Mamici de septembrie - octombrie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 7
tzitziri spune:
Monica, ma bucur mult ca te-ai intors acasa si ca esti iar printre noi..noi te asteptam oricand cu mare drag!
35+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
andreutac spune:
Moni,din suflet ma bucur ca esti langa noi si ca ai avut puterea sa depasesti momentul. Te asteptam cu drag printre noi ori de cate ori simti nevoia de a vorbi cu cineva. Te imbratisez cu mult drag
Clau si Dya, felicitari!!! Sa va traiasca bebelusii maricei
July, am vazut frumusete de fetita bosumflata.
Nocom, felicitari pt. bebelina si dc. pleci la mare fa o baie si pt. mine, ca eu nu mai am curajul sa dau o fuga.
Nu stiu cum sunteti voi, insa bebelina mea de vreo saptamana e fomista rau. Se agita atat de tare si nu se potoleste decat dc mananc ceva. N-am avut deloc pofte toata sarcina si fac acum niste combinatii culinare de-ti sta mintea in loc. Sper sa fie la fel de papacioasa si dupa nastere.
Andreea
35+
Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom oricand, sti ca imi esti draga. Noi oricum avem un mobilhome, adica un fel de rulota de care vezi prin filme dar cu tot cu cabina, si avem loc destul, caci noi suntem doar 3 (MOMENTAN). ![]() 37+ Daria AnastasiaNocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz) poze eco |
Super.Esti o scumpa
Poate ne intalnim la anu la mare.
38+
bbelinalaura si andy (07.04.2002)
Nocom spune:
Multumesc andreutac,
Deci sunt singura care considera ca nu este vreo problema sa plec la 37 saptamani la drum....
Ma cam puneti pe ganduri....hmmmm
37+
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
Nocom spune:
OK andy p. O punem de o excursie in grup!!! Cu mai multe fete!!!
Offf ce drage imi sunteti....
37+
Daria Anastasia
poze eco
musettepink spune:
Monica ma bucur ca esti acasa si mai ales ca ai intrat.Te asteptm aici oricand!!!!!

Dyanira felicitari!!!!!!Un bebe sanatos si mancacios!
Baby boy imi pare rau de neintelegerile cu mama ta....despre plante ma abtin ,eu nu am o planta in ghiveci in casa pt ca nu am rabdare sa am grija de ele si mor asa ca tot ce am avut am dat sau au murit saracele asa ca te intelege ca vrei sa scapi de ele.Nu le poti scoate pe scara blocului?
Angelinna
Denisa
Andrea and si eu am patit ca tine intr-o dimineata,pana nu i-am pus muzica nu avrut sa se trezeasca!Si eu zic ca abia astept sa se nasca ca sa ma linistesc dar oare nu incep alte griji????????![]()
Kid cum reactioneaza Alexandra cu cea mica?Ai scos-o afara?Mesajele tale mereu emana calm,asa vrea sa ma vad si eu asa calma cu doi copii
Simodina ce mai face?
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
39+

LUCA

AMR 7 ZILE 

musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Multumesc andreutac, Deci sunt singura care considera ca nu este vreo problema sa plec la 37 saptamani la drum.... Ma cam puneti pe ganduri....hmmmm 37+ Daria AnastasiaNocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz) poze eco |
Plecatul in sine e ok,mie cel mai tare mi-e frica de drum,de ambuteiaje sincer esti o curajoasa,parerea mea!

39+

LUCA

AMR 7 ZILE 

angelynna82 spune:
Andy.p [pup, ieri am lenevit cu tati in pat ![]()
Musette 
Nocom fa si pt mine o baie, anul acesta nu am ajuns la mare 

Monica bine ca ai ajuns acasa, stai cu noi si vb 

35+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
Nocom spune:
musettepink si eu sper sa nu fiu ghinionista tocmai acum....
dar daca nu pot ajunge la buc, am auzit de ceva prietene care nasc in Constanta si sigur m-ar indruma si pe mine pe undeva.....![]()
37+
Daria Anastasia
poze eco
musettepink spune:
Nocom eu iti tin pumnii sa ai drum bun si usor!!!!!!!
July vazut poze cu Maia,e tare dulce!!!!!!!
39+

LUCA

AMR 7 ZILE