M-am hotarat.........adoptie - cap.50
Raspunsuri - Pagina 20
cons spune:
Fetelor, inca o veste buna. S-a mai incheiat o adoptie.
Este o mamica nou pe acest forum si se numeste Lumiluci.
A scris la subiectul ,,Cum ii spui ca nu l-ai nascut tu".
Haideti sa-i facem primirea asa cum se cuvine. Va pup.
misha71 spune:
Alexa sa dea Domnul sa ai gura aurita!
Briantis
Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126843
Salviae spune:
Anca Wish,am citit toate mesajele tale,incepand cu prima vizita.A fost foarte impresionantaAti inceput gradinita sau sunteti inca impreuna acasa?A intrat in vigoare legea aceea cu cele 3 luni de concediu,in care poti sta acasa cu copilul ca sa se acomodeze in noua familie?
Lumiluci,felicitari
Manuelita spune:
Felicitari tuturor proaspetelor mamici,
si ma scuzati ca intervin cu intrebari tehnice in asa perioada de sarbatoare pe DC
Se poate primi atestat si daca stai intr-o garsoniera? Banuiesc ca nu....
Not flesh of my flesh
Nor bone of my bone,
But still miraculously
My own.
Never forget
For a single minute:
You didn't grow under my heart
But in it.
super mami spune:
Felicit si eu toate mamicile noi....superbe momente.
Sa aveti copilasi sanatosi, veseli si care sa va umple viata cu mici nazbatioare.Am si eu cateva intrebarici simple...generale.
Asa de curiozitate.
Spre ex ma intrebam ce se intampla cu copilasii care sunt in ingrijirea asistentelor maternale dar care nu "gasesc" parinti ? Raman acolo?
Stau cu asis mat doar o anumita perioada?
Sau...cum ajung unii copilasi la asis mat? Din cate am inteles multi raman in maternitati perioade mai lungi...sau probabil orfelinate.
Poti adopta copii si din orfelinate sau doar din maternitati si asis m ?Daca are cineva timp sa-mi raspunda ii multumesc.Felicitari celor care au reusit deja si mult noroc celor care asteapta inca un sufletel mic.
Alexandra
asi spune:
Manuelita pentru a adopta un copil nu trebuie sa fii nici bogat, nici situat social pe cele mai inalte trepte , trebuie doar sa-ti doresti din suflet un copil.Nu exista nici un impediment in a obtine atestatul daca stai intr-o garsoniera.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Anca Wish spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Salviae Anca Wish,am citit toate mesajele tale,incepand cu prima vizita.A fost foarte impresionantaAti inceput gradinita sau sunteti inca impreuna acasa?A intrat in vigoare legea aceea cu cele 3 luni de concediu,in care poti sta acasa cu copilul ca sa se acomodeze in noua familie? Lumiluci,felicitari |
Salviaae, multumesc!
Nu am inceput inca gradinita. Asteptam sa iasa de la tribunal decizia cu plasamentul si sa intru in posesia actelor Danei (certificat de nastere, fisa medicala). Sper ca in noiembrie sa reusim s-o inscriem. E tare dornica sa se joace cu copiii.
Referitor la statul acasa, era un proiect de lege, dar cred ca a ramas in acelasi stadiu. Ar fi fost minunat daca se vota o astfel de lege.
Deocamdata, Dana sta cu soacra-mea pana venim noi de la serviciu. Astazi am lasat-o cu ochisorii in lacrimi, dar am dat-o cu parfumul meu si i-am zis ca in felul asta voi fi toata ziua cu ea.
Lumiluci, felicitari!
urziceanu spune:
ASI!!!!
Sa fii fericita si sanatoasa!
Intr-adevar o avalansa de "nasteri" aici pe forum.Mi se zbarleste pielea.Aceasta este perioada cand incepusem si eu sa o vizitez pe Maya.Pana cand am adus-o acasa mi s-a parut un infinit..asa ca va inteleg pe toate.
Nu stiu cum sa atasez o poza pt ca vreau sa ma laud si eu un pic si sa vedeti daca asa arata un copil cu diagnostic"hidrocefalie"(atunci)
Sunt alaturi de voi toate chiar daca nu ma cunoasteti !!
andrada77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui urziceanu ASI!!!! Sa fii fericita si sanatoasa! Intr-adevar o avalansa de "nasteri" aici pe forum.Mi se zbarleste pielea.Aceasta este perioada cand incepusem si eu sa o vizitez pe Maya.Pana cand am adus-o acasa mi s-a parut un infinit..asa ca va inteleg pe toate. Nu stiu cum sa atasez o poza pt ca vreau sa ma laud si eu un pic si sa vedeti daca asa arata un copil cu diagnostic"hidrocefalie"(atunci) Sunt alaturi de voi toate chiar daca nu ma cunoasteti !! corina urziceanu http://pg.photos.yahoo.com/ph/corina_urziceanu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,0%3af,1 |
Eu te cunosc demult..si am vazut si poze cu fetita ta,era micutza..:)
Poate reusesti sa pui o poza cu ea de acum,sa o vedem si noi cum a crescut.Poti sa-ti faci un album pe PHOTOBUKET si sa dai linkul.