Mamici de septembrie - octombrie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 21
denisa.g spune:
Joy – vazut poze cu superba printesa.Sa-ti traiasca si sa fiti sanatoase.
Muuh – sa-ti traiasa baietelul – este un scumput.
Mamidestefan – multa sanatate. Ma bucur pt bebelina grasuta.
Mary_b – Felicitari pt semnatura si pt vestile bune. Ma bucur ca bb a fost harnic si a recuperat .
38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisa.g Joy – vazut poze cu superba printesa.Sa-ti traiasca si sa fiti sanatoase. Muuh – sa-ti traiasa baietelul – este un scumput. Mamidestefan – multa sanatate. Ma bucur pt bebelina grasuta. Mary_b – Felicitari pt semnatura si pt vestile bune. Ma bucur ca bb a fost harnic si a recuperat . 38 + www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
..multumim mult..chiar avem nevoie..acum ca mi-am revenit eu ..mi-a racit baiatul ...dupa 4 zile de cresa ..s-a ales cu o raceala..care sper sa nu se complice..si sa treaca pina imi vine mie sa nasc...
FELICITARI MAXIME ..LAURETA ...
BUN VENIT PE LUME MICUTEI BIANCA NICOLE ..
IAR TIE..MAMICO .. REFACERE CIT MAI RAPIDA
LIDIA (37w+)cu si Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
Gata cu emotiile...suntem la termen!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
mamidestefan spune:
Fetelor...vreau si eu fotoliu de alaptat
Imi dati si mie ceva idei..ca eu abia acum incep sa caut ..
desi am renuntat la idee..acum parca m-am cam razgindit..
Pe Stefan l-am alaptat intr-un fotoliu mai vechi..
cu multe perne pe linga mine...
dar de data asta ..parca as schimba ceva.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
Nausica spune:
laureta, felicitari! sa-ti traiasca galusca. te asteptam sa ne povestesti!
Nausica33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
iriss_04 spune:
laureta:felicitari,bine ai venit pe lume BIANCA NICOLE
mamidestefan:sanatate lu'stefanuca sa se faca repede bine
Mary_b Felicitari pt semnatura
38+andrei sebastian
AMR 2 saptamani
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui iriss_04 laureta:felicitari,bine ai venit pe lume BIANCA NICOLE mamidestefan:sanatate lu'stefanuca sa se faca repede bine Mary_b Felicitari pt semnatura 38+andrei sebastian AMR 2 saptamani |
MULTUMIM MULT ..MULT!
Ankussa spune:
Morning burtici, mamici si pitici/e
Laureta sa-ti traiasca pisicutza, sa fie sanatoasa si papacioasa ca frumoasa sunt sigura ca e .
Fetelor, sunt sigura ca o sa dati cu rosii acum dar n-avusei ce face de dimineata si m-am pus pe numarat cezarienele vs nasterile normale si am gasit ca pana acum sunt 15 cezariene (inclusiv Laureta) si 5 nasteri normale. Imi aduc aminte de un sondaj pe care nu mai tin minte evident cine l-a facut acum catva timp (din cauze de neuron) si dupa cate imi amintesc nasterea naturala conducea detasat. Acum stiu ca valul de nasteri abia incepe si sincera sa fiu eu nu sunt pro/contra uneia dintre ele (cezariana/naturala) dar m-as interesa daca au fost fete care si-au schimbat optiunea si de ce.
PS fara rosii va rog nu de alta da` nu mi-au priit toata sarcina
36+ Vladut
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui Nausica fetelor, am fost sa vizitez spitalul Municipal. am vazut partea renovata de la etajul 5 si pot sa va spun ca am ramas foarte foarte placut impresionata - mai ales ca singurul meu termen de comparatie era spitalul Caritas . moasa cu care m-am dus m-a plimbat peste tot: pe la saloanele fara plata, pe la cele cu plata, la sala de nasteri si la sala de operatie (ma rog, am vazut-o de la distanta, evident), am vazut rezerva de 150 euro pe noapte care e de fapt un apartament cu 2 camere cu de toate. am vazut rezerva cu 2 locuri (50 euro pe noapte locul, dar o poti lua toata cu 100). am vazut saloanele cu 2 locuri si saloanele cu 3-5 locuri. totul este de o curatenie impecabila si zugravit in culori linistitoare. pe holuri, tot etajul e plin de desene. sala de nasteri mi s-a parut cam inghesuita, cu 3 paturi din alea horror. dar salile de travaliu aratau ok. probabil a contribuit foarte mult la "impresia artistica" si faptul ca a fost o seara linistita. nu urla nimeni, nu se scremea nimeni, niste bebelusi plingeau discret, dar atit. precis cind ajung eu acolo o sa fie revolutie, dar asta e, imaginea cu care voi ramine eu pina la nastere e una pozitiva si asta pentru mine e f important. Nausica33+ si bebe Nedelcu poze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
Ai vreun pont ..cum se poate "patrunde" acolo ..ma refer atunci cind nasti ?...ca din cite am auzit ..e destul de complicat..
Nausica spune:
mamidestefan, te referi la rezerve?
nu stiu exact sa-ti spun, eu mi-am facut, cica, o rezervare, de prin martie , dar pentru saptamina din jurul DPN, ceea ce iti dai seama ca e cam la plezneala.
in principiu, din cite am inteles, daca rezerva e libera, nu-s probleme. dai banu' si gata. ieri, de exemplu, in rezerva aceea de 150 euro era o mamica de la care am inteles ca n-a avut nicio rezervare.
dar eu nu-mi fac griji despre asta, atita doar ca vreau sa stea sotul meu cu mine in travaliu. altfel, parerea mea e ca nu merita sa dai nici 50 euro pe noapte, saloanele cu 2 paturi arata mai mult decit ok.
tu nasti la Municipal?
Nausica33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
nikolici spune:
Buna mamicilor,
Felicitari Lauretei si bun venit acasa Bianca Nicole.
Pt cine facea topul cezarienelor versus nasteri naturale...eu sunt o mamica care tzin mortzis sa nasc pe cale naturala...daca circulara imi va permite...caci o avem in jurul gatului..
O intrebare as avea...mi am intrebat doctora de trusa epidurala daca o au la spital, si mi s a raspuns ca nu si ca ar trebui sa o achizitionez eu, insa ma gandesc daca ajung prea tarziu sau daca nasc imediat si nu mai apuca sa-mi faca epidurala.
Voi cum procedati???V-ati luat dinainte trusa sau asteptati ziua cea mare?
Karina Alessia am 35 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 35
camera Karinutzei