Suportul comunitatii pentru Inaioana!
Raspunsuri - Pagina 3
Qamar spune:
ceea ce ma surprinde mereu la Ioana e cum o femeie de 45-46 de kilograme poate tine in brate, simultan, doi copii, unul de 2, unul de 4 ani...si ii tine frumos, ii tine bine langa ea si zau ca eu am momente in care si unul singur ma cocosheaza...
pe Ioana am intalnit-o de multe ori, atat de multe -pt mine- incat nu mai trebuie nimeni sa ma convinga ca e o persoana deosebita;
inainte sa o cunosc personal, o citeam cumva pe furis, incercam sa mai "fur" o idee buna, un sfat sau o abordare a vreunei probleme care mi se parea de nerezolvat; imi ziceam mereu ca trebuie sa o cunosc pe fata asta, trebuie sa vad cat din ce scrie e real..si mai ales imi doream sa vad bine de tot copilasii blonzi pe care cred ca mai mult de 80% din DC ii stie si ii admira...
ne-am intalnit cumva datorita Gazzellei, care vizita Romania, si, fara sa par melodramatica, Ioana din realitate ne-a cucerit imediat, pe toti 3; ne-a invitat din prima la ziua lui Serghei si asa am inceput incet sa ne cunoastem si "for real", au fost destule momente in care am simtit-o asa cum o banuiam inca de pe forum: frumoasa, sincera, suparator de sincera, directa, realista si perfecta pentru Katja si Serghei;
Ioana si-a castigat locul in corasonul meu si stie ca ii suntem alaturi si ca o vom ajuta si sustine asa cum va fi posibil...Mi-a fost tare greu sa scriu mesajul asta, mai ales dupa ce ma gandeam la cat de nerecunoscut ii era vocea azi la telefon, insa stiu, sunt sigura ca vor fi ok intr-un fel sau in altul pentru ca ea e puternica si are langa ea 2 minuni de copii care o vor reincarca mereu cu energie....
Ioana, pentru tine o mie de
DarkBendis spune:
Te imbratisez, Ioana, si ma gandesc la tine si la Katja si Serghei! O sa fie bine !
Dark Bendis
22+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
inaioana spune:
Va multumesc din suflet tuturor pentru ce faceti pentru mine!
Nu am sa vorbesc despre relatia mea pentru ca...n-are rost. Vreau doar sa spun celor care ne considerau un cuplu frumos si reusit ca , da, intr-un fel era/parea asa dar aveam probleme serioase de multa vreme si desi am incercat din greu sa le rezolvam asa cum ne-am priceput, se pare ca nu puteau fi rezolvate.
Singurul lucru care pur si simplu ma ingheata este faptul ca tatal copiilor mei este decis sa obtina custodia lor, fapt pentru care trebuie sa demonstreze in instanta ca sunt o mama nepotrivita, imorala, iresponsabila..pe scurt ca nu pot asigura copiilor ce au nevoie in dezvoltarea lor. Si, desi realizez rational ca e imposibil sa demonstreze macar 1 la milion dintre toate acestea, desi absolut toata lumea se straduieste sa imi explice asta, gandul ca exista un risc oricat de infim sa-mi pierd copiii ma terorizeaza. Pe de alta parte, adaug la asta si oroarea ca, dintre toate persoanele care ma cunosc, cel care a fost, macar teoretic, cel mai aproape de mine si copiii mei din toate punctele de vedere...poate spune si face toate aceste lucruri privitor la calitatea mea de mama.
Nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva desi stiu ca din nefericire nu sunt nici prima si nici ultima.
Va multumesc, inca o data, din suflet!
Sunt convinsa ca totul o sa fie bine intr-un final, doar ca deocamdata...nu e.
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
diana21 spune:
Ioana, am fost foarte trista cand mi-a povestit Noe prin ce treci, nu m-as fi asteptat la asta!!! Nu pot sa-ti spun decat ca imi pare extrem de rau, imi dau seama vag cam ce in sufletelul tau si mi se umplu ochii de lacrimi! Te stiu doar din postari si din poze, insa am ajuns sa te cunosc binisor si sa te admir pt. felul in care iti cresti copiii si...pt. familia perfecta pe care o aveai! Nu stiu ce sa-ti mai spun...as vrea sa-ti spun ca o sa fie bine, ca o sa treaca, dar sunt sigura ca nu conteaza in momentul asta deloc cuvintele astea! Imi pare rau! Sunt si eu aici, langa tine!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan 29+
Asa creste bebe
sinzi_ana spune:
Ioana, si noi suntem alaturi de tine...imi place sa te citesc, imi plac convingerile tale referitoare la educatia copiilor, ai niste copii superbi, norocosi cu o mamica ca tine...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
ruxij spune:
Ioana, multa putere si curaj! Esti o mama minunata, toti membrii DC sunt martori de ani de zile, nu cred ca ar fi vreo sansa de a pierde custodia copiilor.
avmaria spune:
Heii Inaioana, capul sus ! Sant sigura ca o sa gasiti calea sa puneti binele copiilor vostrii minunati deasupra problemelor conjugale, ca indiferent care-i povestea voastra de adulti - ea va ramane doar o poveste intre oameni mari - si ca voi amandoi va veti orienta energia spre ce-i mai important, echilibrul copiilor. Omul spune si face multe la nervi, dar pana la a pierde custodia e cale lunga ! Fii pozitiva ! Eu va doresc totusi sa nu ajungeti la imprimat topicul asta inrosit (nu numai la propriu) pe post de martor la tribunal al calitatii tale de parinte - de al carui titlu pe mine una m-ai convins ca esti "demna", ultrademna la superlativ -asa ca uite imi pun si eu semnatura desi mi se pare neloaial pe undeva, dar scopul scuza mijloacele .... Mult curaj si intelepciune ... si nu uitati nici o clipa ca victimele unui asemenea razboi sant in primul rand copiii !
adriana spune:
Ioana, asa e, sunt de acord cu ruxi si cu sanzi: esti o mamica extraordinara si ai aici numerosi sustinatori si cred ca poti sa te bazezi oricand pe marturia noastra. Nu sunt sanse sa ramai fara copilasi, Doamne fereste.
Important e sa iesi cu bine din aceasta experienta urata..
Putere, ce sa zic, ca stiu ca nu te lasi doborata cu una cu doua
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
musetto spune:
Inaioana, eu te citesc de mult timp si iti admir inteligenta extraordinara, finetea si claritatea exprimarii, dar mai ales bunul simt care nu te paraseste niciodata atunci cand iti expui ideile.
Imi pare rau ca tb sa treci prin asemenea momente. In mod normal, in astfel de situatii, parintii ar tb sa poata coopera spre binele copiilor si sa faca despartirea cat mai putin dureroasa pt ei. Pacat ca sotul tau nu intelege asta. Oricine te cunoaste, stie ca nu poti fi o mama iresponsabila (si apoi, apropos, ce mama dezinteresata in copiii ei ar fi atat de implicata in homeschooling?). Din mesajele scrise aici eu am tras concluzia ca esti un parinte extraordinar. Niciun tribunal n-ar putea sa ii lipseasca pe acesti copii de o asemenea mama, deci curaj! Suntem cu totii alaturi de tine .