fiv la cluj
Raspunsuri - Pagina 5
Moniland spune:
Ma bucur ca sunteti optimiste. Asa si trebuie. Am fost si eu pe la Cluj daca se poate spune asa. Trei ani de zile am incercat sa am copilasul meu. Am fost chiar foarte aproape. Unul din FIV-uri a fost reusit dar din pacate sarcina s-a oprit din evolutie. Am facut 4 FIV-uri la CJ. Acum schimb locul ca poate schimb norocul. Am fost foarte multumita de echipa de acolo.
Mult succes fetelor! Stiu si eu si reusite si nereusite, asa ca .... cum iti e norocul.
brunadria spune:
buna fetelor m am intors si eu , am fost la o expozitie de masini retro. cum al meu e inebunit dupa masinile de colectie a expus si el cateva si a trebuit sa l ajut. sa trec la subiect , mara si eu in burta le am facut, am specificat intr un mesaj anterior ca le faceam la spital. daca incepi fiv ul in sept. poate ne intelnim in octombrie la cluj o sa ajung si eu la un control. nu am reusit sa mi rezolv medicamentele adica injectiile de aici , e mai complicat decat credeam asa ca o sa le platesc integral in romania. moniland imi pare rau pt nereusitele tale dar nu ti pierde speranta, o sa reusesti cu siguranta. nu totul depinde de doctori mai depinde si cum reactioneaza fiecare organism.
brunadria spune:
moniland imi pare rau de nereusitele tale. toate 4 fiv uri le ai facut la cluj?unde o sa faci urmatorul fiv?de data asta o sa reusesti, fi optimista..succes!
mara72 spune:
Moniland stiu ce greu e sa treci printr-un esec daramite prin patru incercari nereusite. Doar gindul ca o iei din nou de la inceput te ajuta sa treci peste esec. Esti o fata puternica si data viitoare va fi fiv-ul norocos. Si pe urma ne intilnim in parc cu piticiiTe pup si sa ai mult noroc
Moniland spune:
Da, toate le-am facut la Cj. V-am zis ca am fost multumita.
La noi problema e de cauza masculina. S-au gasit cam greu gigei si din cauza asta nu am avut embrioni buni. Atunci cand s-au gasit mai multi gigei am si reusit.
De data asta am ales o clinica din Austria doar pt faptul ca ei folosesc alta tehnica de selecie a spermatozoizilor. Nu se uita dupa cum dau din codita spermatozoizii ca ii aleg dupa nucleul acestora.
Ennni spune:
Buna dimineata. Ce mai faceti? Sper ca sunteti bine. Mie mi-e foarte rau, deja am dat la rate o tura de cand m-am trezit.
Eni 14+
brunadria spune:
eni draga , noi santem bine, maine merg in concediu in spania pe costa del sol, mara am inteles ca merge tot maine pe costa brava.ne odihnim inainte de a trece la treaba.as vrea sa dau si eu la rate ca tine pentru aceeasi cauza.astept sa treaca timpul sa incep fiv ul .
mara72 spune:
Buna enni,lasa ca trece si raul, esti deja in trimestrul doi de sarcina,nu a mai ramas asa mult. Sper sa te urmam si eu si brunadria, sa dam in cor la rate pina atunci mergem la odihna. Brunadria te pup,
Ennni spune:
Fetelor vacanta placuta, sa va odihniti mult si sa va intoarceti cu forte proaspete. Noi anul acesta am renuntat la concediu, aveam si noi planuri pentru mare undeva, insa dr. a spus ca mai bine sa stau cumintica si asa am facut.
Brunadria si noi am fost in Spania pe costa del sol acum 2 ani a fost super, mi-a placut foarte mult.
Eni 14+