Puiuti de Randunici 2008!! (92)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Dau de baut la toata lumea.
Andrei a papat 230 ml lapte in seara asta fara nici un fel de protest.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Si eu sunt vie , dar foarte obosita, asa ca doar va si va doresc noapte buna!

Valentina si Matei(10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

tantananaaaa la duracellu' meu ii iese jos un dintisor!!!!!!!! in seara asta l-am vazuuuuut!!!!

am citit ce ati mai ciripit, da sunt in urma rau cu treburile, maine seara avem musafiri, sambata plecam la socrii, asa ca tre' sa-i dau bataie acum! asa ca pastrez comentarii pe mai tarziu sau maine, dar raman "pe receptie" in caz ca mai buhuieste careva!

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bine ca sunteti toate vii dar nu scrieti niciuna
Niciuna se scrie intr-un cuvant?
Ca atare voi intra si eu in greva E bine?
Ma apuc sa-mi vopsesc parul, ca deh, sa nu arat maine ca Johana Adica, ma rog...macar parul sa fie de-o culoare ca restul oricum e IREPARABIL
Parca-mi suna cunoscut, se mai epila cineva noaptea acu' o vreme Nici macar nu incep serviciul inca si ma doare capul
Camiantitermic si rabdare...a stat cumva la soare? Ca eu am patit asa cu Vladut de la caldura...
Floriio hai noroc si sa va fie de bine! Al meu n-a vrut decat 150 ml...sper ca nu s-a luat lipsa de apetit
Mihutzastand pe banca in parc mi-am amintit ce vroiam sa-ti zic..in Capraru zice ca la 6 luni se definitiveaza culoarea ochilor
Geckosa nu dea SF maine dimineata sa nu gasesc o cafea tare si mare ! anticipat!
Stela
Kyace zici, mergi maine dimi cu mine, pour bohneur?
Him, pana spal vopseaua poate va indurati sa scrieti ceva totusi

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Si eu sunt viesi stiu ca v-am promis ca va pove cum a fost in Grecee,da-s terminata...mi-e f greu sa -mi intru "in mana" cu amandoi copii....

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Buna seara dragele mele!
Cu Vlad am inceput tratamentul cu antibiotic,caci cum isi pierdea efectul antitermicul cum gat un 38 cu 7 sau8Am vazut si scaun mai spumos iar faptul ca au fost dese iar nu era bine.Nu va mai spun de somnul agitat care-l are.Noroc cu tzatzele caci nu le refuza deloc si chiar se calmeaza.Stau asa intepenita numai sa fie el bine.Amortesc numai intr-o pozitie dar mai schimbam tzatza ne mai dezmortim si uite asa trece noaptea.Astept sa vad daca a luat si oreionul ca daca da am imbulinat-o caci a facut vineri si vaccinul de 6 luni si uite-asa ne complicam mai mult situatia.Laptele imi scazuse de suparare dar am luat un ceai pt lactatie si s-a dovedit a fi bun.La cat de haotic m-am hranit vad ca am lapte.Maine Andra implineste 14 ani si ar fi trebuit sa o faca lata cu prietenele in casa iar eu cu Vlad pe la plimbaredar o sa-si faca ziua in spital si tare mult ma supara numai gandul asta.Face tratament si nu trebuie sa faca efort deloc.De unde pisici a luat oreionul nu stiu ca e singura din spital.Cu ea sta mama mea noaptea ca e singura in rezerva si noaptea nu trece nimeni pe acolo...Am prietenii nostri de ani de zile care l-au botezat pe Vlad si ma ajuta enorm.Cu Vlad cu cumparaturi.Sunt adevarati prieteni care m-au ajutat la greu.Ani de zile am cautat pe cineva sa fie sincer ,deschis sa ne potrivim ca si caracter si iata ca avem prieteni buni.Mai rar fetelor in viata sa faca cineva gesturi neconditionate.Daca ar fi sa profite da gasesti multi si mai ales barfitori.Asta e viata nimeni nu-i perfect...
Va pup si merg sa caci l-am adormit pe Vlad si la 3 ne trezim pt tratam.Asta e tot raul spre bine asa-i?

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Maaaai, da' ce de mamici obosite, dar bine ca sunteti toate vii!
Olgutzica bine te-ai intors!
Vali greu cu serviciul, nu?

Pe mine ma omoara spatele De la atata ridicat copil, pus jos copil, carat copil, ma doare de mor! Randunoiul asta vad ca nu mai e capabil sa-mi faca masaj (ca pe vremuri... ) asa ca ma tarasc

Sanziana vad ca incepe sa-si strice programul de somn. Se trezeste pe la 5-6. De fapt vorba vine, dar incepe sa se maraie, sa se foiasca, sa se agite - toate astea cu ochii inchisi. Asa ca ma trezesc si eu, si stau sa-i bag suzeta in gura. Ma pun la loc in pat, dupa juma' de ora, ii cade suzi si iar incepe... Si tot asa pana pe la 8. Oricum somnul meu adio!
E adevarat ca ieri a lasat-o randunoiul sa doarma de la 9 . Daca doarme pe burtica, are somnul mai adanc si mai lung. Asa ca ieri a dormit fata mea intr-o veselie... El era foarte fericit ca e copilul "low maintenance" Da' la 5 cine se trezeste, el? Nope, tot io!

Asta seara cand venisem sa o iau la baita, o vad culcata si invelita. Cica "sssst, ca adoarme"... Beyyyy, copilul asta are un program, niste ore de papa, de baie, de somn! Daca o adormi de fiecare data cand iti convine tie, unde ajungem?! N-a inteles ca daca doarme inainte de somnul de noapte, se duce dracului somnul normal...

Gata, mi-am mai racorit un pic nervii . Ma duc la nani

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Liana felicitari pentru dintzos! Poate de aia era si Teo maraita si plangacioasa, ca Tea Stelei.

Maia bafta cu tratamentul! Si LMA Andrei!

Cami ce mai face bebe cu febra?

Floriio Bravo! Cum ai reusit performanta?

Mimo dupa ce te speli, sa ne zici daca maine umbli cu un batic in cap sau a iesit bine vopseaua

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Mey, uite ca uitam! Repede acum ca nu e inca trecut de 12.

LA MULTI ANI LALY!!! Sa fii fericita, sanatoasa, iubita si implinita intre ai tai dragi! Sa creasca Clari mare si sa te bucuri de ea!

Nu stiu daca ne mai citesti, dar in caz ca da, multi! Si mai da-ne si noua un semn de viata!

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Si eu sunt vie, dar epuizata. se pare ca primul efect de orez al lui sash a fost faptul ca azi n-a dormit aproape deloc. a stat asa si a tipat aproape toata ziua ca Tarzan. Ma doare capul!
Al doilea efect de orez a fost ca azi si-a descoperit "ciucurasul" la baia de seara. Tragea de el si se mira si chiuia toata lumea.

Va multumesc pentru aprecierile la adresa filmuletului , a cantecelor noastre perso (pe ultimul -cu "mami este manechina" tot eu l-am adaptat ), a actorului principal si a talentului patinatorului.

Monix, ai fost de coma, abia astept sa iti aud creatia.
Fain tarcul. Se pliaza usor? sau pe tine nu te intere asta?
Cand ne-om vedea in parc, poate te conving de dezavantajele mersului la munca

Da mai, va provoc! sigur sunt multe care au cantecele adaptate. Sa le auziiiiiim :)

Bravo Andrei de Flori! sa o tii tot asa, sa mananci, sa ne dea mami de beut, ca tare mi-ar prinde bine un spernartz. sau cocartz cum se zice la mine acasa.

Valentina, ma bucur ca esti vie si tu, sper ca Matei si Moralul tau sunt bine.
Olgutz, bine v-ati intors, cand poti, treci la poveste, adica de ce te tarasti?

Clau, va doresc concretizare rapida a umflaturilor de pe gingia Rebecai, poate va mai linistiti si voi.
M-a trecut un fior si pe mine, cum ai zis de dintii puilor tai.
multam pt "sasha leit ma-sa", nu prea imi aud urechile asa ceva :)
Moama, Razvan are deja telefon... Au multi de varsta lui? Oare nu dauneaza?

Cami, of, ce febroi :( sanatate multa!

Stela, cum e, i-ai mai dat cereale? eu acum seara i-am facut tot asa putin, max 40 ml si a mancat tot! era sa cedez, ca nu vroia, noroc ca sunt cititoare de forum si i-am dat putin tzitzi inainte sa il ostoiesc, si tzitzi2 dupa, ca sa fac si voia pediatrei.

intrebare: se poate da si apa dupa masa cu lapte de-al meu, sau face diaree? si e musai sa bea ceva dupa masa?

Ursu, drum bun si distractie placuta!

Liana, toate bune? cu tzepii cum stai? Astept poze cu
4x4 tau

Maia, of, ce ghinioane! Lasa ca fata va recupera petrcerea cand se va face bine
Si Vlad poate sa dea petrecere cand se face bine :) Mare noroc cu tzitzi, ca le-a luat drept alinarea suprema. Sanatate maxima la toti!

Kya tareee aia cu "sssst, ca adoarme"...

Simo, ata ete, te mai pasuim putin...

Hai ca ma culc si eu. Sper sa doarma Sash pana dimineata, tare i-as multumi.
noapte buna!

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput