Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 4
jasmi spune:
Neatza!
yashy, bine ai revenit!
roxana, sa stii ca n-am nici un feeling, m-am obisnuit cu ideea de baietel, dar nu se stie niciodata ...
Nici eu n-am reusit sa vad poza cu miereamara. Pt poze si lucruri de genul asta, propun sa facem upload pe mailul creat de cristi, si la care doar noi putem avea acces pe baza de parola. In felul asta, nu va mai fi tot public. Ce ziceti?
Jasmi 16+ cu Vlad
way to go, BB
Carmen_Marieta spune:
Neatza burticutze,
Andreea felicitari pentru fetita.
Felicitari mamicilor cu bebei miscareti.
Si eu am avut o durere cumplita de cap, dar am suportat-o inca nu am luat pastile.
Am si niste "intepaturi" usoarea in partea de jos, dar ma gandesc ca sunt ligamentele.. aseara am luat un No-Spa, oricum o sa-i spun medicului joi cand merg la el.
Am primit o veste rea duminica cand ne-am intors: sambata cumnata mea( care era insarcinata) a mers la echo de 12 sapt, avea gemeni dar erau morti. Explicatia; este prea mica fizic (nu ca varsta) si oricum nu putea sa duca sarcina. Nu am mai fost buna de nimic.
Si pentru ca ei vinerea viitoare fac cununia civila sambata merg sa-mi caut o rochita ca nu ma incape NIMIC... ...
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
15+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Naty spune:
Neata!
Merci de incurajari.
Miere parintii mei stau oricum dupa masa cu Ioana fiindca noi ajungem tarziu acasa, eu uneori stau pana in noapte. Dar nu pot sa o ia pe Ioana la 1 de la gradi fiindca lucreaza inca amandoi.
Roxana da, e primul anu de gradi si nu pare ca se va adapta prea usor. La Pat cum a fost?
Bona i-a zis si Ioanei ca pleaca si ieri dupa masa mi-a bocit ca ea vrea sa stea cu Rodica, nu vrea alta bona! Acum insa fata nu mai are incredere ca va veni sa o ia de la gradi asa ca nu am putut sa o las acolo pana nu i-am promis ca ma duc eu sa o iau la 1. Macar bine ca am avut inspiratia sa aleg o gradi aproape de birou.
DarkBendis felicitari pentru rezultatele bune la control. Nici eu nu mai am rabdare sa aflu ce e bebe si de abia miercuri am ecografia.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 20+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
CADIA spune:
Carmen, Dzeu sa o ajute pe cumnata ta.
Casa de Piatra pentru sambata, iti urez de pe acum, pentru ca de maine intru in concediu 10 zile si nu mai pot intra pe forum.Bafta la cumparaturi!
Fetelor mie mi-au iesit de ceva vreme, pe ambii sani. niste pete mari rosii, care ma mananca daca port sutien.Azi ma duc la dr. gineco sa-i arat si s-o intreb ce-i de facut.Voi ati patit asa ceva?
pupici tuturor si o zi usoara si miscaretza
18+cu CLARA
lavini spune:
Miere, am vazut burtica, imi place, e f. sexy!
Andreea, felicitari pt fetita, ma bucur ca este asa cu miti doresti!Legat de problemuta, nu iti face probleme, Domane-Domane o sa aiba grija de ea si va fi santaoasa!
Selene, lichide multe, dar mergi la dr, fa o urocultura cu antibiograma sa vezi la ce antibiotic e sensibil, nu lua asa, dupa ureche!
Veronica, felicitari pt echo, ma bucur ca bebe e bine, si cine stie…poate chiar schimbi carutul…
Denotino, la multi ani cu putintica intarziere, sa fii sanatoasa si tu si bebe!
Naty, imi pare rau de problema cu bona, stiu cum e ca cele 2 bone anterioare(asta e a treia), m-au parasit fara nici un preaviz, de pe o zi pe alta…la 5 dimineata imi sunam soacra sa se urce in autobuz si sa vina la Buc.O sa fie greu, dar poate un concediu mic tu, sau sotul , sau mama…Cu gradinita e o problema, ai inteles ce o deranjeaza asa tare acolo?
Yashy, bine ca ai schimbat dr…ce raspuns e ala ca nu are timp…pai sa-si faca….o sa fie mult mai bine de acum incolo…
Ardei copti…yamiii…si mie imi plac la nebunie, o sa miroase oarecum a fum in bucatarie, dar se fac repejor si sunt deliziosi…io am copt 1 kg(vreo 12 buc) si am ras tot…as putea manca o saptamana numai asa ceva si tot nu mi-ar ajunge.
Lavinia, 15+ si Andrei (11 iunie 2007)
RalucaAlexa spune:
Neata burtici!
suntem in toane mult mai bune in dimineata asta!! Poate pt ca aseara am fost in Mall si l-am cumparat pe tot ??? :))) Chestia asta cu terapia prin shoping chiar functioneaza! :))
Rezultatul cumparaturilor de ieri: 1 pereche blugi (cu burtica) - nu ne mai veneau nici unii, in felul asta scapat de depresii legate de dimensiuni!!, 3 bluze, 1 bluzita (diferenta covarsitoare intre cele doua - bluzita e cu schepsis, bluzele sunt simple), 2 rochite tricot (ca sa incap in ele si cand ma fac balenuta, acu's doar elefant), un sarafan blugi, 2 sutiene (dintre care 1 marimea 85 E??? - oare se poate si mai bine de atat - oricum sotu din dotare a concluzionat ca asa a aflat si el ce marime poarta la mana :)))) ), 2 pulovere (????), o pereche pantaloni training (???). Sunt toata mandra!!!! Mai conteaza ca a trebuit sa le iau pe toate marimea L??? Nu, conteaza doar ca ma simt eu bine in ele!!!
Naty - ai sa vezi ca toate se rezolva, parca prea cu greu, da' se rezolva!! Pupa Ioana din partea noastra!
Carmen - crunt ce i s-a cumnatei tale... si acum vine si nunta! Pur si simplu crunt! Desi explicatia asta cu ea prea micuta ca sa duca sarcina mi se pare un fel de spalare pe maini mai mult sau mai putin eleganta! Am vazut si fete mignione care au dus sarcini mari (nascut copil de 3.8 kg...). Cred c-ar trebui sa vada mai in detaliu de ce s-a intamplat!!!
fetele!
22+ cu Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
CADIA spune:
Apropo de ardei copti, tocmai acum am sunat-o pe socrela sa-mi faca si sa mananc diseara
Suntem haioase foc, cu poftele astea ale noastre.Noroc ca are cine sa mi le pregateasca.
18+cu CLARA
roxanaz spune:
Raluca imi pare rau ca nu ii place Ioanei la gradi. ai intrebat-o ce o supara? stie vreun coleg din grupa ei? o place pe educatoare? la noi primele 2 saptamani au fost ok, dupa aia au inceput chitaielile de dimineata... care dispareau ca prin farmec dupa ce plecam eu sau taica-su. fitele astea mai apareau periodic in timpul anului.... cand nu avea el chef sa ramana la gradi - mai funny e ca nici la pranz nu vrea sa plece, ca de, sta cu prietenii.... nitel de rasu' plansu' oricum . astept cu interes fitele de anul asta
danotino spune:
fetelor, va multumesc pentru urari! va doresc si voua bebici sanatosi si norocosi!
ce s-a intamplat cu profilul personal? vroiam sa-mi schimb semnatura si n-am mai putut...voi cum ati reusit?
maine ne ducem si noi la dl dr, sa vedem cum am evoluat :)
o zi frumoasa
danotino
15+