Shoppaholicele Redouto-masochiste (122)
Raspunsuri - Pagina 14
CristinaT spune:
Buna dimineata si la multi ani Mariilor si Marianilor
sa fiti sanatoase/sanatosi si vi se implineasca tot ce va doriti.
Nushulica multumesc frumos, iti doresc nastere usora.
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana13 Graviduta eu la BCR am card, ia comision intre 2 si 3 lei... dar nu am avut sume mai mari de 100 euro. Si euro la ei are un curs destul de apropiat de BNR. Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
cel mai bun curs e la CEC. Va spun eu care am de ani de zile credite in euro.... am chiar credit ipotecar la BCR si faceam schimbul valutar la CEC
citat din mesajul lui anca_iary http://babystuff.nextvision.ro Daca vreti sa cumparati lucruri de calitate la preturi mici, iata un site(produse pt. copii, gravide si nu numai)pe care l-am descoperit de curand. Mi se pare super, si sa stiti ca nu fac reclama! Chiar am comandat ceva pt. fiica-mea, astept sa vad rezultatul. |
Asta este un site de intermediere, nu iti comanzi singura produsele. Adica se fac comenzi (si) de la firme care nu livreaza in Romania, contra cost (platesti si taxa de transport si taxa de intermediere)
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
Raluca_u spune:
buna fetele
aseara m-am intors din concediu si am avut o surpriza.
eu aveam o comanda de pe 17 iulie care nu venise si imi luasem gandul de la ea. toate comenzile eu le primesc pe numele unei prietene care sta f aproape de mine. vb cu ea si mi-a zis ca nu a mai venit nimic.
dupa ce am descarcat toate bagajele din masina m-am uitat si in cutia de scrisori si surpriza aveam si un aviz... eu nu am adresa pe buletin acolo asa ca...
dimineata la 8 fara 20 eram la posta cu o cutie de cioco si un ness si f dragut le-am explicat situatia ca au trimis ce-i din franta pe adresa de facturare si nu de livrare dar ca este coletul meu..., le-am spus in mare si ce e in el s-au uitat pe factura si mi l-au dat...
sunt asa bucuroasa...
dar hainele mult asteptate desi sunt f faine imi sunt mari in proportie de 85%. o sa vad deseara exact ce si cum ca le-am probat la baie si aici nu am cum sa vad in oglinda
daca o sa le pot modifica eu bine de bine daca nu le-oi da si eu.
va pup si revin deseara si cu link-urile.
uitasem sa va spun dar coletul a ajuns joia trecuta pe 4 sept dupa exact 7 sapt si era expediat de la ei de pe 26 iulie.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
madau spune:
n-am timp, n-am bani, am trecut doar sa va pup, ca mi-era dor de voi
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Lumi_Nag spune:
Hellou!
Am primit coletul din 21.o8 inca nu mi l-a adus socru meu dar diseara va zic impresii.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
Graviduta spune:
M-ati innebunit cu aspiratorul. Vreau si eu. Unde il pot vedea?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Graviduta spune:
citat din mesajul lui anne16 peste 150.vizualizari....intr-o ora ...de acum pun pe pm codurile de cadou si de reduceri |
E o gluma, nu?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
anne16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Graviduta
E o gluma, nu? |
Vizualizarile? sau ca pun coduri pe pm? Cu pm- eram nervozata ca nimeni nu spunea nimic, doar intra, se uita si .....