Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici!

Leeloo numai bine, bebe sanatos si la temen. Sper sa scapi cat mai repede de durerile alea de masea. Multa sanatate!

Aseara am zis ca nasc. Am avut contractii puternice, dureroase, cu dureri de mijloc, la intervale scurte de timp. Dupa o ora de stau si suportst durerile alea m-am hotarat sa plec la spital. Numai ca exact atunci au incetat contractiile. Bebe al meu avea chef de joaca cu mine.Azi m-am prezentat la doctor de urgenta: bebe e foarte bine, la locul lui, placenta la fel, numai ca eu nu sunt tocmai bine. Colul s-a deschis iar si s-a scurtat. Asa ca iar la pat, repaos total. Nici cu analizele nu ma prea laud. Fierul, calciul, glicemia, tensiunea foarte proaste. Mai astept rezultatul la urocultura si la secretie vaginala. Dar si la secretie o sa-mi iasa iar candida. Azi la echo bebe al meu arata de 33 de sapt.
Ma gandesc ca mai e asa de putin si vine. A trecut repede timpul.
In ultima vreme si eu si sotul visam ca ne jucam cu ala micul care de fapt e ... aia mica. Sper sa nu avem si noi vreo surpriza cu toate ca si azi mi-a zis ca e baietel.

Numai bine fetelor!

Pup toate burticile!

ginye 33+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Ginye parerea mea este ca pe fondul suprasolicitarii ti-a scazut imunitatea - deci scazut paramatrii la minerale , vitamine , aparitie infectiii si tot pe fodul acelorasi probleme presante au avut loc si contractiile . Probabil faptul ca sotul se simte un pic mai bine sau faptul ca il sti si sub supravegherea altor persoane ti-a permis un usor "debuseu" .Sti genul ala de relaxare rapida si cam necontrolata , nu tocmai benefica pprin modul in care se produce dar imperios ceruta de organism dupa un efort psihic indelungat cind , daca tensiunea a fost foarte mare , de regula ai imediat niste "caderi".
Ma bucur ca aceste contractii dureroase au incetat la timp si fara consecinte grave.
Daca stai cumintica la pat ai toate sansele sa duci sarcina cit mai aproape de termen chiar daca ai colul deschis si s-a scurtat. Probabil ti s-a dat si un tratament care sigur te va ajuta.
La 33 de sapt. , de regula , nu se mai uzeaza de cerclaj. Trece repede timpul.
Ai sa vezi , nici nu sti cind te trezesti in spital : push , push my lady !

Sanatate amandurora si numai bine !

Mirtha 33+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna fetele
ginye iubita eu zic ca si Mirtha pe baza stresului scade foarte repede nivelul vitaminelor din organism...inca putin si ajungem la termen hai ce facem ne impotmolim ca tiganul la mal...pai se poate...sanatate si numai bine
diamisha multumim de informatii foarte utile
Mirtha cred ca cel de-al doilea detergent este Dermalin si se gaseste in sensiblue..eu l-am folosit la Pavel si nu am avut probleme...important este sa clatesti foarte bine hainele...deci de la sf lui sept saptamanal drum la ginec....au viata mea....sa vezi stres si oboseala
Diana nu este nici o problema
otilia am vazut burtica arata tare bine si tu la fel...e si ce daca trisezi
30+Dimitrie

Mergi la inceput

Eli s-ar putea sa ai dreptate.Dermalin baby http://www.sensiblu.com/index.asp?page=dermalin
Oricum astazi este programata o raita prin farmacii asa ca poate aterizez si printr-un Sensiblue si ma lamuresc. Masina mea are si program de clatire.
Da la sf. lui septembrie o luam iar din loc. Of , of si un cartof....Eu nici acum nu mi-am revenit bine dupa escapada de miercuri.

Mai merg un pic in pat pina se fierbe fasolea - mi-a venit asa o pofta de ciorba de fasole su cirnati afumati. Mai inchid un ochi pina se fierb boabele mai vin si mai bag unul pe forum cind verific mincarea.

Mirtha 33+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mirtha Elilov aveti dreptate.In momentul in care am vazut ca al meu isi revine am cazut la pat la modul ca nu ma mai simt in stare de nimic. Ma doare tot corpul, nu mai am chef de nimic, decat sa zac si sa mananc.
Nu mai e mult. Sper ca bebe sa mai stea macar o luna.

Pupici!

ginye 33+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Sta , sta n-ai vazut ca avem ordin de la imparatie : nu naste nimeni pina in 37 de saptamani !! ?

Tu sa incerci sa te mai calmezi , sa te odihnesti - asta e de baza - sa mai respiri un pic si sa urmezi tratamentul. Starea de bine o sa vina treptat.

Apropos de detergenti multe mamici au fost extrem de incantate de Persil sensitive in special varianta lichida !

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Mirtha Elilov aveti dreptate.In momentul in care am vazut ca al meu isi revine am cazut la pat la modul ca nu ma mai simt in stare de nimic. Ma doare tot corpul, nu mai am chef de nimic, decat sa zac si sa mananc.
Nu mai e mult. Sper ca bebe sa mai stea macar o luna.

Pupici!

ginye 33+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

Mirtha 33+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

criss...pai hai sa ne jucam de-a dacii si romanii!!!tananannanaaaaaaaaa!ca in trecut...se potriveste ca manusa situatia....alessandro-roman....bebica ta-frumoasa geto daca...numai ca ,fara violente...;din dragoste;!!!hihi

Cherie 26+ Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

M-am imbolnavit....Cherie mama, cu ce ti-am gresit de vrei sa ma inebunesti? De unde sa iau eu asa cosulete?
Mirtha- azi am fost la babycomfort. am dat comanda de patut, sifonier, comoda si masuta pt schimbat si imbaiere. Nu mi-aplacut cosuletul de la ei.

==========
Corina 27+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

pai mirtha, ca dreptate are omu!!tie ti-ar placea sa stai 2 luni in asa pozitie, sa-ti vina tot sangele in cap???hai ca m-am distrat!

pai voi fetelor, mirtha, ginye...sunteti maaaaaaaaaaaaari!cum trecut timpul!hehe...inca un pic...

doc meu imi spunea ieri...na..vad ca esti ok ...sa stai asa pana pe la vreo 35 saptamani ..si dupa aia iti fac ce vrei...cezariana...ce vrei tu...voi aveti 33 deja!!!waw ce putin mai este!!

Cherie 26+ Alessandro

Mergi la inceput

otilia, azi noapte am vazut pozele cu hainutele...muulte ai cumparat!si toate dulci dulci!roz!

Cherie 26+ Alessandro

Mergi la inceput