Puiuti de Randunici 2008!! (92)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Azi 4 septembrie dau de baut!

implinim 4 ani de la

pe vremea asta imi jucau opincile de numa'

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Hello,
...am vrut sa vad si eu filmuletul cu micutul Sasha dar nu am putut, ins chimb am zarit leagan din ala in forma de chilotel cu barete elastice, de unde l-ai luat Sovi ca vreau si eu.PAna imi aduce sora-mea din Franta poate imi vinzi pontul,in cazul in care este luat de aici...merci.

Pupici pentru o Rebecutza viitoare dintzoasa!!!!

Mai fetelor eu vreau sa cumpar niste afine si mure sa le congelez pentru buburuz,pentru cand voi avea voie sa-i dau, voi ce parere aveti???si era o discutie pe aici cum ca unele dintre voi ati vrea s acongelati piersici???ati incercat???ca nu am apucat sa citesc....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Mihutza "La multi ani sanatosi si fericiti si sa va mearga numai bine"!!!!!!!!!

Sovi , mie dr. mi-a zis sa nu-i dau apa daca etse aplatat copilul.Daca ii bagi completare.....da.....

pupici si noapte buna!!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

floriio,imi pare rau de supararea ta...dar ia bine in greutate bb?Sigur nu e niciun semnal pe la gingii?Tea nu mai vroia sa manance inainte sa-i iasa dintii.fata obosita.
Of,cami,observ ca inca aveti probleme..imi pare rau..puiul sa scada febra.
Cuscra,pupici speciali.Ai pus poze?Nu am vazut.
liana,tot urlatoare e tiza??Ce nasol..Tea s-a mai potolit..mai sunt doar maraieli.Hopa..stai ca am citit ceva de un dintzos...LA MAI MULTI!!Yeee...s-ar parea ca scapati de urlete...poate la ea a durat mai mult perioada cu dureri.
Hopa,mihutza..Si voi...4 ani??Ce ne-am brodit..LMA CU FERICIRE PANA LA ADANCI BATRANETI!!
Haha..ce haioasa Amira!Si Tea doarme numa pe burta de cand a descoperit asta!!
mimo,ce tare vladut.Nasol ca esti inca in butoi.Hai mami,incearca sa iesi si fii in forma!
Si nu stiu bre cum am ajuns de admirat ca nu sunt eu chiar energica,adik nu ma simt,mai degraba obosita,vesnic obosita.Incerc si eu sa fac ce pot..in casa ne mai ajuta soacra,ca singura nu as putea,mai ales ca am ajutor CIUCIU de la sotz...Si sa stii ca la al treilea ortoped nu ma duc.Cel de azi mi-a inspirat incredere.
A,si nu cred ca v-am spus: cand a intins-o s-o controleze la solduri si i-a desfacut lateral picioarele,s-a pus Tea pe-un ras in hohot de ne-a dat gata.Se mira si dr.Plus ca daca avea ceva,in niciun caz nu ar fi ras.Cand am fost la Fodor a plans in timp ce o consulta.Strange.
Si acum ma plang.Se pare ca asa e soarta mea:scap de una,intra alta.
De cateva zile bune,ma doare in partea stg jos (in zona ovarelor)de mor..si din ce in ce mai tare..Ma durea si in sarcina si cand s-a uitat ecografistul a zis ca vede peretele abdominal subtiat si e risc de hernie..Cum vine asta,nu stiu...Cert e ca e nasoala treaba...asta mai lipsea..
toata lumea..Ma duc sa usuc parul.Sper sa mai revin.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Of,clau,imi pare rau ca te chinuie inca Rebe..greu cu dintisorii astia.Sper sa iasa mai repede sa se linisteasca.
cristina
kya.M-am uitat in parc azi in toate partile gandindu-ma ca poate te vad...telef tau nu mai e in memoria telefonului meu..

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Kya bravo pt succesul de la primarie..am citit si topicul cu masinile parcate pe trotuar ...daca mai bagi doua d-astea ma duc sa-mi dau doua palme, ca numai MIE mi se intampla relele altfel tara e in ordine Deie Domnul!

Hmm...la fel si eu..

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

stela imi pare rau ca ai probleme; ai grija cu ridicat de greutati, miscari bruste...ma bucur ca tea e ok si te-ai linistit? cum ti s-a parut jianu? eu numai de bine am auzit de el; parca la el ai zis ca ai fost nu? ca eu citesc ce scrieti dar in viteza
sovi ...colturoasa a cedat, nu ma face ea pe mine, mama ei de fiere ! si bine zici tu ca duracellu' meu e 4x4 ; nu vreau sa ma gandesc ce urmeaza de acum; am sa trimit si poze maine cred...adica azi deja !
offf, as mai scrie cate una alta da constiinta cica nu si nu, sa trec la treaba ! da' daca nu m-a rapus fierea si altele...n-o sa ma "cuminteasca" constiinta, nu? asa ca mai trag cu ochiul daca mai buhuiti

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Sovi,am vazut sashuletzul in montaj..un deliciu..maimai si ce-i mai canta mami lui..dar ai ureche muzicala buna..
Olgutza...bine ai rvnit..hai cu niste poze..
Valimami obosita.
kya,la fel procedeaza si Tea dimineata..dis de dimineata..
liana,da,s-ar putea ca durerea sa fi revenit de la ridicat carucior,grasuna..dar ce sa le fac?Numa sa nu patesc ceva rau..Si,da,mi-a placut Jianu...mi-a inspirat incredere si nu mai zic ce cozi erau la el..Ms.
Cred ca fug la culcare ca incepe programul maine la 6.
NB

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

buhuhuuu!!! nimeni "la vorbitor"? ahaaa, am inteles: vreti sa ma determinati sa trec la treaba si sa nu stau de palavrageala !

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Bah! lasa toba aia ca trezesti oamenii :))
Am bagat numai un ochi scurt, ca nu pot sa adorm.

Stela, poate esti ?
mergi si tu la doctor, poate iti da boabe si trece.

Liana, cu constiinta inainte si colturoasa inapoi!

ma duc sa numar oile. asta e o etapa periculoasa, caci am nebanuit de multe oi.

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput