fiv la cluj

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Fetelor ce mai faceti??? Trezirea
Nici o veste de la nimeni?? mara72, brunadria stiu ca voi sunteti plecate, dar restul???? estrelita, jovana pe unde sunteti??

Eni14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

BUNA Enni am fost la medicul de familie sa ma inregistrez si sa fac ceva analize ,tu ai fost .SI astept sa treaca timpul sa fac triplu test si acasa nu trece timpul mam saturat sa stau acasa ,tu ce faci stai acasa in concediu medical bineinteles .

Mergi la inceput

Salutare

Eu m-am inregistrat la medicul de familie cand aveam vreo 9 sau 10 saptamani, mi-am facut si analizele care mi le-a dat, au iesit ok toate. Putina anemie, dar asta o am de cand ma stiu. Acum iau elevit care contine si fier sper sa se rezolve problema cat de cat. Si eu ma cam plictisesc, sunt in concediu de risc maternal, chiar la inceput am avut concediu medical obisnuit. Nici n-as fi putut merge la munca imi era foarte foarte rau toata ziua de dimineata pana seara. Senzatii de greata, voma, gust rau in gura, ma epuiza cu totul. Acum parca incep sa ma simt mai bine, in timpul zilei pot sa zic ca e ok, insa dimineata si seara si acum mi-e la fel de rau ca inainte. Incet incet sper sa scap si de asta. Tu cum esti nu ti-e sau nu ti-a fost rau deloc? Tot in Cluj vei si naste???

Eni14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrelita spune:

Ennni scumpo, sunt aici, va urmaresc, dar nu am noutati si nu vreau sa fiu "off-topic".
Deocamdata astept, sincera sa fiu, pana in martie stau pe loc, am multe alte probleme (facultate, mutare definitiva in alt judet, constructie casa, etc..).
Sunt langa voi oricum si va tin pumnii sa reusiti un , si eu pe langa voi.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna JOVANA si eu tot la dr. cruciat merg.
am facut anul acesta 2 inseminari,ianuarie si feb. dar din pacate nereusite.
luna trecuta am facut HSG si acum astept sa-mi vina rushii sa pot merge din nou la dr pt inseminare.
tu cu cine ai facut fiv-ul si unde?
parerea mea personala ...e un dr ok,simpatic dar e mereu in stres,nu am fost monitorizata de ajuns spun eu si poate de aceea nu au reusit IA.
IAURA 21 a facut 4 IA cu dr.micu si tot nu a reusit nici ea.
parerea mea ca sanse de reusita la cluj sant foarte mici.

Mergi la inceput

BUNA anamy SI eu in aceasi perioada cu tine am facut insamintari nu lucrezi cuva la banca . AICI nu e asa performant eco ala care ne monotorizeaza eu am facut 3 insa, si am vazut ca nui nimic lam rugat pe DR sa imi spuna are rost sa mai fac sau nu ,si el mia zis ca nu sa incerc fiv mia zis ca el nu face numai DR MICU SI STAMATIAN eu am zis ca nu el a zis e alegerea mea mai vorbim . EU am pe cinneva acolo care mia spus sa incerc in ungaria la debrecen ca au aparate mult mai performante si fac de mai multi ani medicamente mai eftine si am reusit am avut 3 ovule si-sa fecundat 1 si sa acm am um .NU stiu ce sa spun cred ca daca iti doresti cu adevarat il ai oriunde cind iti da DD.DACA mai vrei informati cu mare placere sa te hotarasti ce vrei sa faci ca nare rost sa o lungesti .

Mergi la inceput

BUNA Ennni DA DRAGA aici o sa nasc cu tine nu vrei nu ma primesti sa iti tin de urit .DA si mie mia fost rau si nu am mincat nimic acum incep sa maninc am luat centrm materna si magne b6 acum osa iau si eu elevit .SI eu sint anemica si beau sirop de coacaze de la plafar cu apa ca e foarte dulce dar tot asa sint lasa ca ne trece ,bine mai vorbim ma bag la somn ca se apropie ora PA JOVANA

Mergi la inceput

Buna dimineata

Ieri am fost la eco, dr. a spus ca totul e in regula. Am vazut bebicii erau tare scumpici imi era tare dor deja sa-i vad din nou. Sotul dezamagit ca nu ne-a spus sexul. Cica e prea devreme.

Eni 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna dimineata fetelor, mi a fost dor de voi! ce mai faceti ? eni cum trce timpul ... lasa ca o sa afli si sexul bebicilor important e ca esti bine , ma bucur pt tine.
estrelita moralul sus..
jovana esti insarcinata ma bucur din suflet pentru tine dar trebuie incurajate fetele care lupta inca, avem nevoie de gandiri pozitive..

Mergi la inceput

brunadria bine ai revenit. Cum a fost?

Eni 15+

Mergi la inceput