Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (183)
Raspunsuri - Pagina 3

Sabina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash de ce zic toate astea, fiindca e foarte important ca mama sa fie ok, multumita, fericita, odihnita, atunci poate alapta si cand merge puiul la scoala, dar daca e invers ? |
mi nu mi s-au parut nici Cecilia, nici Alinus, nici Myral fericite si multumite de ideea intarcatului..... eu am simtit in postarile lor indoiala.
Si atunci, trebuie gasita o fie o solutie de compromis, cuma reusit cecilia sa-l faca sa se trezeasca doar de 2 ori noaptea, ceea ce e rezonabil, deci poate sa-i dea tzitzi ziua

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,

gabitz78 spune:
melania - wow...dar tudor mananca, nu gluma.legat de retete, peste i-ai dat?
elizei ii place iar combinatia de piure de cartofi cu galbenus de ou fiert si branza de vaci.
dar chiar...betty!!!!!!!!!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

melaniatud spune:
Ma bag si eu ca musca in lapte doar sa va impartasesc o opinie...poate ajuta cuiva:
Eu ma numar printre cele care va regreta toata viata ca a intarcat bebelusul devreme...nu stau sa mai detaliez contextul intarcarii dar va asigur ca nu era favorabil alaptarii (am sindromul Gilbert care ii provoaca copilului un icter prelungit si accentuat ce tb tratat cu fenobarbital in cantitati mari...am refuzat sa fac asta) si imi pare rau ca nu am cunoscut-o atunci pe Sabina pt ca probabil m-ar fi ajutat s atrec peste episoadele mai nefaste si sa-l alaptez in continuare. Si sa va zic de ce regret...pt ca dupa aceea cum probabil stiti toate Tudor a crescut mai putin si am avut MARI probleme la capitolul papat lapte.
Pe de alta parte intr-adevar Papanash are dreptate cu echilibrul...eu simteam ca o iau razna...copilului nu-i trecea icterul, primeam zeci de sfaturi de la zeci de dr, era sa pierd laptele odata DIN CAUZA STRESELUI SI A LIPSEI DE SOMN, COPILUL AVEA CRIZE DE COLICI ...
Dar Papanash tu ai fost o norocoasa pt ca Ghighi a crescut frumos si armonios cu laptele formula si probabil ca nu ai ce regreta...
Ce vreau sa scot eu in evidenta este ca fiecare este o situatie particulara si tb sa fie convinsa ca face ce trebuie...sa ia o decizie sau alta fara a exagera in vreun fel...Este evident ca pt Sabina alaptatul este placut, ea poate e facut pt asa ceva..stare psihica a mamei conteaza f mult ...
So...am pus-o de o placinta nu?

melaniatud spune:
citat din mesajul lui gabitz78 melania - wow...dar tudor mananca, nu gluma.legat de retete, peste i-ai dat? elizei ii place iar combinatia de piure de cartofi cu galbenus de ou fiert si branza de vaci. dar chiar...betty!!!!!!!!! gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/ |
Da i-am dat si peste dar recunosc ca mai mult de la borcan...o zi pe sapt peste, una ou cu piure cum ii faci Elizei si una ficatel...

melaniatud spune:
Asa si vroiam sa va mai intreb cu mancarica la borcanel...
Ii da cineva bebelusului zilnic pranzul de la borcanel...sau in fine cateva zile consecutiv?
Eu am mai facut-o recunosc cand am mai fost plecati sau la vreun gratar sau cand nu am avut timp de facut mancarica lui iar el papa f bine...spanac, peste si curcan indeosebi ...de la Hipp

carpatina spune:
Papanasho.. nu ma lasa in ceata... cum a fost pana la urma cu copilul uitat in masina??????
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

melaniatud spune:
citat din mesajul lui carpatina Papanasho.. nu ma lasa in ceata... cum a fost pana la urma cu copilul uitat in masina?????? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Chiar asa...ca am ramas in aer

papanash spune:
citat din mesajul lui carpatina Papanasho.. nu ma lasa in ceata... cum a fost pana la urma cu copilul uitat in masina?????? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
nu mai traia

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

papanash spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi, sa va fie viata frumoasa si insorita si sa cresteti sanatosi langa parintii vostri !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

myral spune:
Ah, am uitat sa va zic ce a ales de pe tava Elisa(cu chiu cu vai) Ruj, carte si pensula.Nu imi place ideea intarcatului as vrea sa renunte ea singura, chiAR am citit la subiectul despre intarcat si metodele nu mi se par prea bune, de ex sa te dai cu pelin sau altceva pe sanisau chiar sa duci copilul la bunici departe de mama mi se par fff dure.Mai am si alt cui eu, ca desi mananca cat de cat nu mai ia in greutate (in trei luni cam 200g) chiar m-a stresat si doctora pe tema asta si pe altele de fapt. Cred ca laptele meu nu prea contine si grasimi ca suge destul, altfel nu imi explic de ce nu creste, bine ca ea nu a crescut niciodata prea mult oricum nici eu nu prea consum grasimi.Iar urlete, nu i-au trecut mucii nici acum, saraca cred ca e satula de ser si nu mai suporta batista bebelusului.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)