Gravidutze si Mamici de Cluj -89

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

alex poate tiadris nu mai vrea titi si din cauza ranilor de la titi sau poate nu ii mai ajunge si atunci prefera sticluta k papa kat vrea, oricum e bine k nu te vei mai chinui cu intarcatul iar perioada cea mai buna de intarcat se zice k e 9-11 luni

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

seanunta o noapte agitata, acum kand sa inkid kalku s0-a trezit D si cerea apa apa saracut de el , cred k asa ii de greu pt k sunt mititei si ns sa zica ce au

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata!

elenuta-cum ii Dragos?daca tot cu febra si e mare,eu zic sa-l duci la medic.sa ne tii la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neatza
OANA felicitari pt revista ,sper sa apuc so iau si eu
ELENA cum e Dragos?poate e din cauza dintisorilor ,saracul de el

puiu meu nu mai vrea tzitzi ,n am facut rani de la muscatura :) din fericire ,dar se pare ca e cam gata alaptatul

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

neatza !!!
deja suntem framnti de cand ne-am trezit de la 7 , ne jukam ne distram , e totul bine , nu mai are temperatura insa azinoapte saracutu cum s-a trezit si cerea apa apa imi venea sa il pap , ce bine k stie sa vb cat de cat si imi zice cand ii trebuie ceva.

am facut curatenie iar acum am scos aspiratorul ca sa stea putin linistit pana va scriu k nu ma lasa o secunda sa stau, ne uitam penational la filmul LICEIENII super film romanesc , ma uit defiecare data cand il difuzeaza si il nimeresc

va pupik si va doresc o zi placuta

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

renunt la fim k sa iesim afara sa se mai invioreze al meu copilas, k ieri tot in casa ii greu pt el dar si pt mine, suntem obisnuiti sa iesim tot timpul afara

meli spor la invatat

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata
I-am trimis pe barbati afara, ca sa fac eu curatenie in baie... si mi-e o leneeee... dar e dezastru asa ca dupa o raita pe net, ma bag in detergenti pina la cot
Elenuta bine ca nu mai are temperatura Dragos!
Oana trebe musai sa vedem revista, poate o fi vreo poza pe acolo cu MAria, asa poate o vedem si noi ca tare ascunsa o tii

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA super ca i bine puiutzu ,asa as iesi si eu afara ,dar matzuca mea doarme acuma
IOANA spor la treaba si eu m am apucat de curatenie ,azi spla coverturile de pe pat si fotolii iar maine ma iau de geamuri

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata si de la noi...
n-am intrat demult, dar va urmaresc din umbra....

noi azi dam de baut, virtual vorbind... facem 9 luni (si azi e 09.09)... ce-o insemna asta??

ieri m-am speriat groaznic, Eric a cazut din carucior , in balcon, pe gresie... doamne, am crezut ca paralizez cand l-am gasit pe jos... am lipsit un minut doar... din fericire e ok, n-are nimik... l-am intors pe toate partile si l-am urmarit toata ziua... si noaptea....

am o rugaminte la voi... vreau sa 'fug' cu al meu sot intr-un weekend la munte, undeva unde e frumos dar nu prea departe... doar noi doi...imi recomandati voi un loc frumos, un hotel ceva??

va pup! intru mai tarziu!

o zi frumoasa!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Buna dimineta -si de la noi
am azuns cu bine ieri dar am fost asa de obosita ca nu am intrat pe forum mi se inchideau ochii

ALVARO s-a comportat de minune in avion,nu-mi venea sa cred ce cuminte era,cred ca-i obisnuit cu avionul deja hihihi

Fetelor m-sm distrat de minune cu voi si m-am simtit cu voi asa de bine de parca ne-am fi cunoscut decand e lumea dar i-mi pare rau ca nu am putut sa stau de vorbacu toate,mie cum nu i-mi sta gura deloc hihihi
mai intru mai incolo ma pun sa va citesc un pic

Mergi la inceput