Palin versus Obama - a star is born (1)
Raspunsuri - Pagina 34
Ramona J spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrada
Palin a zis ca avem victorie in Iraq, acu putem sa plecam? Razboiul nu e olimpiada, daca mai stam nu cistigam aurul la paralele sa reparam onoarea, mai omorim altii in loc sa zicem oops, sorry wrong country, wrong time, wrong war, A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
Tie iti place zeflemeaua asta, dar nu despre aurul la paralele e vorba aici. Greseala a fost facuta si acum trebuie reparata. Daca pleci cu coada intre picioare cistiga exact "the bad guys": Al Qaida si alte grupari de genul asta, Iranul - care abia asteapta sa-si exercite influenta...
Eu sint anti orice razboi, n-am crezut nici o clipa ca ar trebui sa fim acolo. Dar nu poti nici sa lasi totul balta si sa pleci asa, oricum.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui avmaria Llaura, hai ca o plagiez pe reporterita americana care a interviewat-o pe Palin, si te mai "intreb inca o data" : |
Te-am prins, te uiti la televizor!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Oana C spune:
Am vazut toata dezbaterea si inca de la inceput Obama s-a prezentat ca un scolarel nepregatit, care incearca sa cistige timp cu cele 300 de "AND" (gen aaaannnddd) sau cu cele 20 de "I agree with Sen. McCain" (asta dupa ce primul la a fost Obama, apoi a venit McCain cu facts si ce ar face, precis, dupa care Obama a sarit si el cu "asa cui faceam si eu").
Ce sa facem, daca domnul Obama nu mai are flashcard-urile din zari.
Iar la problema cu statul la discutii neconditionat Obama a spus singur la dezbaterea democratilor ca ar sta, dupa care si-a luat-o el in freza de la Hillary si chiar Biden (dar acum iar a luat-o la intors)
Si cred ca la politica externa, McCain e cel care a cistigat detasat. A venit cu fapte, nume, evenimente si propuneri, pe cind Obama tot in postura de scolarel care si-a citit lectia din carti (sau din auzite) si incearca sa dea impresia ca stie mai multe decit poate dovedi (si aici au fost cele mai multe momente in care a agreat cu McCain - pai asta-i dezbatere prieteneasca sau vii sa arati cu ce esti mai bun decit celalalt?).
Imi dau seama din ce in ce mai mult ca Obama este un fel de Bush, care fara a citi din texte prescrise nu e in stare sa scoata o fraza coerenta; de fapt, am vazut asta in dezbaterile cu Hillary, care i-a dat peste nas de fiecare data, da' na, daca democratii au crezut ca el e mai bun ...
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Oana C spune:
Aici e transcriptul:
http://www.cnn.com/2008/POLITICS/09/26/debate.mississippi.transcript/index.html
Oana C spune:
Oricum, cei care sint decisi sa voteze cu Obama spun ca Obama a fost mai bun, dupa cum cei care voteaza cu McCain spun ca McCain a fost mai bun. Degeaba "dezbatem" noi aici, ca nu putem schimba parerea nimanui despre candidatul preferat.
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Oana C Imi dau seama din ce in ce mai mult ca Obama este un fel de Bush, |
Exact.
Numai ca Obama e educat, articulat, concis, are pareri exact opuse in absolut orice domeniu, si are background-ul, virsta si intelectul diferite. Altfel daca ii pui unul linga altul...picaturi de apa.
Mai sus ai descris binisor comentariile de pe fox.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Oana C spune:
Hihihi, eu m-am uitat la CNN, ala cu Anderson Cooper & Co.
La cit de articulat este Obama ma refeream, daca nu are textul scris dinainte ii trebuie AAAANND-ul ca sa se gindeasca ce sa mai spuna. Concis, da am vazut si eu ce spune "economia e in kko, tre' sa terminam cu razboiul din irak ..." dar niciodata nu vine cu solutii. Ce a spus referitor la cei care vor plati cele 700 bilioane? ... Ca sa vorbim de cei care sint importanti si care nu vor plati (care-s aia?)
Macar McCain a spus clar ca va ingheta cheltuielile, Obama s-a invirtit in jurul cozii si n-a zis nimic. Uite, de-asta nu-mi place de el!
Si cit de prostesc poate sa fie ceea ce a spus aici, fie ca ajunge el presedinte, fie McCain: "And, John, I -- you're absolutely right that presidents have to be prudent in what they say. But, you know, coming from you, who, you know, in the past has threatened extinction for North Korea and, you know, sung songs about bombing Iran, I don't know, you know, how credible that is. I think this is the right strategy."
Sa zicem ca ajunge McCain presedinte. Ce au vazut cei din North Korea acum, din ce a spus Obama? Ce idei le vin in cap? Ahaaaaaa, americanii vor sa ne termine! La fel cei din Iran. Si mai inainte cu Pakistan! Tartacutza de om care nu gindeste! E ca si cum ar fi aratat cu degetul spre toti americanii, in cazul in care McCain devine presedinte. Pe el nu-l intereseaza cit de bine o sa o ducem, pe el il intereseaza sa ajunga presedinte, prin orice mijloace.
Oana C spune:
Orice s-ar spune pe tema asta, pe mine nu ma convinge nimeni ca Obama e mai bun si mai de incredere decit McCain. Si nu pot fi decit bucuroasa ca foarte multi prieteni de aici o sa voteze cu McCain (in afara de soacra-mea si amica aceea care a votat cu Bush acum 4 ani si care spune despre Hillary ca-i nebuna ... iar cea care e pe Prozac si alte medicamente de gen este ea).
blackpanterro spune:
Pt cine vrea sa vada debate-ul.
http://www.youtube.com/watch?v=CUY7-D7w1Cs
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
blackpanterro spune:
Planul lui Obama si al democratilor mi se pare de foarte bun simt.
McCain se invarte intr-una in jurul cozii, what a lame a*s.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."