Sezatoarea canadiana (103)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Simonnik , s-a marcat! Am citeva vineri libere in octombrie, asa ca ne horganizam!
Mikiion stai linistita, noi am venit in Canada cu 500$ si cu 6 valize. C'est tout! Aaaa si sa nu uit, erau bani de la tata ca el era "bogat", lucra in Germania Si stii ce-am facut cu suma fabuloasa? Ne-am luat televizor Citizen de 380 de coco. O miscare super inteligenta, de altfel Asa ca nu esti singura, tu erai chiar bogata!
Pupam lumea si week-end placut!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Denisa , iti multumesc din suflet!am s-o sun saptamana viitoare.
Am vorbit si cu o colega de serviciu care locuieste la 5 min de noi si are o baby sitter de care e foarte multumita si care ar putea avea un loc pentru fiu-meu pana ajunge maica-mea la noi.
Laura , merci de urari! sper si eu la o fetita, ca bunicile, dar pana la urma ne descurcam si cu doi baieti.
Am plecat la dinner party!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Citat:
citat din mesajul lui simi

Simonnik , s-a marcat! Am citeva vineri libere in octombrie, asa ca ne horganizam!
Mikiion stai linistita, noi am venit in Canada cu 500$ si cu 6 valize. C'est tout! Aaaa si sa nu uit, erau bani de la tata ca el era "bogat", lucra in Germania Si stii ce-am facut cu suma fabuloasa? Ne-am luat televizor Citizen de 380 de coco. O miscare super inteligenta, de altfel Asa ca nu esti singura, tu erai chiar bogata!
Pupam lumea si week-end placut!

Smile,tomorrow could be worse!

Simi, noi am fost si mai tari ca voi: am plecat din Romania cu 200$ in buzunar si 2 valize Este adevarat ca am avut un mic ajutor financiar la inceput de la sora mea (care plecase deja de citiva ani)...dar l-am dat inapoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Laura, felicitari pentru jobul nou!

Mihaela, eu eram singura care-am scris pe acolo c-am venit de la salar mare, sper ca nu e cazul sa ma simt vizata, si jena sa vorbesc despre jobul meu misto cum aici n-am sa mai pup vreodata oricum n-am pentru ca e vorba de firma 100% privata foarte serioasa si dezvoltata in Romania fara matrapalzicuri, de unde daca nu munceai pe rupte zburai
e drept ca mi-a mers bine financiar in Romania (in parte datorita parintilor care m-au ajutat extrem de mult, in parte jobului meu foarte bun-la care-am ajuns din intimplare la absolvirea facultatii si de la care am demisionat pe 30 aprilie 2003 cu mare parere de rau, eu avind biletele de drum pe...5 mai 2003), dar regula nu s-a aplicat si pentru sotul meu- care s-a chinuit mult cu joburi prost sau foarte prost platite, si cu copilul acasa (programul meu era de obicei 8-18 sau 19H- zilnic, fara vacante prea lungi, cu weekenduri lucrate in perioade de bilant, etc);
acum pare ca soarta s-a razbunat, din fericire el e cel care aduce bani in casa, eu tot cu peanuts, dar in schimb cu Tudor incomparabil mai mult timp- si asta e mare lucru.

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Simona: Multumesc.

Andy 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Andy, acu am citit ca si tu esti din Timisoara ... off, mi-e tare dor de o plimbare prin parcul Rozelor si o shaworma in Complex . Voi prin ce zona stati in Montreal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu am citit tot, am trimis listuta cu scoli, daca cineva nu a primit-o, doua deshte sus... Ma duc la nani, ca sint rupta de oboseala, mai citesc miine la cafea. Sint doar patru zile de luni, dar mie mi se pare ca a trecut deja o luna. Prea au inceput toate in forta... iar eu trebuie sa ies undeva. I-am dat sarcina sotului sa ma scoata macar doua zile undeva... una... o ora... nu conteaza, dar imi tot vine sa ma duc si eu undeva.

Mikiion, m-am oprit la mesajul tau... Nu, nu esti singura. Noi am plecat de la socri, ca am renuntat la chirie, eram gravida si am lucrat pina in ultima zi de sarcina si le multumim si acum socrilor pentru ajutorul dat, de la un salariu de redactor (care dintre voi ati fost redactor?) si unul de tehnoredactor (iti dai seama de am intrebat, ca mi-au mincat zilele redactorii, nici in visele mele cele mai urite nu credeam ca ma voi marita cu unul si inca unul din aia duri si metoculosi pina in pinzele albe, care vad si kk-ul de musca de anul trecut pe foaia tiparita), cu toti banii cu care am venit imprumutati... mai vrei!?! Culmea la noi este ca nici acum nu avem mai mult decit aveam cind am venit, exceptind copiii, singura noastra bogatie.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Na, ca nu m-am indurat, am mai citit cite ceva... Ana, eu nu a avut bani foarte multi in Romania, dar servici ca cel pe care l-am avut, indiferent pe ce parte l-as lua ca sa-l analizez si eu sint sigura ca nu am cum sa mai am. Ce viata!!! Munca multa, nopti nedormite, nu mai stiam ce e ala weekend, ce e aia seara, dar satisfactiile erau pe masura si colectivul super! Ma duc si eu la El dorado vostru sa arunc un ochi, ca celalalt doarme deja...

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Fetelor dragi - citit pe nerasuflate - super rapid - promit (pe cuvant de shoim al patriei ) ca raspund sapt viitoare.
Va tzuck cu drag, va uresz multa-multa sanatate la mamici cu-sau-fara burtici cat si la pitici... si taticii aferentzi din dotare!

P.S. Eu m-am trezit de dim si o zbughi la invatzat (pana nu mi se scoala trupa-vesela) - ca sapt care vine musai vreau sa dau testul pt Svenska for Pedagoger - nu ca vreau eu musai sa ma fac prof - dar la SFP ritmul de lucru e mult mai accelerat (1 luna si 1 sapt cursul de nivel sue) decat la SFI (3 luni cursul de nivel la sue). Sunt 4 nivele (A B C D) si sper ca intru direct in C sau D. Insa in cazul in care ma duc la SFP am cam ratat sansa de a invatza si araba intre timp :-) deci... SFP e pt oameni "cu carte" (dipl univ - de pref in invatzamant).
P.P.S. Hai ca eu sunt vorba lunga - si nu imi termin asa usor povestile... cine are timp si poate - va rog din suflet - imi scrietzi si mie cateva cartzi/caiete (din acelea speciale) dupa care au "invatzat" pruncutzii vostri (nume carte si eventual ISBN-ul) franceza si engl la varsta de 5 anisori? As dori sa incerc sa le comand pe I-net. Multzumesc din suflet! Acum chiar ca am plecat si nu va mai plicti cu ale mele

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Lorelei, nu fugi, ca am nevoie de tine . Pls, pls, mai pui o data reteta siropului cu miere si ceapa? Ca nu stiu prin ce minune ... de data asta mi s-a imbolnavit consortul, copiii nu au nimic, dar el tuseste de vreo 3 zile si destul de rau, tuse seaca, ce ma seaca si pe mine si pe el, si cel mai rau e ca scoala pruncul noaptea, asa ca m-am gandit sa ii dau siropul magic. Daca ai timp ... pls. Din pacate nu am cu ce sa te ajut cu cartile de franceza, Matei al meu e prea mic, inca nu merge la scoala, si la gradinita invata numai engleza, asa ca subiectul nu m-a interesat prea mult, sincera sa fiu. Dar voi daca vreti sa va intoarceti in Canada in Ontario sau BC, de ce vrei sa o mai antrenezi pe Gabisor in franceza? Stiu ca orice limba in plus e un atu, dar ea deja am inteles ca e expusa la suedeza, romana si engleza ... copil trilingv, ma gandesc sa nu o stresezi sau zapacesti cu atatea informatii ...

Mergi la inceput