Clasa a IV-a anul scolar 2008-2009

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Si eu i-am lasat o oarecare libertate zilele astea fiind ultima saptamana de vacanta...

Albinutza e aiurea ca va avea alta invatatoare si va fi o perioada de acomodare mai lunguta probabil, dar daca stie cum sa si-i apropie copiii vor fi foarte receptivi. Andreas a inceput clasa I cu o invatatoare foarte draguta, chiar mi-a placut mult de ea, dar din pacate a murit in primul semestru si li s-a desfintat clasa, au fost repartizati la clasele paralele. S-a acomodat destul de repede cu noua clasa fiind si o fire sociabila, noua ca parinti ne-a fost mai greu.

Isabela eu sper sa nu se mai dea tampeniile alea de teste, asta nu inseamna ca nu vor invata mai putin, dar mie mi se pare un stres inutil.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Hey, clasa a IV-a trezirea!!! Faceti temele de vacanta acum la spartul targului sau va zbenguiti pe-afara ?

Bafta in noul an scolar!

Noi incepem maine la ora 10, o jumatate de ora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Falcoasa spune:

Buna ziua tuturor!

Eu nu sunt o mamica a unui copil asa de mare, dar am fost atrasa de titlu. Ma gandeam ca poate mamicile copiilor de clasa a 4-a pot sa impartaseasca opinii despre scoli / invatori. Copilul meu cel mare va merge abia peste 1 an la scoala si in principiu ar cam trebui sa incepem de pe acum sa ne interesam despre o scoala prin sect.1 pentru ca locuim in afara Bucurestiului.

La gradinita ne-au fost recomandate cam toate scolile din perimetru 1 Mai - Turda - Parlament, dar parca mai mult Iorga.

Este cineva intre voi care sa aiba copilul clasa a 4-a la Iorga?

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Gata, am incepu si clasa a IV-a!

Pentru ca la noi ploua si era tare frig nu a mai avut loc deschiderea oficiala ci am mers direct in clasa. Au stat 2 ore, au primit orarul provizoriu. Deocamdata nu stiu cu cine vor face engleza si educatia fizica, dar am vazut ca 3 zile pe saptamana au 5 ore.

Succes in noul an scolar!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
La noi s-a tinut festivitatea, in ciuda ploi de afara. Dar in 30 de minute, copilasii au fost in clase.
Orarul nu li s-a dat, inca. D-na. invatatoare le spune ce ore urmeaza sa tina a 2-a zi.
Ieri, deja, a primit tema la matematica, 2 exercitii. Au intrat in...paine, copilasii.
Mai revin, de cum voi sti mai multe.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Buna mamicilor!

Are cineva copilasul la scoala 56 Jose Marti? Baietelul meu intra clasa 1 la anul si m-ar interesa si pe mine cateva pareri despre doamnele invatatoare care au acum cls a IV-a. Daca imi puteti recomanda pe cineva v-as fi tare recunoscatoare. Am inteles ca pe foaia de inscriere ai posibilitatea sa scri numele invatatoarei pe care o preferi ...numai ca eu nu cunosc pe nimeni.
Va multumesc si va pup

Diana mamica de Alin si Toni

Mergi la inceput

Buna!
Cam slaba miscarea pe aici.
Si la noi tot asa 3 zile pe saptamana cu 5 ore, engleza a ramas tot 4h/saptamana. Doar lunea si vinerea au care 4 ore.
La ed. fizica initial a fost vorba ca le vine o profesoara fosta handbalista, dar i-a lasat ca cica sunt prea mici...dar i-a luat pe cei de-a-ntaia si a doua, hm.
Sper c-a pasit cu dreptul in a patra, a luat primul FB la istorie, asta la insistentele mele sa citeasca lectia si sa incercam s-o invatam, dar nu pe de rost cum se astepta el. Noua ni s-a spus ca vor da dupa fiecare ora de istorie si geogra test fulger, ca e doar o data pe saptamana, materia multa, asta e, sper sa ne descurcam.
Mai scrieti si voi impresiile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Si la noi au intrat serios in lectii si teme. Saptamana trecuta si-a scris tema la istorie si mi-a spus ca nu are de invatat, iar cand a venit de la scoala mi-a zis ca a invatat lectia in pauza, ca ea nu a auzit ca dna le-a spus ca trebuie sa si invete.

Am avut sedinta cu parintii saptamana trecuta. In afara de discutia despre fondul clasei, dna, ne-a reamintit ca anul acesta este mai greu, cu multe materii, ca la sf clasei vor avea testul la engleza sau germana pentru a trece in clasele de engleza sau germana intensiva. Si aici apare dilema mea: ce sa fac ; sa mearga la engleza intesiv sau germana intensiv?
Germana o face optional, 1 h pe saptamana, dar engleza oricum o va invata, fie ca va fi la clasa de intesiv sau nu. Deocamdata nu stiu ce decizie sa luam. Vom vedea pe parcurs.

Dna ne-a recomandat sa-i punem pe copiii sa citeasca, fiecare poate lucra suplimentar cu a lui odrasla in functie de cat o tin puterile . Se plangea ca dupa vacanta multi copiii scriu tare urat, inclusiv cei care scriau frumos. La noi n-a fost cazul, pt ca oricum nu scria frumos nici inainte, spre nemultumirea mea.
Nu stiu cum este la copiii vostrii, dar la mine nimic nu se face din proprie initiativa. Daca-i las de lucru suplimentar, sau de citit,lucreaza, face, fara prea mare tragere de inima.

Mergi la inceput

Cam slaba miscare pe aici, sa inteleg ca lucrurile stau foarte bine si nu aveti nimic de spus ?
Isabela si la noi tare greu e cu lucratul suplimentar, parca-l pun sa care pietre, chiar m-a intrebat odata de ce nu-i spun la fel si cu joaca, adica sa-i dau joaca suplimentara ca nu s-ar supara.
Cu scrisul si la noi e dezastru, scrie urat, desi stiu ca poate sa scrie frumos. Hai ca in clasa inteleg ca trebuie sa tina ritmul, dar acasa unde nu-l goneste nimeni de ce nu poate? O data la nu stiu cat timp mai apare cate-o tema scrisa frumos ca apoi iar sa-si reia vechiul obicei.

Copiii vostri au de facut portofolii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

de anul trecut m-a zapacit cu portofoliile.
Ozi are un program tare rau: scoala de la 12/13 la 17, inot de la 18.30, engl si germ dimineatza de la 10 (o sed/sapt)...lectii cand apuca. In gen si le face sambata pt materiile saptamanale, pt cele curente gaseste cate o ora inainte sau dupa bazin.
Sunt nemultumita de prof de engl...nu face nimic!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput