fiv la cluj

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Buna fetelor

brunadria dimineata tot rau imi e, nu mai vomit ci doar am acea senzatie de voma care ma chinuie vreo ora imediat dupa ce ma trezesc. In timpul zilei insa am observat ca e mai bine, deci se pare ca incet incet trece si starea asta.

genoveva13 bine ai venit. Diosig din Salaj??
Eu am facut fiv la Cluj cu dr. Micu. Cum am mai spus (daca citesti de la prima pagina o sa vezi) pe mine m-a costat toata procedura (tratament + punctie + embriotransfer + ce am dat la dr., anestezist si biolog) 2000 Euro. Si eu am facut tratament tot cu gonal f. Dr. Micu are cabinetul particular pe str. G. Cosbuc nr. 8, tel. 0264 - 430990, program luni, miercuri, vineri intre orele 13 - 19. Acum ramane sa te hotarasti la care dr. vrei sa mergi Micu sau Stamatian. Am inteles ca doar ei doi fac fiv la Cluj. Daca mai ai intrebari si te pot ajuta, o fac cu mare placere. Sa auzim numai de bine.

tuturor Eni 15+

Mergi la inceput

Aaaaaa, genoveva13 acum mi-am dat seama ca nu ti-am raspuns la toate intrebarile. Tratamentul nu necesita spitalizare, dupa punctie stai vreo jumatate de ora sau o ora intr-un salon pana iti revii din anestezie si apoi poti pleca acasa. Dupa embriotransfer te duce intr-un salon unde vei sta 3 ore culcata pe spate, fara sa te misti prea mult sau sa te ridici, dupa care la fel, poti sa mergi acasa. La dr. Micu nu trebuie sa astepti mult pentru programare, de ex. daca suni azi s-ar putea sa prinzi loc pentru vineri sau cel tarziu pentru saptamana viitoare luni. Cand am facut eu fiv medicamentele nu s-au compensat, acum am inteles ca ar fi ceva sanse, dar sunt anumite conditii pe care trebuie sa le indeplinesti. Nu stiu exact care sunt aceste conditii, trebuie sa mergi sau sa suni la CAS si sa intrebi acolo exact.

estrelita iti raspund la orice intrebare in masura in care stiu si eu, cu mare placere. Nu ezita sa intrebi.

Eni15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genoveva13 spune:

Enni multumesc foarte tare pentru raspunsuri.
Vad ca o sa ai gemeni ce bucurie mare iti doresc multe sanatate si fericire acuma in care luna esti.
Diosig din judetul bihor.

Mergi la inceput

Enni la anestezista si la biolog este o tarifa cat trebuie sa dai sau dai cat vrei Si la domnu doctor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

genoveva13, nu sant insarcinata , bine ar fi. am facut si eu un fiv, o sa il incep pe al 2 lea dar trebuie sa fac o pauza. cad de repede este posibil o sa incep.
eni draga, lasa ca trece incet si starea asta, important este ca bebicii sant bine.
azi mi am facut programare aici pt un control, o sa merg pe 30 sept sa vad daca totul e ok dupa operatie.
estrelita fii sigura ca o sa fie bine si pt tine si pt toata lumea pana la urma.
va

Mergi la inceput

mara, da ne un semn cand te intorci, sa ne spui cum a fost.

Mergi la inceput

genoveva13 nu stiu daca e vreun tarif anume pentru dr., anestezist si biolog, eu m-am inteles cu sotul cam cat ar fi bine sa le dam si atat. Nu am avut nici pe cine sa intreb, ca atunci cand am facut eu mai era o singura doamna, care urma la punctie la o zi dupa mine, insa ne-am intalnit destul de rar si nici nu era prea vorbareata. Eu am incercat sa intru de cateva ori in vorba cu ea, insa asa mi s-a parut mie ca nu ii prea convine (poate a fost doar parerea mea, nu stiu) deci chiar nu am avut pe cine sa intreb. M-am mai consultat cu verisoara sotului meu ca si ea a facut fiv tot cu dr. Micu (reusit din prima), insa cu un an si ceva in urma, are acum o fetita de 9 luni si am mai "actualizat" putin sumele date de ea.
Eu am acum 15 saptamani si 2 zile.

Eni15+

Mergi la inceput

Multumesc Enni si ma bucur ca tu ai reusit si o sa ai gemeni.
Si noi incercam cat mai repede sa incercam incodata numai trebuie sa mai strangem banii numai am vrut sa stim cat is preturile aici la noi.
Brundaria iti doresc noroc ca sa poti incerca incodata.

Mergi la inceput

genoveve13,eu cunosc o tipa din oradea care a reusit la cluj ce i drept al 2 lea fiv.ea a stat in spital pe toata perioada tratamentului pana la primul ecograf, ca sa nu faca naveta. daca esti asigurata medical nu platesti spitalizarea.analizele le faci toate odata la laboratorul sinevo in cluj,nu trebuie sa tot umbli. acuma tu decizi.este laborator sinevo si la satu mare daca ti e mai aproape.

Mergi la inceput

Brundaria eu nu lucrez acuma numai sotul meu lucreaza cand am fost in oradea in spital o fost buna hartia sotului meu nu stiu daca acolo este bun sau nu.

Mergi la inceput