Shoppaholicele Redouto-masochiste (122)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mie nu imi merge nici codul cu salteaua nici cel cu aparatul foto m-am tampit de tot sau ce imi scapa?

34+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

mie nu imi merge nici codul cu salteaua nici cel cu aparatul foto

34+ DAVID-MIHAI

Mie mi-a mers cel cu aparatul foto, dar pe cont nou. Intri pe vizualizare cos, in dreapta sus, deasupra produselor comandate ai 'j'ajoute des references catalogue' (in dreapta unde scrie mare cu rosu - mon panier - ), bagi acolo referinta si apoi codul, deasupra sumei si merge.

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dragelor ....... m-ati imbolnavit cu camasile alea ! sunt super , vreau sa comand si eu ....dar scumpe nene ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

http://babystuff.nextvision.ro
Daca vreti sa cumparati lucruri de calitate la preturi mici, iata un site(produse pt. copii, gravide si nu numai)pe care l-am descoperit de curand. Mi se pare super, si sa stiti ca nu fac reclama! Chiar am comandat ceva pt. fiica-mea, astept sa vad rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Citat:
citat din mesajul lui danita

dragelor ....... m-ati imbolnavit cu camasile alea ! sunt super , vreau sa comand si eu ....dar scumpe nene ....

BeBelusca

Draga danita, comparativ cu redoute, camasile pot fi considerate scumpe. DAR, daca te gandesti ca o camasa iti iese la 130 RON (in care am pus si transportul), la calitatea pe care o au, nu mai e mult. Ieri am dat o raita prin magazine si sincera sa fiu, m-am ingrozit de preturile la camasi pentru femei pe care le-am vazut (asa cum zicea si ella, nici cele de la nana camice nu le egaleaza ca si calitate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

'neata

Mergi la inceput

22764- aspiratorul il reduce la 10euro ref.5287537

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, MARIA......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

La multi ani tuturor Mariilor!! Sa fiti sanatoase si sa aveti carduri pline tot timpul!

Foarte ineresante coduri ... Multumim!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

diotima : right graiesti :)

LA MULTI ANI ! pentru cele care isi sarbatoresc ziua si le urez sa isi gasesca ceva pe LR fain de tot sa bage in cos si sa vina urgent ;)

D

Mergi la inceput