Puiuti de Randunici 2008!! (92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Asaaa
La multi ani si Adrian, sa cresti mare sanatos si voios!
Despre borcane....eu am vazut de exemplu ca unele au sare chiar daca-s pt 4 luni Cele cu fructe sunt f dulci, cred ca au ceva adaos de fructoza...nu stiu ce sa zic...eu cand am zis in Belgia ca nu prea am incredere in "borcane" era sa ma linseze prietena mea...ca sunt bio, sunt verificate, sunt sterile...ce mai, HIPP era intruchiparea binelui din lumea asta...asa o fi, nu zic nu...numai un lucru nu inteleg eu...de ce au termen de garantie pana-n 2010? Mai ales fructele, daca nu-s fierte...nu-mi dau seama cum stau ?
Despre ziua de azi...f frumos...am iesit din casa tarziu, dupa ce am spalat vase, am facut branza, am dat drumul la o masina de rufe, am mai recitat o data a suta oara instructiunile pt piureul de fructe si am plecat...ce soare, ce frumos, ce de lume pe strada...am ajuns in final acolo, m-am pupat cu juma' de firma, chiar am fost emotionata...in rest "am aburit-o" si a ramas "ca-n tren" Deci, sunt multumita , asa si vroiam...sa mai am timp sa ma razgandesc
Baiatul a mancat azi 200 ml lapte cu cereale dimineata, 300 grame fructe cu branza la 12 si 150 ml de lapte cu cereale la 3 si a facut kk de 3 ori , bineinteles
Acum ne pregatim sa plecam in parc ....va pup si sa va gasesc cu bine, pe toate, diseara !

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mimo sa traisca dom' sofer!
Cat despre politistii din intersectii, cunoastem...
Dar saptamanile trecute am fazut o faza super naspa: stiti intersectia de la Antena 1, inainte de Baneasa. Se lucreaza la pasaj si mereu e un politist in intersectie. Eh, vine un zevzec cu un Matiz pe contrasens dinspre Fantana Miorita, si-l ia pe amaratul ala in plin! L-a priectat la nu stiu cati metri, o gramada de carne pe asfalt. Cica nu a murit, dar fracturi, traumatisme, hemoragii... vai de mama lui!

Si ca sa continui seria intamplarilor frumoase: azi am rezolvat cu toate actele si la sectorul 2. Fara coada, fara nervi, toate hartiile in regula, lucratoare dragute si pline de dorinta de a ajuta! Na!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Gecko, Sovi sunteti pe faza? Aveti suc si pop corn ?

La sectiunea AFON 100%, BUFON 100% urmatorul concurent cu piesa:
O masa cu cantec !

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Inca una si ma duc !
Azi dimineata, buimaca...hranesc copilul, il pun la loc in patut semiadormit, il invelesc cu grija, plec din camera...buuuun! Ma duc la dus, ies de la dus...aud muzica la copil in camera era sunetul lunitzei pe care o are atarnata deasupra patutului
Deschid usa si ma uit baiatul meu era agatat cu mana de inelul lunitzei si lunitza canta de zor si el avea gura pana la urechi E cu autoservire de-acum L-am lasat asa si a adormit pana la urma ....
Iar acum exerseaza "in 4 labe" la el in patut de vreo 15 min, timp in care eu ma tin de prostii pe-aici cu voi ...chiar plec, mama denaturata de sunt
Pe diseara

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

am zis ca doar ma uit putin pe forum cat mananc si nu scriu nimik deocamdata. da pot rezista?!

hip hip ura! pentru mister muscolo si mama lu muscolo!

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mimo FOARTE TARE!!! Mr. Muscolo

Sovi de la tine am incercat sa invat cuvintele

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

am zis ca doar ma uit putin pe forum cat mananc si nu scriu nimik deocamdata. da pot rezista?!

hip hip ura! pentru mister muscolo si mama lu muscolo!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

hai ca am lucrat un pic si la imagine ca doar azi am fost pe la servici si nu se cadea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

kya, care din cantecele, cornuletul sau mama-i manechin?

Monix, dar da Vladut la un moment dat cu mana in masa ca m-am ridicat drepti! Manager sa il faci, ca se va impune

toate randunicile sunt in parc, numai eu stau cuca si astept omul... de nervi, ma duc sa desfac coletul de la quelle care numai ce a venit, ca nici nu mai stiu ce am comandat!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

frate, ce baloteaza mr. musculo! o fi de la cantec??? mimo!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

toata lumea e afara??? sovi ai desfacut coletul?
m-am plictisit...Amira e afara cu soacra, eu il astept pe randunoi sa vina din delegatie...pe unde iesiti in weekend? cred ca vb de una singura

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput