Puiuti de Randunici 2008!! (92)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olgutz, am vazut ca ai aparut , nu vii sa ne povestesti de la mare si sa ne pui poze?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ptr clau si ordinea la pantofi ! si acu sa fiu nitel carcotasa :de si-ar anula musafirii mei vizita....sa termin si eu teancul de rufe de calcat in noaptea asta!

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

am trimis poze pe mail, sa ne mai vedeti si pe noi "in actiune"

Mergi la inceput

mmmm....slaba activitate pe crenguta! pai atunci...iesim si noi la o plimbarica, ca pe urma vin musafirii ! mai intru diseara, daca nu cumva bhuiesc iar singura !

stelaaa mai traiesti? sau te-a dat gata tiza? eu ii "administrez" o iesire afara, poate ii mai reduc adrenalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu sunt pe aici, dar muncesc din greu - scriu la nenorocita aia de lucrare... cu un chef de zile mari.

De fiecare data cand am cate ceva de facut (adica de invatat) imi vine cheful sa fac orice altceva numai aia nu. Acum de exemplu am spalat un maldar de vase si am facut bucataria luna. M-am asezat intr-un final la masa, sa scriu, si mi s-a facut de dat cu aspiratorul...

Randunoiul a adormit fata, ca sa pot sa ma desfasor.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Am vazut poze de Liana si duracell mic!

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

si eu sunt pe aici dar nupot sta mult ca Amira doarme in patul nostru si daca pica....

azi a mancat piure de piersica si mar de la nestle,fara comentarii si 150 ml la[pte. deci mimo, ai avut dreptate cu borcanelele descantate. ce or pune astia frate si eu nu-i pun????

olgutza bine ai revenit! asteptam poze!

liana mamika vrednica de duracell!

kya, ia fata la plimbare in parc si tu stai sa-ti scrii lucrarea la iarba verde, nu merge?

mihutza LA MULTI ANI pt aniversarea casatoriei voastre!

mi-a dat luny sms si a zis ca e bine acolo, muffy papa bine si doarme mai bine, si se intorc pe 11!

sovi frumos foc "cornuletul tau cu lapte"!

flori pt raducu mancacios!

va las,ma duc sa-mi pazesc copilul sa nu faca buf!

tuchi mai traiesti?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Salutare la randunime
Geckomultam de cafeu , a fost folositoare si buna DAR data viitoare mai pun si o povestioara pe langa , nu fii calica
Kyam-am descurcat si fara tine pe sosea, sac si in afara de un politist tembel care incurca circulatia la universitate, nimic rau nu mi s-a intamplat azi
Super faza cu "sst ca doarme fata" las' ca pleaca el Ulise si sa vezi ce program o sa aiba fata...cand se intoarce acasa randunoiul o gaseste "brici"
Si hai cu lucrarea aia , hai, hai, hai tu KYA!

Lianacu cine sa semene FATO copchilul ala asa agitat daca nu cu tine care faci trebi si buhuiesti aici pana dimineata la 3? Eu nu stiu cum rezisti!
Sovinu e cazul de basma, parul s-a colorat frumos...e cazul de sac , sa acopar restul Si imediat imediat apare si cantarea noastra
MihutaLa multi ani fericiti impreuna cu randunoiul!
Puccasa-ti traiasca randunoiul, sa fie sanatos si iubit!
Floriio, Stela, Mihuta, Pucca, Lianafrumosi bebici si bebite
Camicum se simte bubu? Mai are febra?
Maiasper ca Vladut e deja mai bine si Andra la fel....La multi ani Andrei si o petrecere de 100 ori mai bengoasa cand se face bine! Si bafta multa in anul greu care urmeaza
Olgutza si Simoasteptam povestile, n-am uitat, nu va fofilati!
Tuchisper ca invata, dar nu inteleg ce face Bubu Ia s-o strig eu cu buchetul: BUBUUUUUUU! Sa vedem vine?

Sigur am uitat ceva sau pe cineva ... pe toate cele citate si necitate si stati pe faza ca urmeaza episodul 2

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Eu tot raman la concluzia mea ca acele borcanase au ceva amelioratori de gust, desi producatorii nu spun. Alta explicatie nu vad...

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui blankar

salutare!
suntem si noi dupa o alta tura de infectie urinara si dupa un alt drum de Ungaria
ca norocul ca de data asta nu a fost asa de grava situatia si ne-a schimbat doar antibioticul
ii dau augmentin acum si sper sa i treaca si asa sa nu ajungem la intravenos
luni trebuia sa facem vaccinul de 4 luni si trebuie sa amanam
Mihutza la multi ani
Sovi e tare Sashone!
fug ca s-a trezit Eric
pupici

Deie Domnul sa fiti sanatosi pana la operatie si sa scapati usor ! va tin pumnii....cu groaza ma gandesc prin ce treci Cred ca n-o sa va mai trebuiasca Ungaria in veci dupa ce se termina povestea asta! pt o mamica incercata!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput