Soseaua de centura trece prin Constanta ...

Soseaua de centura trece prin Constanta ... | Autor: capcaunul

Link direct la acest mesaj

... este www.cotidianul.ro/alianta_psd_pc_tasteaza_pin_ul_lui_gusa-56982.html" target="_blank">noua promisiune electorala

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

... este www.cotidianul.ro/alianta_psd_pc_tasteaza_pin_ul_lui_gusa-56982.html" target="_blank">noua promisiune electorala

Cred ca pana la urma o s'o traga si prin buruianä...dat fiind ca Geoana nu stie tabla adunarii cu zero.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Daca tinem cont si de ultimele pupaturi din Senat cred ca vom avea o toamna imbelsugata, cu timpi de antena telenovelistic impartiti intre Oana si Lavinia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:

Daca tinem cont si de ultimele pupaturi din Senat cred ca vom avea o toamna imbelsugata, cu timpi de antena telenovelistic impartiti intre Oana si Lavinia!

deja cred ca si cei mai iubitori de partide si parlamentari incep sa vada adevarata fata a celor pe care ii pupa in f... adica ii simpatizeaza,asta dupa noile aliante formate :PD-L + PRM si PIN+PSD+PC

ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui espiritu

Citat:

deja cred ca si cei mai iubitori de partide si parlamentari incep sa vada adevarata fata a celor pe care ii pupa in f... adica ii simpatizeaza,asta dupa noile aliante formate :PD-L + PRM si PIN+PSD+PC

PD-L + PRM (+PNG) si PIN+PSD+PC
...hmmm...
Am numarat pe deshte si parca lipseste unul.
Mai e un partid, care nu s-a bagat (deocamdata? :) in ciorba asta ....

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Eu cred ca nu am citit bine articolul dar...nu vad nimic de centura Constantei....unde scrie in acest articol?
Oricum va pot spune doar ca trebuie sa inceapa lucrarile...

Sorana 28+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Eu cred ca nu am citit bine articolul dar...nu vad nimic de centura Constantei....unde scrie in acest articol?
Oricum va pot spune doar ca trebuie sa inceapa lucrarile...

Sorana 28+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

traseisti politici....centura....politica e....bitch :)
acum e ceva mai clar?

ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.

Mergi la inceput