M-am hotarat.........adoptie - cap.50
Raspunsuri - Pagina 19
IreneCAM spune:
Asi, deci nu sunt singura care sufera din cauza atasamentului fata de maternala. La noi mai e o problema, cand dispare maternala din camera avem parte de un planset feroce:D. Azi insa am reusit sa o linistitm si a fost bine, ne-am plimbat, am mancat impreuna si chiar am adormit impreuna. Eu nici nu mai indrazneam sa ma misc, se ghemuise la pieptul meu ca un ingeras, parca stia ca asa se recompenseaza dupa repriza de plans de mai devreme.
deMiruna
misha71 spune:
Irene asta DA semnatura!
Editez ca uitai sa te pup!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126843
nico_ro spune:
Ma bucur mult pentru proaspetele mamici de fetite: Celyagl, Irene si Asi. Sa fiti fericite mereu ca acum alaturi de printesele voastre.
Noi intram maine in a 4-a saptamana de cresa si inca plangem dimineata, la despartire, dar speram sa treaca odata asta. Vorba Aissei, avem nasu' infundat continuu, noroc ca doar atat, momentan... Tocmai am scapat de o ciupercuta in gat pe care a luat-o cine stie cum si de unde ca baga tot in gurita, din fericire a trecut doar cu glicerina boraxata. Insa efectul cel mai acut al cresei a fost "mami-dependenta", adica nu vrea sa mai stea cu nimeni fara mami, nici cu bunica cu care n-avea nici o problema. Cred ca se teme sa nu-l las iar juma' de zi cu altcineva.
Am reinceput si eu serviciul odata cu elevii scoala, adica in 15 septembrie, am trecut cu bine de prima saptamana, incet-incet ne revenim la viata agitata si cu prea putin timp...
Sa auzim cat mai multe vesti bune de la fetele "insarcinate": "Nastere" cat mai rapida va dorim!!!
claudia72 spune:
ASI FELICITARI !!!!!!
MAMI DE BIANCA
http://community.webshots.com/album/565950448ZZCdpV
Briantis spune:
Felicitari noilor mamici .
Misha 71 ai pm si e-mail.Suna-ma te rog ,daca te intereseaza ce ti-am scris.
Alexa Ioana spune:
mai fetelor mai... cum plec din localitate si n'am net, cum va faceti de cap
vedeti ca si weekedul asta voi pleca... asa ca, pe luni, sa vad cel putin inca 3 mamici noi !!!
felicitari, mamicilor !!!!! ma bucur din suflet pentru voi !!!!!
asi... e absolut minunat ! n'am cuvinte !!!!! sa fiti intotdeauna la fel de fericiti, si sa va dea Doamne Doamne o viata minunata !!!!!
szivarvany spune:
Felicitari proaspetelor mamici !
Asi,
Irene, tin pumnii sa fiti o familie cat mai rpd !
Daria & GIULIA(2004 08 16)
asi spune:
Multumesc mult fetelor.
Sper ca la sfarsitul lui octombrie sa avem incredintarea si daca avem noroc ca prindem si incuviintarea pana la expirarea atestatului.
Irene imi place noua ta semnatura.Cand e nascuta Miruna?
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.