Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (109)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ANCUTAD s-a suparat pe noi? ca doar nu s-a pus pe treaba la serv tocmai vinerea?!

eu gatesc acu ...ciorbita taraneasca de pui si pulpite cu ciuperci proaspete la cuptor,,,si stau pe forum sa nu adorm si sa se duca naibii mancarea.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

mi-ati simtit lipsa nu?
nu am fost vineri la servici ca a trebuit sa merg la o expozitie,o porcarie ptr munca

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

pai cum sa nu-ti simt lipsa, nu eram noi cele mai matinale? tu ca esti la munca, pe mine nu ma lasa pui sa dorm...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hai ca am intrat sa vad ce faceti si sa va rog daca puteti sa o ajutati pe Sonia aici

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Ia sa dau eu o ciucalata,sa vedeti ce repede apare Anca.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

cami, draguta, asa e am un ajutor mare in casa> eu pun hainele la uscat pe uscator ea le trage pe jos, scoate tot de prin dulapuri, imprastie jucariile peste tot, imi scoate oalele, lingurile...dar cred ca de fapt le pregateste pt papa... pusi . cum stai cu kg?? au inceput sa scada??? vad ca eu ma mentin super ok..desi seara bag la greu....mancaruri nesanatoase...si maine vine socrela....au si ce papa bun face!!!!

anca, ank am vazut poze frumoase.
anca imi place la nebunie "motzu'" mariei!!

eu incep sa ma mai gandesc dc sa ii dau lapte de vaca sau junior de la nestle (de la 1 an normal, de fapt de luna viitoare...)

victo, sincer eu cred ca exagerezi....gandeste te ca si pe tine te-a crescut si esti bine si sanatoasa. multumeste-i de ajutor, daca nu iti place cauta o bona dar nu ii spune tot timpul ac nu vei reusi decat sa o faci sa se simta prost!!!

oana felicitari pt noul apartament!!!

fuggg ca si-a terminat bebe bibe de lapte si "hatana" patutul in ultimul hal..

eu va pup, probabil ca nu voi mai intra zilele astea... maine plecam pana la craiova.

pupici multi !!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!
Am intrat si eu dupa o absenta nu f lunga .
Noutatea: AVEM 6 DINTISORI , care ne-au iesit in 3 saptamani (asta ca ma plangeam acum o luna ca fie-meu nu are nici par si nici dinti). Ultimul a aparut ieri dimineata. Noaptea doarme destul de prost. Azi-noapte s-a trezit doar de 4 ori si am fost absolut incantata (au fost seri in care s-a trezit din jumatate in jumatate de ora).
Voi lipsi de pe forum o perioada pt ca vom fi plecati.
In rest, suntem bine: are o perioada buna cu mancarica, este innebunit dupa pufuleti, de vreo luna spune intruna ''da, da, da''. A uitat celalalte silabe . Il adora pe ''da''.
O sa incerc sa mai intru zilele astea pana plecam.

Va pupam pe toate!

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cand apuc...

acutaD am vazut poze cu Zana machaita
ankule ce-ti face burtanul???
victo drum bun si bafta. Nu mai asa panicata, cum te-a crescut pe tine si esti intreaga il creste si pe Stefanut!
cami ce cura urmezi?... eu fluctuez enorm... intre 55 si 59 kg., acum iar am 57.. desigur pe burta se vede tot!

sa va zic despre noi: Elena ma termina, se ridica singura in picioare (mi-e frica ca tot cade) si merge spijinita in tarc si in patut sau se tine de canapea. are 6 dintisori... de vorbit nu prea vorbesc nimic descifrabil. Ana se aseaza singura in fundulet, bea singurica laptele dar.. se si joaca cu bibi cand e la final...atatea aveam sa va spun si acum nu-mi mai vine nimic..

LA MULTI ANI MARIILOR!!! pt. maine

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Hello!
Pussi,felicitari pentru progresele tustilor! stai f. bine cu greutatea, este floare la ureche surplusul tau! nu cred ca trebuie sa tii cure de slabire drastice,mai ales ca ai de facut fata la doi consumatori de energie.Ma gandesc ca musculatura ta abdominala este inca slaba si niste exercitii ar fi cele mai bune.
Eu am slabit vreo 5-6 kg luna trecuta cu Dieta Daneza-tinuta strict;este destul de severa,asa ca la tine nu este cazul...Dupa ce ca am zis ca nu sunt pro pastile de slabit,am cumparat si eu pastilele folosite cu succes de fetele de la noi;nu am avut absolut nicio problema cu ele,dar nici nu am slabit.Cred ca acestea taie pofta de mancare.Problema este ca nici inainte nu manacam cine stie ce,tot 3 dude....dulciuri f. rar.
In seara asta ma gandesc,iar de maine voi tine o alta dieta.Numai asa slabesc eu (nu cu sport,nedormit,plimbat copiii,etc) .Bine ca macar ma mentin dupa..
Eu am luat vreo 28 kg in sarcina (fara paine si dulciuri ),am luat vitamine si desi se spune ca nu ele in sine ingrasa au favorizat explozia de kg (este drept ca n uam avut greturi nicio zi,nu am slabit nici macar la inceputul sarcinii). Eu trebuie sa mai slabesc vreo 15 kg, hai macar 10...

Lala,ce mai faci,ce mai face Bogdan?si-a revenit?

Daca vreti sa vedeti fata mea cea saltareata

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetelor,

in sfarsit reusesc sa intru si eu, nu am intrat pe net de vreo 2 sapt.

pai dupa eneterocolita nasoala a Andreeiutei mele cand am stat in spital 20 zile, la nici o luna, de luni, o noua enterocolita ! un nou virus, de data asta inceput de tata, continuat de Andreea, luat de mine si astazi a fost randul si baiatului meu....pai nu am avut de ani de zile asa ceva, zice doctorita ca e epidemie mare anul asta. Asa ca saracutza de abia se pusese pe picioare si din nou pe butuci...saracutza mamii, tare imi e mila de ea...si cred ca se combina si cu crestere de dintisori, inca nu avem nici unul dar cred ca o sa vina in avalansa dupa cum arata gingiile.

nu am reusit sa citesc din urma, dar urez LMA tuturor mamicilor ce si-au serbat ziua si bineinteles boboceilor pentru implinirea lunitzelor.

va pup pe toate, sanatate multa si sper sa mai pot intra !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

AncaD, multumim pentru compliment! Am intrat si eu la bazarul pt Sonia si deja am vazut ceva interesant; mai citesc sa ma lamuresc si cu sistemul de licitare si plata.
Miha, multumim pt urari si pupici; nu stiu daca suntem vecine, stau in capat CUG, langa centrul Providenta, acolo unde sunt targuri de textile. Dupa cum vezi, m-am mutat strategic pt shopping
Bb iti multumim si tie pt felicitari, apartamentul e extraordinar, am atata spatiu de-mi vine sa sar in sus de bucurie
Roxxy ai o scumpete de baietel!

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput