-o gramada de situatii.
32+
ilia_99 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidestefan
Da ..cu BADIU ... De rezerva ..nu prea imi fac planuri ca e atit de incerta data cind nasc..incit nu prea cred ca am sa nimeresc si sa rezerv exact ziua cu pricina..in plus oricum e cam tirziu sa ma gindesc la o rezervare...eu prin iunie nici nu speram sa ajung in septembrie.. Eu ma gindeam mai mult la saloanele de pe aripa renovata cu 2 paturi ..sau trei ..am auzit ca numai prematurii..si cei foarte "pilosi" patrund acolo..dar poate sunt doar zvonuri! LIDIA (37w+)cu si Stefan-Eduard (21.08.2006)/... Gata cu emotiile...suntem la termen!!! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori! www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan |
mamidestefan, prematurii mici stau de obicei la Terapie Neonato, iar cei cu greutate mai mare in saloanele apropiate de Terapie, mie mi se pare firesc. Treaba cu pilosii n-o cred si-ti spun de ce, pt ca Municipalul este Spital de Urgenta, iar legea ii obliga sa ia orice gravida in travaliu care se prezinta la camera de garda, indiferent daca e sau nu in evidenta unui medic al spitalului. De aia uneori sunt putin depasiti de situatie, pt ca personalul e insuficient, la fel si paturile. dar eu personal n-am avut pb cu nimeni acolo nici prima, nici a doua oara.
32+
Ankussa spune:
citat din mesajul lui ilia_99 moama, ce cald e afara... am stat pe terasa sa-mi fac manichiura, valeu! si nu ma batea soarele.. mamidestefan, multa sanatate iti doresc. am vazut ca ma intrebai de dr, ce vrei sa-ti pov? eu il cunosc d ela sarcina trecuta, acum 3 ani. ziceai ceva de cusaturi, daca e vb de ceza, nu stiu sa-ti spun eu am nascut normal. nausica, multam de info, stiam ca Municipalul arata bine, il renovau de acum 3 ani. si io tot acolo nasc, a treia oara! ankussa, dyanira incepuse sondajul nasterilor. da' tu cum nasti? eu normal si de data asta, daca nu apare alta indicatie. nikolici, inteleg ca e prima nastere la tine, asa ca nu va fi chiar asa rapida sa n-aiba dr timp de anestezie, poate io s-o patesc dar eu nu vreau sa fac epidurala. in general, ea se face dupa ce ai dilatatie 4, or, pina ajungi acolo dureaza citeva ore, de regula. asa ca ajungi si la spital si au si timp sa-ti faca anestezia. am nr de la Farm Academiei daca vrei sa suni sa intrebi de pret. Va recomand si eu farmacia asta, pe mine m-a scos dintr-o gramada de situatii. Ilia eu una as opta pt cezariana daca as avea cum dar aici e ceva de genul "no way Jose". O sa cer epidurala, sa vedem, ca si cu asta sunt probleme in sensul ca daca te vad ca rezisti eroic te duc cu zaharelul si te trezesti ca e prea tarziu. Din spusele moaselor de la cursul antenatal am inteles ca pot pune epidurala si la dilatatie 8 (asta daca te pot prinde de contractii). Si bineinteles ca mi-au tinut morala lu` peste ca la cezariana se cos 7 straturi si ca recuperarea e mai lunga, ca pot apare complicatii. Problema mea e ca n-as vrea ca dupa 12 ore de travaliu sa depisteze ca cezariana e cea mai indicata caci m-as face foc si para (si astia cam asa fac aici). Nu stiu ce sa zic, sunt intr-o mare dilema si cum termenul se apropie cotizez din plin la productia de morcovi, pusca si vanator. 36+ Vladut 32+ |
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui simodina Buna fetelor! Profit de putin ragaz ca sa va salut, n-am mai deschis net-ul de cand am nascut... Sper ca in curand sa pot deveni mai activa. Despre nastere cred ca va povestit Simo (kid) - a fost o mica vacanta odihnitoare. In rest noi suntem bine, ne luptam cu tzitzi. De fapt nu ne mai luptam, suntem 100% pe natural de saptamana asta. Am lapte dar tzitzi sunt cam proaste si Mara nu prea reuseste sa apuce mamelonul. Dupa ce 3 zile m-a supt la o ora juma' acum ma suge la 2 ore 2 ore juma' cu exceptia diminetii cand suge la 3-4 ore si apuc sa dorm si eu putin ca altfel as deveni mocul zombie. Dar deocamdata sunt multumita ca suge si nu ma plang. De miercuri am inceput sa iesim afara si ii place foarte mult. Ne luam insa o masa in parc, nu avem cum altfel. Cand mi-o mai da putin ragaz o sa incerc sa pun si poze. Iar cu cezariana abia daca o mai simt, recuperarea este surprinzator de rapida. Ca sa nu va mai spun ca de la +21 kg avute inainte sa nasc sunt acum la +4 kg!? De fapt m-am desumflat total, deci aviz mamicilor care au retentie mare de apa ( picioare, maini etc foarte umflate ) sa nu se sperie daca kg acumulate sunt multe ca se pare ca retentia de apa este capul rautatilor de fapt. Felicitam si noi toata mamicile care au nascut intre timp. Sa va traiasca minunile si sa fie sanatoase! Bafta mamicilor care tre' sa nasca zilele acestea! Cred ca am fost cam haotica dar ma grabesc sa mai prind juma' de ora de somn - se cere . Nadina, mama Marei ( 27.08.08 ) si a lui Serban |( 20.08.05) |
..multi ..si te asteptam cit mai des pe aici!
Asteptam cu nerabdare pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
ilia_99 spune:
ankussa si eu m-am gindit la varianta asta, travaliu si dupa.. ceza! mi se pare ff frustranta, dar ma gindesc ca nu mi se poate intimpla tocmai mie, na!
32+
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui ilia_99 mamidestefan, prematurii mici stau de obicei la Terapie Neonato, iar cei cu greutate mai mare in saloanele apropiate de Terapie, mie mi se pare firesc. Treaba cu pilosii n-o cred si-ti spun de ce, pt ca Municipalul este Spital de Urgenta, iar legea ii obliga sa ia orice gravida in travaliu care se prezinta la camera de garda, indiferent daca e sau nu in evidenta unui medic al spitalului. De aia uneori sunt putin depasiti de situatie, pt ca personalul e insuficient, la fel si paturile. dar eu personal n-am avut pb cu nimeni acolo nici prima, nici a doua oara. 32+ |
Eu imi doresc mult sa stau pe aripa renovata ..ca la prima nastere am stat in A4 ..si nu prea mi-a placut...
eu atunci am fost la un pas sa ajung in A2 .dar cineva a "uns" mai bine decit mine se pare ..ca a fost luata din salonul in care am fost trimisa eu ..dupa ce statuse acolo o noapte..
asa ca odata m-am ars ..si imi incerc norocul a doua oara ...
oricum scuza lor perfecta este NU SUNT LOCURI IN A2 ...dar cine ii crede..
Eu zilele trecute am fost repartizata pe o aripa ..si bineinteles cind am ajuns acolo ..ni s-a spus NU SUNT LOCURI..
desi ma gindesc ca atunci cind s-a facut repartitia cineva stia unde sunt locuri si unde nu...
asa ca am aterizat in alta parte ..fara sa mai pot schimba ceva ..
oricum a fost vorba de o noapte ..dar cind vor fi 2-3 ..parca merita efortul..numai sa stii cu cine sa vorbesti si sa ai un dram de noroc.