Gravidutze si Mamici de Cluj -89

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata buna,
LA MULTI ANI !,tuturor sarbatoritilor:Ana,Carina,Stefan,sa cresteti mari si sanatosi sa aduceti multe bucurii parintilor .

elena,La multi ani pt socrela ta,sa manance sanatoasa tortuletul iar noi sa salivam peaci de pofta

si daca tot e zi de sarbatoare azi, sa va anunt ca si noi sarbatorim 5 ani de casnicie,e prima data cand se nimereste sa cada tot sambata...sotul meu dimineata mi-a adus cafeluta la pat si ma pupacit ...cred ca are si ceva surpriza pt mine ...

andree27,sanatate multa,ia ceva antibiotice.

ioana,gabi,drum bun si distractie placuta!

merg la treaba,

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui soanso

neata buna,
LA MULTI ANI !,tuturor sarbatoritilor:Ana,Carina,Stefan,sa cresteti mari si sanatosi sa aduceti multe bucurii parintilor .

elena,La multi ani pt socrela ta,sa manance sanatoasa tortuletul iar noi sa salivam peaci de pofta

si daca tot e zi de sarbatoare azi, sa va anunt ca si noi sarbatorim 5 ani de casnicie,e prima data cand se nimereste sa cada tot sambata...sotul meu dimineata mi-a adus cafeluta la pat si ma pupacit ...cred ca are si ceva surpriza pt mine ...

andree27,sanatate multa,ia ceva antibiotice.

ioana,gabi,drum bun si distractie placuta!

merg la treaba,

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Multumesc fetelor de urarile de sanatate!Nu pot lua antibiotice ca alaptez!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Soanso, multumim pentru urari! si aniversare frumoasa si voua! la cit mai multe si fericite!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

la multi nai tuturor sarbatoritilor...ana sa cresti mare si frumoasa,sa le-aduci parintilor tai numia bucurii...stefan la multe lunisoare inainte si anisori..

elena nasoale fazele astea....si eu m-as fi enervat rau..si ce urat a fost visul acela..primadata am crezut ca era adevarat,m-i s-a si ridicat parul pe mine..sper ca dragos e mai bine si distractie faina la tara..

soanso chiar ca e mare si superba poza.fati-o tablou.sper sa ne vedem marti..

noi mergem la ziua la cineva astazi...si mor de nervi ca nicicum nu ma inteleg cu taica-so cu programul ei de vizita.are dreptul la 3 zile pe sapt cate 3 ore..dar nu specifica care zile..noi ne-am inteles de la inceput sa fie luni..marti si samb..dar nu e batut in cuie..si eu pot avea program sambata nu numai el.si i-am spus sa o i-a cum afost ieri pt astazi sau maine.dar nu vrea..normal.ca sa ma enerveze si sa-mi strice programul..asa m-am saturta....pana peste cap de toate fazele lui

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

la multi ani carina....sa cresti mare si sa fi cuminte..

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ana,La multi ani!!!Sa cresti mare si sa fi sanatoasa!!!

La multe lunite si Carinutei si lui Stefanut!!!

Eu sunt tare rau cu alergia...imi apare pe tot corpul...arat groaznic,si ma mananca...Aseara mi s-a umflat si buza si ochii si eram plina de pete rosii pe fata...de acuma sa-mi spuneti monstruletul Ramonel ca nu ma supar...Aseara mi-am facut si poza,dar saracu aparat a murit cand m-a vazut...s-a terminat bateria...
Miercuri ma duc la Tg Mures,la un parazitolog,cica e cel mai bun din tara.S-ar putea sa fie de la virmisori,ei sa dea asemenea reactii.Problema e ca se depisteaza si se trateaza foarte greu...Din afara nu poate fi nimica care sa provoace aceasta alergie,pentru ca nu am schimbat nimic in viata mea...Sa speram ca se va rezolva,si voi gasi cauza,ca de atatia ani ma dispera deja...nu stie nici un doctor ce e...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Avem dintisor!!!!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA super fain tortul ,LA MULTI ANI pt soacra ta
CARINA SI BEBE STEFAN la multe multe lunitze
ANDREEA multa sanatate
RAMO FELICITARI pt dintisor
sper sa gasessti tratament la alergia ce o ai ,multa bafta

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

LA MULTI MULTI ANISORI ANA INGERASH MICUT CE ESTI
felicitari mamicutzo pt o asa minunatie de fetitza

Mergi la inceput

ANCA la multi ani si voua si toata fericirea din lume

IOANA(SARA)eu zic ca ar trebui sa mai purtati o discutie si sa stabilesti clar in ce zile are dreptul sa o ia pe piticutza
la ce petrecere mergeti ?
si noi mergem la 5 la Mara ,fetitza lui Iulia

Mergi la inceput