fiv la cluj

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

am revenit , eni, a fost bine in afara faptului ca am racit foarte tare . in rest a fost ok mai mult lucru decat vacanta. astept sa treaca timpul sa ma vad si eusi sa fie bine.mai am si scoala pe cap, incerc sa le fac pe toate incet, fara stres.adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genoveva13 spune:

Buna seara daca ma puteti ajuta as vrea sa ma interesez despre fiv de la cluj daca cineva poate sa ma ajute raspundeti multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrelita spune:

brunadria, Ennni, fetelor. va tin pumnii la toate, ma bucur pentru fiecare veste buna din partea voastra.
Sunt fericita ca va am alaturi, sunt la inceput de drum si am mari sperante ca voi primi un raspuns de la voi daca voi avea nevoie (si desigur ca voi avea..), si va multumesc ca sunteti atat de deschise si sufletiste.
Va pup si va urmaresc, si mai presus de toate, va doresc BAFTA MAXIMA!!! LA BEBEI SCUMPELOR!

Mergi la inceput

estrelita , draga, de aceea santem toate aici sa ne ajutam reciproc. toate avem nevoie de ajutor.
si oricand cu cea mai mare placere daca ai intrebari nu ezita sa le pui.
tu cum esti?adriana

Mergi la inceput

Vad ca aproape toate lumea santeti din cluj eu sant de la diosig nu stiu daca stie cineva unde e . De 5 ani dorim sa avem copii dar tot nu am reusit. Acuma am fost in Ungaria la Debrecen la in vitro am reusit sa fiu insarcinata dar in a 2 a saptamana am pierduto am avut si noi gemeni ca si tu Enni.Este foarte greu pentru noi ca asa neam dus la Ungaria ca am luat banii imprumut. si acuma nu mai avem sanse sa mai incercam incodata ca nu mai avem inca 90 de milioane. asi vrea sa intreb daca puteti sami dati informatii despre preturile de la cluj pentru ca nu stim ce sa mai facem santem foarte necajiti. Se pot compensa injectiile Gonal f asta am primit la ungaria dar a fost foarte scump.Si se face cu spitalizare sau numai punctia si Et.
Nu va suparati de atata intrebare dar nu putem sa stam intrun loc pana nu stim ceva sigur. si daca puteti sa spuneti ca unde este clinica sau spitalul si cu cine trebuie sa vorbim sa primim programare. Si cam cat trebuie asteptat pentru programare si consultatie. va multumim

Mergi la inceput

genoveva, cu cea mai mare placere..

Mergi la inceput

genoveva13, daca citesti fiv la cluj de la inceput gasesti si preturile, depinde de organism de cate zile de tratament ai nevoie.embriotransferul costa 800 de euro plus injectiile.centrul de fertilizare in vitro este pe strada clinicilor,gine1.acuma depinde cu ce doctor preferi eu stiu ca sant 2 care fac;micu si stamatian. eu am facut cu stamatian are si cabinet particular si poti sa te programezi . cabinetul se numeste hator si e pe srada septimiu aldini. suni dupa ora 16 , are orar de la 16 la 22. nr de tel 0264555601. injectiile pt fiv nu sant compensate.dar daca ajungi la primul consult te va indruma cum faci mai departe. daca te mai pot ajuta cu ceva nu ezita sa ma intrebi.

Mergi la inceput

despre dr micu , eni poate sa ti dea mai multe detalii, ea a facut cu el.

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor! eni cum te simti? va

Mergi la inceput

Brundaria multumesc pentru raspunsuri esti foarte dragut.
A treia zi am inceput tratamentul si in ziua de 16 a fost punctia si dupa trei zile a fost embriotransferul. Si tratamentul trebuie sa fac la cluj in spital. Pretul asta 800 de euro include si punctia si ecografiile si recoltariile de sange sau nemai embriotransferul.
Brundaria si tu acuma incepi sau tu esti insacinata.

Mergi la inceput