Mamici de septembrie - octombrie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

cred ca sunt un pic invidioasa felicitati mami clau si sa ai parte de-o irina-alexandra sanatoasa, cuminte si mancacioasa

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

SA FIE INTR UN CEAS BUN VENIREA TA IRINA ALEXANDRA!!!!
SA-I ASCULTI PE MAMI SI TATI SI SA MAMNACI TOT
FELICITARI CLAU

Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 37

camera Karinutzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

felicitari Clau!bine ai venit pe lume Irina Alexandra
musette:maine ma programeaza si pe mine pt sapt viitoare asa ca vom fi mamici fericite sapt viitoare
lasati frica mai fetelor ca deja ma apuca si pe mine eu care eram relaxata dar cand vad cum vin pepenasii chiar ca nu mai am rabdare si vreau sa-l tin si eu pe al meu in brate si chiar ca-mi fuge si frica si tot
Nusha :curaj o sa fie bine ai sa vezi

37+andrei sebastian

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

irissaru-mana!!!deci mai adaug inca o incurajare la listutza mea!!!

tzitziriacum ma duc sa trec brunetica pe listutza

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenyi79 spune:

Neatza!!

In primul rand:

size=3]CLAU_GEO[ FELICITAAAAAARI!!!! Sa fie sanatoasa IRINA ALEXANDRA si sa o aduci acasa repede!! Iar tu sa te refaci bine mamico!![/size=3]

Astazi cine mai naste?

Azi de la sase dimineata bebitza mea tot bate la "poarta". Ma intreb daca e bine sa ma opun si sa mai rabd cu gynipralul pana duminica sau sa o ascult pe bebita si sa o las sa vad cand vrea sa vina. Parca prea se precipita. Desi dopul e la loc (cred!!!doar daca a cazut si nu l-am observat) si apa la fel, insa tot bate si bate...

LauraY 37+ Daria Maria

Ghemotocul meu

Mai sunt cateva zile pana la marea intalnire cu Dariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nusha, apropo de nascut cu poponelul inainte...din discutia de ieri cu dr nu a ramas clar ca va fi naturala.A zis ca la dimensiunile pe care le are acum se poate incerca..plus ca bazinul meu permite asta.
Dar...se lasa deschisa o portita pentru cezariana daca pentru bebe o sa fie prea riscant si daca bebe mai creste mult sau daca se observa altceva pe parcurs.
Mie oricum mi-a placut ca a adus argumente pertinente si nu a exclus cezariana, dar deocamdata nu o ia in discutie ca obligatorie.Reevaluam saptamana viitoare.
Oricum e mare lucru sa ai incredere in dr..si pe mine daca ma convinge logic de ceva merg pe mana lui!

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

leny sa stii ca daca incepe travaliul adevarat gynipralul nu ajuta cu nimic,adica nu impiedica travaliul.

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

laureta ce faci??Hai sa te incurajam!!!!

38+bbelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

leny sa stii ca daca incepe travaliul adevarat gynipralul nu ajuta cu nimic,adica nu impiedica travaliul.

38+bbelina

Leny, aceeasi parere o are si dr meu..si chiar ieri a fost discutia.Deci cred ca il mai poti lua...desi mie dupa 37 de sapt mi-a zis ca nu mai are nici un rost...

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenyi79 spune:

andy auci!! sper ca imi mai acorda putin timp...mai tre sa pregatesc una alta...totul tre sa fie organizat, planificat. Vorba lui tzitziri ieri, pai sa ai scris undeva ca la ora x asta se intampla, la ora y altceva etc. Vreau sa o vad...dar nu mai tinem cont de nici un program, domne'?

Lasand gluma, daca vine vine...noi oricum abia asteptam sa insufletim patutzul ei si toate lucrusoarele.

LauraY 37+ Daria Maria

Ghemotocul meu

Mai sunt cateva zile pana la marea intalnire cu Dariuta

Mergi la inceput