Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(75)
Raspunsuri - Pagina 15
Amalia spune:
Salutare burticute!
Ginye iubita, stai cumintica in pat si ai sa vezi ca totul va fi bine! A zis bine Mirtha, nu are voie nimeni sa nasca inainte de 37 de saptamani, asa ca nu e frumos s-o ia careva inainte
Nu stiu cum va descurcati voi cu hainele ca eu astazi am profitat ca am luat salariul si am navalit la cumparaturi cu tot cu sot si copilul deja in dotare...i-am lasat saracii sa astepte pana am probat eu n-spe mii de chestii, dar in final am plecat cu vreo 4 bluzite, o salopeta si 2 perechi de pantaloni luni (bej si negrii). Practic, in afara de de blugii de gravida pe care mi i-am luat acum cateva luni, nu ma mai incapea nimic, si dimineata e si racoare...nici colantii 3/4 pe care ii purtam nu-i mai puteam lua la servici ca ma lua cu frig. Bluzele imi erau neincapatoare...deh, la burtica tuguiata pe care o am, nu ma mai incape nici una Le-am gasit pe toate tot in Mag. Obor unde ochisem un magazin si preturile sunt chiar bune, ca sa nu mai spun ca au modele foarte dragute.
Ah, si am luat din Obor si dulapoirul de plastic de care va spuneam..este alb cu bleo, cu ursuleti pe el, are 4 sertare si-l voi amplasa langa patutul lui bebe pentru pampersi, babetele, creme, produse farmaceutice si mai stiu eu ce voi avea nevoie pentru el sa-mi fie la indemana. Cand va creste, va fi super pentru jucarii, in plus se asambleaza usor si pot monta toate 4 sertarele, sau numai 2, de ex...deci se poate pune si-n alte locatii. Mi-a placut si e numai 89,5 Ron...alte piese de mobilier in afara de patut am zis ca nu achizitionez..gen masa de infasat, pentru ca la David m-am descurcat foarte bine punandu-l la noi pe pat.
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 32+ Luca Gabriel
criss703 spune:
Cherie ...asa facem dar vezi peste 20 de ani sa nu te aud si pe tine (soacra fiind ) zicandu-i bebelinei mele sa nu manance pieleeee si ca-i scumpa apa minerala ...ca stricam targul si o chem pe Elilov cu biciul
(nu vrei sa sti care era unul din posibilele nume pt. bebelina!!.....Romana si n-a fost propus de mine ci de tatic )
Mirtha si pe mine m-a distrat comentariul tatalui tau (si cred ca nu e primul daca bine imi amintesc) , e tare simpatic si vede lucrurile logic
Criss 28+
http://community.webshots.com/user/criss703
miram spune:
Salutere burtici ! Nu prea am mai scris...sunt umpic depresiva din cauza contractiilor astea care ba ma lasa, ba ma iau...In plus am niste insomni...groaznice Cred ca si din cauza ca ma stresez din cauza contractiilor nu pot dormi. Stie cineva daca pot lua ceva pt somn, ca ma duc la doctor deabia pe 16 si l-am sunat si ieri si acum cateva zile si deja ma simt prost?
26+Ilie
ginye55 spune:
Amalia
Cherieactiv trece timpul repede, foarte repede...
ginye 33+ Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
andreyutza spune:
BraveGirl, multumesc mult pt informatii. eu stau in zona Stefan cel Mare asa ca stiu foarte bine magazinul ala dar nu ma gandisem sa merg si la el.
Diamisha multam pt informatii. foarte utile.
Eli, ce burtica frumoasa ai!!!
carmendu, imi era dor de bancurile tale. la inceput erai mai activa cu bancurile, apoi ai luat o pauza si acum ai revenit. nu ne mai lasa pe uscat.
ginye, ai grija de tine. nu te mai agita atat, mai odihneste-te.
fetelor eu azi am avut o surpiza. am vazut ca din sanul stang mi-a curs ceva, un lichid lipicios la atingere. asta o fi colostru? dar numai dintr-un san?
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
24+
andreyutza spune:
ginye, uite multi ca sa nu mai revina contractiile pana la termen.
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
24+
Mirtha spune:
Eu nu as lua absolut nici o pastila pentru somn. Au foarte multe contraindicatii pentru un adult . Si sunt convinsa ca placenta nu constituie o bariera eficienta pentru nici una dintre ele.
Stiu ce inseamna oboseala si frustrarea acumulata ca urmare a lipsei somnului.
Ajungi pina acolo incit de dor muschii si oasele de durere si asta exclusiv din lipsa somunului. Lasind la o parte faptul ca te dor ochii , te ustura tot timpul , mai ales cind inchizi pleopele parcai ai o tona de nisip pe globul ocular , ai capul mare tot timpul , iti tacane timplele , umbli ca teleghidatul , ajungi sa nu mai echilibru si sa te trezesti sprijinindu-te de ziduri , esti umflata aproape in tot corpul si vesnic irascibila. Nu ai rezistenta la efort - din nici o categorie fie fizic , fie intelectual sau afectiv - ai dormi si nu poti desi fiecare fibra din copul tau urla de somn.
Cam astea sunt starile cind deja ajungi sa ceri pastile pentru somn.
Cunosc in amanunt si starea de nesomn pe durate extralungi si consecintele ei. Dar pastilele pentru somn sunt extrem de nocive pentru sistemul nervos si toate , absolut toate dau dependenta .
Incerca derivate - lapte cu miere , ceapa , infuzie de frunze de ceapa , ceai de tei cu 2-3 ore inainte de culcare sau chiar un pahar de vin negru - rosu tot cu 3 ore inainte de culcare.
S-ar putea ca nici una din metode sa nu tina. Atunci pur si simplu stringe din dinti si mergi inainte pina inlaturi cauza. Dar nu lua pastile pentru somn !
Daca deja ai identificat cauza - contractiile si nelinistea pe care ti-o dau - jumatate din problema este rezolvata. Poate iei decizia de a merge in urgente. Tratamentul injectabil e mult mai eficient.Edit - si mai da si stare de somnolenta.
In momentul in care vei primi tratament pentru contractii si va da rezultat , incet incet te vei linisti si vei reusi sa dormi. Pina atunci multa bafta !
Citat: |
citat din mesajul lui miram Salutere burtici ! Nu prea am mai scris...sunt umpic depresiva din cauza contractiilor astea care ba ma lasa, ba ma iau...In plus am niste insomni...groaznice Cred ca si din cauza ca ma stresez din cauza contractiilor nu pot dormi. Stie cineva daca pot lua ceva pt somn, ca ma duc la doctor deabia pe 16 si l-am sunat si ieri si acum cateva zile si deja ma simt prost? 26+Ilie |
Mirtha 33+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
cherieactiv spune:
andreyuta, io zic ca e colostru!
spun asta, pt ca patii la fel acu cateva saptamani,si doar dintr-un san, cum spui tu...dar in momentul ala ma gandeam ca..poate mi-a scapat ceva din gura in timp ce mancam...si n-am dat imoportanta...a doua ora la fel...credeam ca e zeama de la pepene scapata pe tricou...dupa aia ,cand au inceput siroaiele sa curga binee...mi-am dat seama de ce era, colostru..
criss, nu te teme, io is alt caracter..educatie..
Cherie 26+ Alessandro
criss703 spune:
Ginye55 cu pasi repezi spre final ...unul fericit, cu odihna si ajutor din partea familiei 1 luna va trece repede
Elilov de azi dimineata tot vreau sa-ti spun ca am visat cu tine ..si stiu si de ce , am vazut aseara "burtica " ta cea mare ...waaw chiar e mare in comparatie cu tine care esti destul de slabuta , cum reusesti sa dormi ? mie asta mi-e cel mai greu sa ma intorc de pe o parte pe alta (si o fac destul de des ..cred ca sunt putin sado
Acum am vazut ca si la andreyutza i-a venit colostru , e obligatoriu sa curga inainte de nastere ??
Criss 28+
http://community.webshots.com/user/criss703
Mirtha spune:
Sa le stapaniti fericiti si sanatosi toti trei !
Si noua ne-au placut produsele de la Babycomfort. Tot de acolo i-am luat patut Evei. Cind il montam , pun poza.
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl M-am imbolnavit....Cherie mama, cu ce ti-am gresit de vrei sa ma inebunesti? De unde sa iau eu asa cosulete? Mirtha- azi am fost la babycomfort. am dat comanda de patut, sifonier, comoda si masuta pt schimbat si imbaiere. Nu mi-aplacut cosuletul de la ei. ========== Corina 27+ My baby Albumul meu |
Mirtha 33+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0