Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(75)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Andreyutza sper sa fie nastere vginala. Sper . Deja iau in calcul sa renut chiar la epidurala. Voi mai vedea. Ramane sa ma hotarasc atunci. In general pina la dilatatia 5 nu se intervine cu anestezia.

Bebecris chiar in prescriptia Garmastanului mentioneaza ca poate fi folosit incepind cu luna a 8 a . Sunt si instructiuni de folosire in tmpul alaptarii.

Mirtha 33+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Se pare ca m-am inselat , nu lucreaya cu Posta Rom. Cred asata a fost explicatia pe care mi-am dat-o in momentul in care am observat ca se intirzie.M-am mai uitat o data peste confirmarea comenzii si precizeaza ca aceasta va fi livrata asa - Tip livrare: Curiero - Curierat rapid cu livrare door-to-door direct la Dvs. acasa! Veti fi instiintat in prealabil, telefonic cu privire la colet si ora de livrare a acestuia.

[quote]citat din mesajul lui manumanu

Neatza, burtici!

Intreba cineva de Quelle, parca Alexa... eu comand la quelle de cativa ani, chiar acum astept o comanda in mare parte cu lucruri de bb. Sunt multumita de produsele lor, in timp am returnat foarte putine lucruri si de cele mai multe ori pt ca marimea nu era buna. raportul calitate-pret este foarte bun in special la lucrurile de bumbac (tricouri, bluze, lenjerie, prosoape), dar am si multe altele care imi plac - sacouri, pantaloni. daca te hotarasti sa comanzi, ai grija sa marchezi optiunea de livrare ”curiero”, pt ca vei evita drumul si cozile la posta. Taxa de livrare este aceeasi si pt posta si pt curiero. Uneori, comanda vine ”fractionata” in mai multe pachete aduse in zile diferite, dar fara a plati in plus.

Mirtha 33+ Eva

Mergi la inceput

Babyzapi multumesc pentru majorete. Sunt hotarita sa ma folosesc de orice truc pentru a mentine o stare pozitiva. Asa ca din cind in cind imi prinde bine cite un sir de majorete pe retina !

Diana din masuratorile facut mi s-a spus ca Eva are acum 2022 g. Nu are circulara de cordon (asta nu-i o garantie ca pina la final nu poate face) are fundutul pozitionat in stinga . Restul parametrilor sunt ok. DPN-ul se tot modifica dar modifcarile astea le cam ignor. Intervalul se mentine tot timpul intre 21-27 octombrie si imi este suficient. Iau in calcul si o nastere mai devreme decit data de 21 pentru ca e bine sa fiu in garda.
Ginecul a stabilit ca dupa intilnirea din 24 urmatoarele controale vor fi saptaminale si atunci vom merge sa imi arate spitalul , camerele , regimul de cazare. Am ramas foarte impresionata de atitudinea lui si am uitat sa intreb de inaugurarea aripii noi. Nu ma asteptam sa ne propuna sa vedem spitalul.Ceea ce imi confirma profesionalismul lui. Cind am info. despre spital , cazare , regim de spitalizare , nastre , epidurala etc. vi le pun la dispozitie.

Mirtha 33+ Eva

Mergi la inceput

Cherie m-ai terminat cu povestirile din concediul cu socrimea. I-auzi frate pielea ...te face de rusine.
Si mie mi se pare cea mai gustoasa pielea si la peste si la pui. Stiu ca la pui e foarte bogata in colesterol dar hai sa fim seriosi de cite o saptamina mincam pui ? Asa ca am consumat linistita tot produsul cu "piele si os".
Acum ma amuza povestioarele despre socrime dar daca incerc sa ma transpun in "piela ta" , parca mi se ridica usor tensiunea.

Mirtha 33+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
Am prins si eu acum ceva timp liber si am facut poze burtoiului. Le-am pus in contul comun, dar trebuie sa va logati ca sa le vedeti.
Poftiti la barfa, eu mi-am facut curaj sa fac pozele, dar am trisat ca le-am facut dimineata cand nu am picioarele umflate .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 27+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Buna!Ma aflu si eu pe listuta voastra ptr luna noiembrie.Din pacate, la cateva zile de la inscrierea mea in odisee am av
ut un avort spontan.Imi cer scuze ca nu v-am anuntat atunci dar va rog sa ma credeti ca am fost foarte trista mai ales ca am fost nevoita sa explic la tot familionul ce s-a intamplat...apucasem sa le dam vestea buna si dupa cateva zile le-am dat-o si pe cea proasta Acum sunt din nou insarcinata si am speranta ca va fii mult mai bine.Va doresc multa sanatate,sarcini usoare si bebici sanatosiVa rog sa ma stergeti din listuta!5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dyannna, felicitari, sarcina si nastere usoara!
Multumim ca ne-ai anuntat. Iti doresc o odisee frumoasa si un bb sanatos si cuminte!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 27+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Futuremother multumesc pentru opiniile legate de laptele praf. Le-am stocat la cutiuta – e bine de stiut.

Simona in momentul in care ma mai decongestionez de lucrari si reusesc sa le aduc iarasi la zi , poate reusim sa punem la punct o intilnire – vizita. Nu uit. Cum mi-a iesit pasienta la serviciu , te sun , am numarul tau de mobil din perioada cind ai fost internata. Imi place Slatina , m-am indragostit de ea de la prima plimbare pe strada cu castani – Primaverii.
Aveti o serie de magazine de la care ma aprovizionez la capitolul vestmentatie. In special unul de lenjerie de noapte de unde mi-am cumparat aproape toate camasile pt. spital , mai sus un pic de Mistral , directia Oltul – pe Bulevardul AI Cuza. Nu imi mai aduc aminte sigur numele ori Anotimpul ori Victoria. Tinem legatura. Multa sanatate.

Amalia multumesc pentru urari. Iti doresc ca Luca sa ramina asa ca asa ii si sta bine – cu capu" in jos si fara margele.
Taica-meu cind a auzit ca Eva nu se intoarce si m-a mai vazut si foarte catranita zice , din putzurile gindirii : "Lasa-ti copilul in pace ! E normal sa nu vrea sa se intoarca . Ce voua v-ar placea sa stati 2 luni cu capul in jos ??? " Ce mai poti spune la un asa argument. Ca pe mine m-a lasat complet dezarmata.

Dea ma bucur tare ca ai revenit . Ne lipseai dupa cum ai vazut.
Mai de usoara paranoia sufar.....nativ. Deci sunt irecuperabila .
Dar nu asta era raspunsul : ginecul a solicitat intalnirea de pe 24.09 si apoi ne-a avertizat ca frecventa consultatiilor va fi saptaminala. Nu ma intreba de ce dar ma execut. Asa vrea , asa facem. Cit despre infectiile cu pricina , dupa ce aranjez in ordine gogalelile le pun pe formum.

Ma bucur tare pentru frumoasa ta steluza din raybelul steleleor . E un copil cuminte, asezata , activista , ia in greutate si se pare nu se da in vint dupa margeluse. Bravo mai ! Daca imi dai si ceva vesti bune despre bordelinul parca o sa trec mai usor peste 35 de grade de astazi.
Vorba maica-mi "Mai la parinti nebuni da Dumnezeu copii cuminti !" Pina acum in cazul meu se cam potriveste.

Iar cu sotul si reorientarea profesionala eu cred ca daca nu e asa foarte grava destabilizarea voastra financiara , mai ramineti un pic in zona jobului – afacere prorie si privata . Criza de pe la voi nu va dura o vesnicie iar apoi parca vad ca intervin alte oportunitati. Poate luati in calcul o eventuala reorientare a afacerii si nu o renuntare la ea. Acu” depinde si cit te mai tin nervii la instabilitatea financiara. Ca daca main fureru piticu da din picior pe cerebel apoi e cazul sa mearga pe un job stabil decit sa o luam razana !
Si da , ai dreptate exista un rost in toate , mai presus de intelegerea sau previziunile noastre dar nu e cazul in virtutea constiintei noastre de piticoioti sa renuntam sa luptam pentru un vis !

Otilia ma bucur ca ai gasit solutii pentru supravegherea Anei. In continuare multa sanatate si recuperare cit mai rapida.

Dyannna multa sanatate si noroc cu carul ! Iti doresc 40 de saptamini pline garnisite cu un bebe micacios si sanatos la final !

Iua o pauza de masa pentru alimentare creieri si bebei.

Mirtha 33+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Inca o data multumiri si cei mai dulci pupici fetelor, si urarile voastre de bine sa se intoarca la voi insutit! Sunt suparata ca soata nu mi-a luat nimic...a zis ca prefera sa mearga cu mine si sa imi iau eu ce imi place...nu inteleg metoda asta...eu chiar nu-s mofturoasa...chiar nu fac nazuri la cadouri, dar daca el asa zice ca se face...
Minunea mea e taaaare activa zilele astea,luni am programare la eco la dr mea, miercuri la dentist sa imi obtureze canalul si sa imi puna plomba definitiva. Reamintesc fetelor: mergeti la dentist, durerea cauzeaza sarcinii!!! Nu stati sa o indurati!

Leeloo
30 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetele
Tocmai am aterizat si eu de la servici ..noroc ca a fost mai lejer azi ...si cu ocazia asta m-am premiat cu un hamburger cu piept de pui (nu m-am apucat sa fac nimic acum de mancare ...mai bine sooomn ).
Am vazut ce de lucrusoare dragute ati luat voi ...si mai vreti sa luati ...o sa ma apuc si eu in curand sper de cumparaturi (chiar nimic nu am luat pana acum )
Cherie pasiunea asta pt. Italia o am de acum 2 ani cand am fost prima data chiar de Craciun (la Sanremo..si ce frumos era ! cald , plin de flori , verdeata ) dar apogeul a fost anul trecut la Roma , chiar am izbucnit in lacrimi cand am vazut Fontana di Trevi si Coloseumul si bineinteles Cloumna lui Traian unde a iesit la suprafata sentimentul daco-roman ...asta poate si pt.ca sunt din zona celor 2 cetati Sarmiszegetusa Regia si Ulpia Traiana (poate ceva ramasite romane mai zac prin mine ) , dar sincer in Roma m-am simtit ca
acasa si imi place la nebunie limba lor ......deci cu ce vrei sa facem schimb ??

Criss 28+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput