Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (36)
Raspunsuri - Pagina 8
magdita spune:
Ancutza
, ce putin mai ai... Sper sa primesc de sarbatori o veste minunata.... ca in colind ![]()
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
foryv spune:
Buna fetele,se pare ca doar eu sunt activa la ora asta,asta doar pt ca inca sunt in concediu si toata ziulica stau si butonez pe aici,mai aflu una alta.Eu ma simt mai bine,se pare ca ditamai oala cu ceai si picaturile kiar isi fac efectul,si asta datorita sfaturilor primite de la tine Lucia,si tin sa iti multumesc inca o data,pt ca acum am la cine apela si ma poate ajuta cineva neconditionat,ciudat ,dar kiar exista oameni si din aceasta categorie.Lucru simplu de fapt care putea fi recomandat de altcineva,dar....no coment,pt ca nu merita.Azi de dimineata am trecut la actiune

pt ca m-am simtit in stare,si deja trecuse ceva timp si sotul credea ca nu-i mai ofer atentia necesara,dar el nu se supara niciodata si ma intelege,pt ca nu trec doar eu prin asta ci si el,si ne-am simtit bine,fara dureri,si de acum numai pe la spate,poate s-o prinde ceva![]()
.
Lucia vroiam, sa te intreb ca daka tot nu am voie sa iau Multi Maca poate sa o ia sotul meu(pt ca este un tratament valabil pt ambii parteneri),pt ca oricum am dat o caruta de bani pe ele .Multumesc inca o data pt toate sfaturile
.
Ma poate cineva indruma sa gasesc o lista cu alimentele interzise in endometrioza,eu am cautat dar nu am gasit ceva complex.
PA PA VA PUPACESC PE TOATE!
lucialu spune:
Forvy
ma bucur ca a inviat fata!Profita de conc. si odihneste-te si nu mai imi multumi atata.Cand sunt pe aici fac si eu ce pot.
Legat de multi maca nu stiu daca are rost sa-i dai sotului,decat in baza unui dianostic care necesita tratament.Chiar si naturistele pot face rau,daca sunt luate aiurea.Oricum au termwen de val. si poti sa le tii daca se va dovedi cumva ca el are nevoie.Pt barbati sunt bune.
Ancule
ce ma bucur ca plimbi burticu pe aici!Nu te mai plange de kile.In fond erau de prevazut si in plus tu trebuia sa remediezi situatia,ca tre sa cresti nu sa scazi in greutate in sarcina.Merci de complament!Esti dulce.
Dar si mie imi place.Ma tot uit in oglinda si nu-mi vine sa cred ca sunt iarasi eu![]()
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
aerlilian spune:
Lucicule,am cazut iar in butoi...Pana acum eram optimista,dar acum nu mai sunt.Pe masura ce se apropie ziua testului,simt ca-mi pierd speranta.Nu am simptome absolut deloc,ba dimpotriva am bine cunoscutele cosuri premenstruale.Si nu stiu cum voi reactiona la un rezultat negativ,si nici ce voi face in continuare...Ma scuturi si pe mine putin?

romanitza spune:
Sunt si eu o colega de suferinta cu voi, am fost diagnosticata acum 2 saptamani cu endometrioza, in urma unei laparoscopii. Banuiam asta inca de cand am inceput sa incercam sa avem bebe,acum vreo 2 ani si ceva... Am tot sperat ca voi reusi natural, anul trecut eram activa pe situl desprecopii, am scris la subiectul inseminare... De fapt, anul trecut am incercat 3 inseminari, nereusite din pacate.
In urma laparoscopiei mi s-a spus ca am avut endometrioza in partea dreapta si in spate, exact unde aveam mereu dureri. Mi s-a facut si o histeroscopie cu ocazia asta si am aflat ca am trompele perfecte si uterul fara probleme.
Mi s-a mai spus sa incerc natural in urmatoarele 6-12 luni, pentru ca am sanse mari, totusi ma gandesc ca sa apelez la o inseminare peste cateva luni, daca nu reusim natural.
Vreau ii multumesc pe aceasta cale Monicai de aici din Toronto, care m-a incurajat f mult si o apreciez foarte mult pentru sfaturile date, este o fata foarte sufletista si saritoare (ea m-a sfatuit inca de anul trecut sa fac operatia, dar, bineinteles ca frica si-a spus cuvantul si nu m-am hotarat decat tarziu ca asta e cea mai buna cale de diagnosticare a problemei mele).
Am citit din urma cateva capitole,incerc sa ma informez cat mai mult, incerc sa mananc sanatos cat de cat, sa elimin mancarurile interzise si sa ma axez pe fructe si legume. E mai greu, dar se poate.
Am o intrebare pentru fetele de aici, vad ca sunteti foarte informate si ma bucur sa aflu lucruri noi . Am voie sa iau tinctura de muguri de zmeur si, daca da, in ce perioada se ia?
Ce ati luat voi dupa operatie?
Nu inchei inainte de a va spune ca va admir ca sunteti puternice si sunt sigura ca va veti indeplini visul de a deveni mame.... Avem destule exemple aici si ma bucur sa aud de noi reusite.
pt toate luptatoarele de aici.
ancaoradea spune:
aerlilian Lasa butoiu draguta, ca-l superi pe bebe! Nu stiu daca ti-am spus dar cu o zi inainte sa-mi fac testul eram sigura ca imi vin uratii, aveam toate simptomele, chiar si durerile de spate de rigoare. Si a venit bebe Sara 
hai ca scot si galeria sa incurajam fata 

34+ cu
Sara
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
lucialu spune:
Aerlilian
imi pare rau ca m-am dat lipsa la apel.Sper sa nu tesuperi pe mine...si intr-un fel m-a pufnit si rasul cand am citi pentru ce m-ai solicitat.Pai bine mai,eu sunt baubaul vostru?
Cum sa te scutur?Si de ce? Ca sa scapi de gargauni?Nu pot draga pentru ca acum asteptam
...si nu vrem sa facem rau la burtic.
Crisis

sper ca mai dai pe aici...cum esti iubita?
Sa te tie Dumnezeu puternica!Daca ai nevoie de o imbratisare suntem aici.
Romanita
imi pare bine ca ne-ai dat semn ca esti pe aici!Sper ca esti bine asa cum ne arata tonul mesajului tau si ai suportat ok operatia si vestile.Ref. la ce ai intrebat este foarte bun si zmeuricu'Fetele spuneau ca e progesteronic.Eu l-am luat zilnic pe intreaga perioada a unui CM.
Incearca prima data dupa ovulatie sa vezi de functioneste bine.Si sper sa stai putin alaturi de noi in calitate de aspiranta![]()
Ancule
esti o veselie cu burtica
crisis81 spune:
Adevarul este ca am inceput de vre-o 10 ori sa scriu si niciodta anu am dat trimite. De ce??? Nu stiu.
Este 3 dimineata, nu dorm si nici nu am vre-un gand. Maine la 10 ma duc sa fac Beta.... si ce? Eu deja stiu.... dar asta este "procedura standard". Ma tot gandesc la viitor, dar nu vad decat pana maine la ora 2 cand o sa iau rezultatul. Pe urma.... incotro?
In general daca ma uit la mine... vad o femeie puternica si capabila sa mearga mai departe orice ar fi. Dar acum... am facut o greseala... am indrasnit sa sper. Si am sperat muuult mai mult decat aveam voie. Am avut, dupa cum stiti, o punte de lansare foarte buna spre SPERANTA, spre VIS in ziua ET-ului. Si am inceput sa visez... si am visat chiar fara limite. Am visat doi 
nascuti in luna mai.... de ziua mea. Si cu fiecare zi sperantele cresteau, sanii cresteau si erau sensibili, somnolenta era mereu prezenta, pofta de mancare crescuse, dar.... s-au dus rand pe rand. De joi sanii au incetat sa mai fie sensibili si si-au revenit, pofta de mancare a incetat, somnul a trecut, iar de sambata a inceput sa se coloreze si secretia. Nu rosu dar la cat progesteron bag... e normal sa fie numai maro.
Speranta .... v-as minti daca v-as spune ca s-a dus cu totul. Astept ora 14 precum un condamnat calaul. Mi-am pus toate sperantele in FIVul asta. De ce? Pentru ca la cele 2 anterioare am gasit mereu scuze, motive pentru esecuri. Dar acum.... acum am scapat de toate: am slabit, am rezolvat problema TSH si a Prolactinei, am raspuns foarte bine la stimulare, am avut endometru bun, am avut 3 embrioni de cea mai buna calitate si indemnul doctorului de a cauta nume pentru cei doi bebei pe care urmeaza sa ii am. Spunea ca voi naste gemeni. Am adormit cu zambetul pe buze dupa ET, cu gandul la bebeii mei. Si am ramas cu zambetul pe buze pana acum cateva zile cand incet incet visul meu a inceput sa se naruie... Ma uit la semnatura mea si gasesc puterea de a zambi. Ce acru e zambetul meu...
Sunteti minunate fetelor

. Va multumesc ca existati!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
lucialu spune:
Uf Crisis eu eram dincolo la campanie fara sa stiu ca si tu esti aici.
Am citit tot ce ai scris.Of Doamne greu e! Si tie ti-e inmiit mai greu acum.Dar hai sa lasam pana maine la 2.Vrei?Hai sa amanam cumva tot greul asta.Poate...Ce spui tu de semne e relativ,atat de crud de relativ.
E greu si tu dragule trebuie sa fii tare.Sunteti atat de frumosi amandoi!Orice,oricat doresti sa scrii spune daca iti vine tot ce ai pe inima.Poate nu gasim cele mai potrivite mangaieri...e greu virtual si pentru tine si mai greu sa spui.Dar esti auzita si ascultata si inteleasa.
Te rog icearca sa dormi.Te rog.Asteptam ora 2.Te pup iubita.
aerlilian spune:
Lucicule,pai e stiuta si recunoscuta ca tu esti "gerovitalul" meu!Nu am nici un simptom,nu ma doare nimic,am doar o scurgere mai abundenta...Am pus-o initial pe seama utrogestanului care ma flescaieste de obicei,dar am terminat cu el si tot am secretie...
Crisis,simptomele sunt relative,iubita,sau asemanatoare cu cele de CM.Chiar nu ai de ce sa-ti faci griji...Pana si scurgerea maronie,poate fi semn de implantare,nu?Cat despre SPERANTA...toate o avem,in proportii nelimitate...Si cred ca e bine sa fie asa.Si ppana la urma...ce nume ai gasit?