fiv la cluj
Raspunsuri - Pagina 6
brunadria spune:
multumesc eni ai grija de tine, mara ia ti reteta cu tine ca nu se dau fara reteta si asa nu i sigur ca o sa reusesti e mult mai complicat ,vb cu stela ea tot timpul are , eu de la ea m am aprovizionat.eni eu locuiesc si in spania o sa fie doar o mini vacanta ca avem multa treaba si acolo. asa ca o sa profit la maxim de soare si piscina pana in 4 oct ce merg in maroc o sa mi fie dor. va
pe toate si numai bine. concediu placut mara...![]()
jovana spune:
BUNA FETELOR SI EU AM FACUT FIV DAR NU LA CLUJ SI SUNT DIN ORAS ,CA AM FOST INFORMATA CA NU REUSESTE NUMAI A3SAU A 4 OARA .AM FACUT LA DEBRECEN UNGARIA SI MIA REUSIT DIN PRIMA NU SE COMPARA CU CLUJ SI COMPORTAMENTUL MEDICILOR E OK ,NU BAGI LA NIMENI IN BUZUNAR PLATESTI LA CASERIE SI GATA COSTA CAM IN JUR DE 2000 EURO FACI ANALIZE ECO MEDICAMENTE TOT IN BANI ASTIA . PE HOLURILE CLINICI SE VORBESTE NUMAI RONINESTE FOARTE MULTE FETE SUNT ORADEA CLUJ SI ALTE ORASE NOI SUNTEM IN URMA FATA DE EI CE APARATURA AU EI NOI NU AVEM CIND ITI FACE PUCTIA TE ADRM NU CA LA NOI NU SIMTI NIMIC DACA VRETI MAI MULTE INFORMATI INTRATI PE FIV UNGARIA 42 .SI EU ASA AM AFLAT VA PUP SI SUCCES IN CNTINUARE SA VA AJUTE DUMNEZEU LA TOATE SA VA INDEPLINITI VISUL SI FITI OPTIMISTE CA ASA VETI REUSI .VA PUP . 

brunadria spune:
buna jovana, eu cand am facut punctia m a adormit n am simtit nimic? si laz cluj au aparaturi noi.ma bucur ca ai reusit din prima ,felicitari.eu nu m as putea intelege cu ei in ungaria nu vb ungureste nici engleza doar franceza. mi ar fi mult mai greu sa ma descurc acolo. ai facut naveta sau ai stat in ungaria pe perioada tratamentului?si chestia ca la cj fetele reusesc a 3 a sau a 4 oara nu cred , depinde de noroc oriunde ai face. ma rog fiecare cu parerea ei. pt mine e mult mai usor sa fac la cj sant din baia mare. si cum am am zis sant si reusite si nereusite ca si peste tot . am auzit si eu ca merg fetele in ungaria dar eu sunt singura in romania , sotul meu vine doar la punctie cand e nevoie de sperma.asa ca mi ar fi greu de una singura. merci pt sfaturi? cand ai facut fiv ul ?![]()

Ennni spune:
jovana eu am facut fiv la Cluj si am reusit din prima. Verisoara sotului meu a facut tot la Cluj si a reusit si ea din prima, are acum o fetita de 8 luni de toata frumusetea. Faptul ca acolo reusesti numai a 3-a sau a 4-a oara nu stiu cine ti-a spus-o dar e o mare prostie. Ai fost o norocoasa (de altfel ca si mine) ca ti-a reusit din prima in Ungaria dar sa stii ca si acolo sunt fete care au incercat de nenumarate ori deci nu le-a reusit din prima, ba sunt unele carora nu le-a reusit deloc dupa 5 - 6 incercari. Sa stii ca peste tot sunt reusite si nereusite, nici o cinica nu iti garanteaza reusita 100%, tine de fiecare sa se hotarasca unde doreste sa incerce. Poate ca din multe puncte de vedere alte clinici, mai ales cele de afara au alte conditii decat cea din Cluj (nu stiu ca nu am fost) insa echipa din Cluj dupa parerea mea este de nota 10. Eu am fost foarte multumita de ei.
Felicitari oricum
, ai nascut deja sau acum esti
?
brunadria drum bun, distractie placuta.
Eni
14+ 

Ennni spune:
Aaaa si am uitat sa spun, si pe mine m-au adormit cand am avut punctia, nu am simtit absolut nimic. Dr. anestezist si asistenta au fost chiar foarte draguti cu mine.
Eni
14+ 

jovana spune:
BUNA nu vreau sa va dezamagesc nici pe una mai ales pe fetele care fac acuma fiv ,si eu am facut 3 insamintari la cluj si mia zis DR CA nu are rost sa mai incerc sa fac fiv si eu acolo am auzit erau niste fete care erau dezamagite ca au gheltuit multi bani si nu lea ,reusit una era a 2 alta a5 oara bine inteles ca am stat si tot mam gindit si mam dus la unguri .Am facut naveta si am patit 5000fr sa imi traduca in romineste asa daca asculti ce zice lumea ini era mai usor ca sint din oras ,nu imi pare rau ca am facut acolo sau aici important ca am reusit mam chinuit 13 ani sa fac un copil acuma mi la dat dumnezeu nu se face nimic fara voia lui daca nu ai incredere si trebue sa iti doresti cu adevarat sa viti optimiste ca veti reusi . sa va ajute dumnezeu la toate si scuze daca vam dezamagit nu a fost cu intentia
ca veti reusi ca dumnezeu da la toata lumea cea ce il rogi .

Jovana 14 sp 

Ennni spune:
jovana draga, nu ai dezamagit pe nimeni, fiecare are dreptul la o parere proprie si libertatea de a alege. Eu vroiam doar sa spun ca nu e clujul mai rau ca alte clinici, fiecare cu reusite si nereusite. Se pare ca am facut fiv in aceeasi perioada, vad ca si tu esti
in 14 s cu gemeni exact ca si mine. Tu unde vei naste? Tot in Ungaria mergi? Si la eco ai vreun dr. in Cluj sau cum faci?
Eni
14+ 

jovana spune:
Ennni eu sint din cluj si aici merg la medic la gine 1 pe 25 fac triplu test numai un bebe am batut din gresala doi eu nu stiu ce e acuma la triplu test o sa aflu .Eu la DR CRUCIAT merg e super mie imi place de el eu merg de mult,el mia spus sa fac fiv ca nu reusesc alfel .Tu la ce medic mergi si unde ai facut triplu test de sti ca ai doi baeti ,sa fie sanatosi sa iti ajute DD sa mergi pina la capa 
.brunadria iti doresc din tot sufletu sa reusesti sa fi optimista sa te rogi la DD ca vei reusi fara voia lui nu se face nimic si mult noroc .

VA PUP 
jovana.
Ennni spune:
jovana eu am facut fiv la cluj cu dr. Micu, si tot la el merg la eco, sper ca tot cu el voi si naste. Inca nu stiu sexul bebicilor, doar ca sunt 2
. Poate data viitoare cand merg o sa-mi spuna si sexul. Triplu test la gemeni nu se face, deci nici eu nu l-am facut. La eco de 12 saptamani a masurat dr. translucenta nucala (tot un indicator pt sindromul down) si a iesit ok. Eu alte teste nu am facut. Doar cele generale care ti le recomanda medicul de familie. Pt sustinerea sarcinii ai luat sau iei ceva? Eu am luat thromboass 1/zi si utrogestan 6/zi pana la 12 saptamani.
Eni
14+