Gravidutze si Mamici de Cluj -89
Raspunsuri - Pagina 10
elenuta23 spune:
alex poate tiadris nu mai vrea titi si din cauza ranilor de la titi sau poate nu ii mai ajunge si atunci prefera sticluta k papa kat vrea, oricum e bine k nu te vei mai chinui cu intarcatul iar perioada cea mai buna de intarcat se zice k e 9-11 luni
poze
Elena si
Dragos Stefan
elenuta23 spune:
seanunta o noapte agitata, acum kand sa inkid kalku s0-a trezit D si cerea apa apa saracut de el , cred k asa ii de greu pt k sunt mititei si ns sa zica ce au

poze
Elena si
Dragos Stefan
antoni spune:
buna dimineata!
elenuta-cum ii Dragos?daca tot cu febra si e mare,eu zic sa-l duci la medic.sa ne tii la curent!
ALEX29 spune:
neatza
OANA felicitari pt revista ,sper sa apuc so iau si eu 
ELENA cum e Dragos?poate e din cauza dintisorilor ,saracul de el 
puiu meu nu mai vrea tzitzi ,n am facut rani de la muscatura :) din fericire ,dar se pare ca e cam gata alaptatul
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
elenuta23 spune:
neatza !!!
deja suntem framnti de cand ne-am trezit de la 7 , ne jukam ne distram , e totul bine , nu mai are temperatura insa azinoapte saracutu cum s-a trezit si cerea apa apa imi venea sa il pap 

, ce bine k stie sa vb cat de cat si imi zice cand ii trebuie ceva.
am facut curatenie iar acum am scos aspiratorul ca sa stea putin linistit pana va scriu k nu ma lasa o secunda sa stau, ne uitam penational la filmul LICEIENII super film romanesc , ma uit defiecare data cand il difuzeaza si il nimeresc
va pupik si va doresc o zi placuta
poze
Elena si
Dragos Stefan
elenuta23 spune:
renunt la fim k sa iesim afara sa se mai invioreze al meu copilas, k ieri tot in casa ii greu pt el dar si pt mine, suntem obisnuiti sa iesim tot timpul afara
meli spor la invatat
poze
Elena si
Dragos Stefan
Ioana13 spune:
Buna dimineata
I-am trimis pe barbati afara, ca sa fac eu curatenie in baie... si mi-e o leneeee... dar e dezastru asa ca dupa o raita pe net, ma bag in detergenti pina la cot 
Elenuta bine ca nu mai are temperatura Dragos!
Oana trebe musai sa vedem revista, poate o fi vreo poza pe acolo cu MAria, asa poate o vedem si noi ca tare ascunsa o tii
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
ELENA super ca i bine puiutzu ,asa as iesi si eu afara ,dar matzuca mea doarme acuma
IOANA spor la treaba si eu m am apucat de curatenie ,azi spla coverturile de pe pat si fotolii iar maine ma iau de geamuri ![]()
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
eladea2005 spune:
neata si de la noi...
n-am intrat demult, dar va urmaresc din umbra....![]()
noi azi dam de baut, virtual vorbind... facem 9 luni (si azi e 09.09)... ce-o insemna asta??![]()
ieri m-am speriat groaznic, Eric a cazut din carucior , in balcon, pe gresie...
doamne, am crezut ca paralizez cand l-am gasit pe jos... am lipsit un minut doar...
din fericire e ok, n-are nimik... l-am intors pe toate partile si l-am urmarit toata ziua... si noaptea....![]()
am o rugaminte la voi... vreau sa 'fug' cu al meu sot intr-un weekend la munte, undeva unde e frumos dar nu prea departe... doar noi doi...
imi recomandati voi un loc frumos, un hotel ceva??![]()
va pup! intru mai tarziu!
o zi frumoasa!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
geanina-nica spune:
Buna dimineta -si de la noi
am azuns cu bine ieri dar am fost asa de obosita ca nu am intrat pe forum mi se inchideau ochii
ALVARO s-a comportat de minune in avion,nu-mi venea sa cred ce cuminte era,cred ca-i obisnuit cu avionul deja hihihi
Fetelor m-sm distrat de minune cu voi si m-am simtit cu voi asa de bine de parca ne-am fi cunoscut decand e lumea dar i-mi pare rau ca nu am putut sa stau de vorbacu toate,mie cum nu i-mi sta gura deloc hihihi
mai intru mai incolo ma pun sa va citesc un pic