Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (184)
Raspunsuri - Pagina 3
Yaia spune:
Seara buna!
Azi nu prea v-am citit de la birou ca am avut mult de lucru si a trebuit sa fug la 3 la gradinita, la sedinta individuala cu educatoarele. Totul minunat, copilul pare fericit la gradinita, se joaca si zambeste mereu, mi l-au laudat pe Tudor de mai aveam putin si puscam ca un balon ieftin, asa se umflase pipota in mine.
De, doar nu era sa-mi spuna de rau! Si bine-nteles ca stiam cat e de grozav (cra,cra), dar cand ti-o spune altcineva, parca e mai adevarat!
![]()
Discutarati alaptatul. Eu inca ii mai dau dimineata si seara, dar cica intre 11 si 12 luni il intarc. Nu de alta, dar nu prea mai suge cine stie ce. Mai mult seara sunt folositoare, ca adoarme la ele. De dimineata chiar i-am dat biberon in loc de tzitzi si a parut chiar mai multumit, ca a venit laptele imediat. La tzitzi se cam enerveaza in ultimul timp, ca nu prea mai vine. Probabil si stresul si oboseala cauzate de serviciu.
Maine la 8 merg la control, la asistenta. Mi-e groaza sa-l cantaresc, probabil a slabit serioas in cele 2 saptamani cand nu a mancat cum trebuie. Azi cica a mancat chiar bine la gradinita si am vazut ca a mancat mai bine si acasa. Cand va aud pe voi cu 10 kg la bebelusii vostii...El avea 8,5 la 10 luni si daca la un an face 9, sunt super multumita, desi nu cred sa ajunga acolo. Noi sa fim sanatosi, ca pentru restul muncim.
Mai urez cate ceva pe aici si la nani.
Va urez o noapte buna si...pe maine.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
cecilia L spune:
Maria, multumim.Petrecere frumoasa si tie.
Eu am reusit sa adorm teroristul, desi este mama la mine, cica sa ma ajute, nu pre am spor la treaba, Cristi nu vrea sa stea cu ea, vine si se tine de piciorul meu, doar afara merge cu ea, este si asa bine, mai fac treaba cat sunt ei afara.Am facut curatenie generala,mai am sufrageria si baia, sufrageria nu am facut-o azi pt ca astept pe unii cu jaluzele, tb sa vine azi dupaamiaza...teapa, asa ca maine dimineata sunt peste ei ....si mai am de facut si cumparaturi.......sa vad cum plec fara terorist, ca altfel sunt terminata........
Ricea, sanatate multa(chiar daca nu stiu despre ce operatie vorbesti)
Voiam sa va spun ca Cristi nu mai cere tatzi, iar eu nu am insistat....eu consider ca asta e momentul, desi parca mai vreau sa-i vad ochisorii fericiti si mutrita satisfacuta, m-am luptat prea mult cu el noptile(devenite calvar), sunt deacord cu ce spune Sabina, poate in alta situatie as fi continuat sa alaptez, dar noaptea numai placere nu mai era pt mine, iar eu consider ca trebuie sa fie satisfacut si el si eu, iar eu eram terorizata, iar se trezeste peste 15 min... si tot asa. Oricum sunt foarte multumita ca am alaptat pana la un an, nici in visele mele nu ma gandeam ca o sa alaptez atat, imi doream inainte sa nasc sa am lapte sa-i dau macar 6 luni.
Am vazut ca vb de intalniri si petreceri.....vreau si eu.....
noapte buna
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi de la mare
Yaia spune:
LA MULTI ANI!
Andreea Cristina de mami georgi_ana25
Stefania Daria de mami florentinalo
Matei de mami Aminoreanu
Alexia Rhiana de mami aurelia27
Sa fiti sanatosi, voiosi si fericiti!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
cecilia L spune:
Sabina, legat de cadoul pt nasi si eu sunt intr-o mare dilema.....stiu ca se cumpsara.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi de la mare
alinus_25 spune:
ricea, multa sanatate. Angelika potriveste formele alea singura, reuseste? Ce marca e jucaria?
Roxali, nu ma razbun pe parinti, in nici un caz. Sunt constienta ca asa stateau lucrurile pe atunic, alte posibilitati nu erau. Eu m-am referit ca nu dau baiatul sa mi-l creasca, pt ca ai mei sunt la 160 km departare, dar de vazut il vad lunar, mai vin ei, de cele mai multe ori noi ne ducem. Cu ocazia asta vizitez si pe mamaia si tataia, tare-tare dragi mi-s
.
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
slippers76 spune:
Mariana, ma bucur ca Eliza e mai bine. Sa o tineti tot asa
Maria, am vazut azi pozele cu Teutza si Alex. Superbi copii, superba mamica
. Spor la pregatiri.
Ricea
ne gandim la tine. Sanatate multa!
Cecilia, spor la treburi si sa iasa totul asa cum iti doresti.
Sabina, sa-ti fie de bine si sa porti rochia cu placere.
Legat de motz nush' ce sa zic. La noi nu se obisnuieste chestia asta pompoasa cu motzul, turta , pusul pe tava si tot tacamul. Drept pentru care la noi a fost o simpla petrecere doar cu cei (foarte) apropiati si gata. Am decis asa pentru ca si nasa lui Vlad e tot ardeleanca si am zis sa facem ca noi, chit ca ne-am bucurestenizat de ceva vreme.
Eu am spalat si culcat copiii, mai am putin de impachetat pentru tata. maine se interneaza. Revin mi tarziu.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
sim_stoian spune:
Papanash, meniul se trimite pe mail cu o saptamana inainte. Ma rog, saptamana asta face exceptie, dar am intrebat-o pe directoare ce le da. Din cate stiu nu se blenduieste mancarea, oricum Stefan mananca doar bucatele asa ca nu m-a interesat aspectul asta. Educatoare: una la 3-4 copii. In cererea de inscriere am completat ce alimente nu vreau sa ii dea lui Stefan si se tine cont de asta la stabilirea meniului.
Ricea, Doamne ajuta sa fie buna decizia care ai luat-o. Mult succes la oftalmolog.
Ma bag la nani, noapte buna.
Jurnal de calatorii
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinus_25 mARIA, spor la facut ultimele aranjamente si la chefuit, ca vad ca se preconizeaza tot sfarsitul de saptamana. Sa-ti traiasca dulceatza, sa fie sanatoasa, voioasa, iubareatza, tonica si vorbareatza ca mami a ei! Te asteptam sa ne zici ce a ales aniversata.![]() Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007) |
Multumesc mult ,trimitem si noi
la Barlad ,Teodorei i-am luat deja motul si a ales :aur ,o sticluta de Martini si niste euro
myral spune:
Raspuns la intrebarea Sabinei nu
Deci eu raman singura pe baricade alaptand din ora in ora noaptea?
Ma simteam mai bine stiind ca nu sunt singura
Eu am citit toate parerile legate de alaptat si intarcat si ce as putea spune decat ca mi se pare ca toate aveti dreptate
As vrea sa gasesc solutia cea mai buna si pt noi. Deocamdata nu vad in intarcat o rezolvare, mi se pare prea mica Elisa
si prea dependenta de tzatza. As vrea sa nu-i mai dau noaptea sa suga dar nu cred sa reusesc. Am o perioada mai grea dupa concediul sotului, trebuie sa ma adaptez din nou sa fac totul prin casa. Poate cand vine el sa incerc.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Sabina spune:
Maria, v-am vazutm, sunteti f tineri si frumosi voi poarintii, si niste scumpi minunati copiii.
teo a ta va fi strasnica, auzi la ea, martini....:-))))))))))
Myral, de aprox 3 luni si eu alaptez f f f des noaptea, am avut si nopti din ora-n ora, regula e insa cam la 2 ore.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo

Te asteptam sa ne zici ce a ales aniversata.