Mamici de septembrie - octombrie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

dupa ceva absenta,

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI DYANIRA SI CLAU. BEBELUSI SANATOSI SI PAPACIOSI.

Noi venim de la spital..dar tot cu burtica la purtator.
Ieri am ajuns foarte greu la BADIU..
peste noapte am dat intr-o usoara dizenterie..si de dimineata eram atit de molesita ca ma tiram.
La consult avem tensiunea 8 cu 6 ..si cind sa ies din AMBULATORIU m-am prabusit...asa ca m-am trezit pe targa sub perfuzii..
azi sunt OK ..m-au hidratat bine..am mincat ...si am facut si o ECO sa vedem ce face bb..
Are 3350 gr si e mai mare cu o saptamina decit estimarea dupa CM..se pare ca alte semne nu sunt ..asa ca cel putin inca o saptamina..sau poate chiar 2 rezistam..

Incerc sa recuperez din urma .ca tare harnicutze ati fost

LIDIA (37w+)cu si Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
Gata cu emotiile...suntem la termen!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

eva:
MUUH:dimitri este un scump
cristineescu:vazut poze e super camera,bravo ai talent nu gluma

37+andrei sebastian

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Iriss deci tot saptamana viitoare afli cand vei face cezariana

Ankussamerci mult!!

Muuh sa-ti traiasca puiul!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

39+LUCA

AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ancule nora-mea e o scumpa ce mutritze face! Si imi plac cerceii, sunt f frumosi, i se potrivesc! Sa ii poarte sanatoasa!

Wow, vazut Dimitri frumos tare!Si tu Miruna nici nu zici ca nascusei...nu am vazut cearcane!

38+ LUCA

AMR 14 ZILE!!!

POZE & VIDEOS
CAMERA LUCA
Toate lucrusoarele lui Luca

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Am pus in bagaj chiloti de unica folosinta si alte lucruri utile sau mai putin utile dar nu stiu cum e cu pansamentele alea pentru epiziotomie nici sa ma tai!

Cine ma lamureste si pe mine pls cum e cu pansamentele astea "speciale"? Si pentru toaleta trebuie sa ne mai luam noi in spital ceva creme?

Merci si

38 +

poze camera bebe
http://community.webshots.com/album/566455222FCezpa?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mamidestefan ai grija de tine si de bebe mic.

July, Maia sta cuminte cand o schimbi sau o speli? Intreb si eu pentru ca a mea nu sta o clipa locului si plange cand ii fac baita.

Eva, multumim De abia astept sa-l vad pe Luca!!!

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Iriss deci tot saptamana viitoare afli cand vei face cezariana

Ankussamerci mult!!

Muuh sa-ti traiasca puiul!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

39+LUCA

AMR 6 ZILE

da suntem colege sapt viitoare
dar poate imi dispar emotiile pana atunci,da' ma incurajezi tu, ca esti mai tare stiu eu

37+andrei sebastian

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Bine ai revenit Miruna!!! Azi am fost in Elias sa duc certificatul de nastere al piticei (imi arestasera alea buletinul si tb sa il recuperez) si era ora de alaptare, am bagat capul la salonul 5 doar-doar te-oi recunoaste. In fine, mi-am imaginat ca sunteti deja acasa . E un dulce Dimitri si ce costumas frumos are! Recunosc rezerva 1 unde am stat si eu data trecuta, fain patul Sa fie sanatos si norocos!

Laureta si Andreea_and, va tin pumnii strans-strans!

Cu leucocitele alea fetele...si mie mi-au iesit mari in ambele sarcini. Ginecologul meu pe care il cred un tip destupat si informat mi-a zis ca in timpul sarcinii sunt mai mari. Nu e vorba de infectie, dar asa reactioneaza corpul nostru cu un "element" strain in el. Nu va mai faceti mii de probleme

July e o scumpa Maia! Ma bucur ca te refaci bine. Ai avut fire care se scot? Mie mi-au pus intradermice, nu ma mai duc la scos. Ma gandeam care or fi mai bune. Operatia mea arata un pic cam rau, e inca umflata, dr a zis ca e din cauza ca a facut-o pe incizia veche, nu mai arata boboc ca prima dar se va reface. Sper, ca acum arata destul de Frankestein...Asta e, riscurile meseriei, noroc ca nu e decat o taietura, cea veche e sub ea si nu se vede.
Cu buricelul, eu o tamponez cu alcool de 70 de grade. I-a cazut si ei buricul ieri, in a 8a zi. Ca si la Carla, buricul e inca in afara, sper sa se retraga. Nu mai imi amintesc cum a fost data trecuta. Supureaza ceva pe acolo, am pus alcool si muuult Baneocin pudra si nu ii fac baie pana nu zice dr ca pot. Eu i-am facut baie cu buricutul pana acum ca asa mi-au zis din maternitate (si acolo o spalau sub jetul de apa). Dar acum ca a cazut si am vazut eu umed locul nu ma prea incumet. Vine dr azi si am sa o intreb. I-am pus o fasa din aia de la TIGEX, speciala pentru buricel. Poate s-o mai retrage.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Muuh bine ai revenit acasa! Dimitri e un scump.
Iar tu arati super, poti deja sa te pui pe treaba, sa-l faci si pe Ivan.

Nausica33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

am o veste buna pe ziua de azi (in afara de cea ca am supravietuit traficului din Bucuresti ): mi-au iesit absenti anticorpii anti-A, deci pot sta linistita de acum.

aaa, si vine soacra sa faca de mincare

Nausica33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput