Clasa a IV-a anul scolar 2008-2009

Clasa a IV-a anul scolar 2008-2009 | Autor: isabela

Link direct la acest mesaj

Incercam sa avem si noi, mamicile de clasa a IV-a, fostele mamici de clasa a III-a, subiectul nostru?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

isabela

fata mea, raluca maria, urmeaza sa inceapa clasa a IV-a, la scoala nr. 280 Mihail Sebastian.

succes tuturor !

Mergi la inceput

se pare ca nu sunt mamici prezente in acest moment.. va asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Isabela ma bucur ca ai deschis acest subiect, chiar ma gandeam ca la cls IV nu s-a gandit nimeni inca, ai salvat situatia ...cred ca avem nevoie.

Baiatul mau, Andreas intra si el in a IV-a mai fara tragere de inima dar sa speram ca se va descurca si in acest an.

Succes tuturor!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

si eu "incep" clasa a IV-a,dar la catedra, dupa doi ani de absenta din invatamant... (am lasat clasa a doua, cand am nascut, dar acum incep la alta scoala).
Sper sa ma primiti in "clubul" vostru, vreau sa aflu ce asteptari si ce ambitii au mamicile de elevi de clasa a IV-a...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2009 spune:

Vreau sa va intreb ceva. Baietelul meu Ovidiu merge si el pe clasa a IVa ...dar avem o problema. Din ce data este deschiderea festiva la scoala? Noi suntem din Bistrita , dar nu cred ca conteaza orasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

banuiesc ca deschiderea va avea loc in data de 15.09.
La noi deobicei, in data de 15, are loc festivitatea de deschidere ,incepand cu ora 9, dureaza cam 1h, si apoi elevii merg la clase.

Ana mea nu are nici o tragere de inima sa inceapa scoala. Adevarul este ca nici nu stiu cand au trecut cele 3 luni de vacanta. Stiu ca ne asteapta un an mai dificil, cu mai multe materii, dar ne descurcam noi, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Spun si eu, prezent, desi, nu sunt decat matusica(si nasica) ce o inlocuieste pe mami, plecata la munca in strainatate.
Nepotica se numeste, Patricia-Nicoleta si este nascuta pe 29.07.1999. S-a grabit la scoala dupa surioara ei mai mare dar face fata cu brio la tot ceea ce se cere, chiar mai bine decat surioara ei mai mare, care a mers la scoala mai tarziu, la 7 ani si 7 luni.
Am trecut prin clasa a III-a impreuna si iata, ca vom trece impreuna si prin cl. a IV-a. Stim ce ne asteapta, de la surioara mai mare, care anul acesta incepe cl. a V-a.
Nici Patricia nu asteapta sa inceapa scoala, ii place vacanta, ca poate sta afara la joaca, cat vrea.
Mai sunt 6 zile si incepe scoala !
Pe curand !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Dalina eu chiar ma bucur ca e si un cadru didactic printre noi.

Nici Andreas nu e prea dornic de inceperea scolii, decat de intalnirea cu colegii, dar scoala daca s-ar putea sa lipseasca cred c-ar fi mai fericit, cel putin inca o luna de vacanta cred c-ar mai fi mers, chiar si pentru mine ca parinte, toata vara am umblat, ne-am distrat si acum din nou la munca, cam greu, dar daca trebuie...cu placere.

Noua ne-a insuflat doamna la sfarsitul clasei a III-a o oarecare teama de cls. IV, cum ca-i mai grea, mai mult de invatat, asa ca sigur va trebui mai multa munca...

Bineinteles ca n-am terminat caietul de vacanta, dar nici n-am pus prea mare pret pe el vazand ca in ceilalti ani n-a contat prea mult daca unii l-au facut iar altii l-au "uitat" prin strainataturi

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Elisor,

Si noua ne-a spus doamna inca de la sf. anului, ca, probabil, clasa a IV-a va fi ceva mai grea, ca nu se stie cum se va finaliza, cu teste sau nu, dar copiii trebuie sa invete , sa fie pregatiti pentru orice.

Si noi am avut un caiet de vacanta din care n-a prea lucrat, dar i-am lasat de lucru din alte culegeri, in ultima luna.
De maine ii dau liber, sa se bucure de ultimele zile de vacanta.

Nina,
Si fi-mea este nascuta in aceeasi zi cu nepotica ta, dar cu un an mai devreme.

Mergi la inceput

Tocmai am aflat ca doamna invatatoare s-a mutat la alta scoala, mai aproape de casa dansei.
raluca e un pic speriata dar foarte curioasa sa o cunoasca pe noua doamna.
sa speram ca va fi un an nu f greu, sa speram ca o sa ne acomodam repede cu noua doamna si sa speram ca se va ridica la nivelul fostei doamne.

referitor la temele de vacanta, raluca a avut vreo 150 de probleme de matematica si multe carti de citit. bineinteles ca nu a terminat de citit toate cartile dar a promis ca va citi si pe parcursul scolii.

succes la scoala tuturor !

Mergi la inceput