fiv la cluj

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

genoveva13 daca a fost buna in oradea, este buna oriunde in tara adeverinta sotului tau.
tu de ce trebuie sa faci fiv? ce probleme ai, daca nu te superi ca intreb.

Eni15+

Mergi la inceput

FETELOR!!!!

Bucurie mare!!!! Sa stiti ca azi (adica de cateva minute) am simtit bebeii cum se misca. Prima data am crezut ca imi chioraie matele dar totusi nu imi era foame si am zis hai sa ma uit putin la burtica. Si am vazut ca facea valuri cumva, nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun. Se vedea clar ca se misca ceva acolo in burtica. A durat cateva minute bune. Eu sunt sigura ca au fost bebeii. Sunt singura acasa, sotul a plecat tocmai azi in Suedia, si-atunci m-am gandit sa va zic voua. Chiar si acum cand va scriu si ma uit la burtica inca face valuri. E minunat. Imi vine sa rad ca mi se pare caraghios cum se tot face burtica.

Eni15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genoveva13 spune:

Enni ma bucur foarte tare ca se misca gemeni vad ca esti foarte fericita si asa trebuie sa fi foarte fericita ca esti mamica.Imi cer scuze daca nu intelegeti ca ce scriu.
acuma fac placinta vin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

eni draga cred ca e minunata senzatia,trebuie sa fi tare, tare fericita.ma bucur ca ne imparti cu noi aceste clipe, ma bucur pentru tine, sa stii ca mereu ma gandesc oare ce faci , cum esti, cand vad ca nu scrii.

Mergi la inceput

brunadria . Hai ca nu mai e mult si vei fi si tu in aceeasi situatie. Stiu sigur.
Am citit si la fiv 191 am vazut ca fetele te-au cam descurajat in legatura cu fiv in romania. Acum decizia iti apartine, eu vreau sa-ti spun doar ca oriunde alegi sa faci trebuie sa fii tu convinsa ca ai facut cea mai buna alegere pentru tine si nu ai ales influentata de cineva. Cum am mai spus este foarte important sa ai incredere in dr. cu care te decizi sa mergi mai departe.

Eni15+

Mergi la inceput

Brundaria noi incercam de 5 ani sa avem copii am avut chist am fost operata cu chist ovarian si troampele au fost infundate . Nici nu am ovulatie nemai cu tratament am luat foarte multe medicamente si tot nu am reusit. Acuma in Ungaria a spus medicul ca troampele nu functioneaza de aia nu raman gravida nu am avut niciodata sarcina numai acuma cu in vitro.

Mergi la inceput

eni azi mi am facut programare aici pt un control, nu am mai fost de la operatie,pe 30 septembrie merg la medicul cu care am facut toate tratamentele aici, iar pe13 octombrie am programare la doctorul cu care trebuia sa fac fiv anul trecut. acuma sa vad unde incep mai repede si sa vad daca imi rezolv toate actele la zi in franta ca sa nu platesc, deoarece nu m am ocupat de nimic.si daca ma programeaza mai repede de ianuarie in franta fac aici daca nu sant obligata sa merg in romania ca mai am si altele pe cap si mai am si examene in ianuarie februarie , as vrea sa le fac pe toate chiar daca e incet dar sa nu renunt nici la scoala.acuma totul depinde de rezultatul din 30 sept ,sper ca totul e ok dupa operatie. dupa aia sa vad ce mi spune dr pt fiv pe 13 oct.oricum fac cat mai curand posibil unde ma incadrez in timp.oricum sant convinsa ca voi reusi nu stiu de ce am acest sentiment mai ales ca acuma stiu ce am de facut dupa prima experienta.
au mai miscat bebeii?

Mergi la inceput

genoveva13,cati ani ai?o sa vezi ca o sa reusesti, dar nu trebuie sa renunti in nici un caz. e foarte important sa gandesti pozitiv.

Mergi la inceput

atunci a fost o tura de miscari cand v-am scris acum nu mai simt. poate maine.
ce scoala faci??

Eni15+

Mergi la inceput

Brundaria eu am 25 de ani.
Enni o sa simti si maine si poimaine si inca mai cateva luni.De abia astept sa simt si eu asa ceva .Sa dormiti bine si visati ceva foarte frumos noapte buna.javascript:insertsmilie('');

Mergi la inceput