Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (99)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Fetele, fac bagaj pt mareeeeeeeeee. Yupiiiiiiiiiiiiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza fetelor!

Luna super pozele!Eu inca nu am ajuns inauntru la coloseum..poate o sa ma incumet odata sa stau la codalau ala... altfel...plssssss cand ai timp si rabdare imi trimiti si mie pozele cu Adelicioasa vs Alex?

karli si aici aspiratoru nazal e ala de tragi cu gura..dar am vazut si in ro in farmacii parca...oricum mi se pare de raha...Prefer sa ii pun ser fiziologic si sa ii curga mucii ...sa ii manance

am citit tot dar am uitat...TOT TOT ..

Nu ma apuc sa il laud acum pe alex dar face multe...si ne uimeshte pe zi ce trece..n zice nimic interesant dar a inceput sa zica si in italiana si deci acu ma chinui sa il inteleg ce doreste.

Cafera pai e frumos asa?!IAR LA MARE? nu e prea corect!Am vazut pozele ai 2 fetite minunate.

Vroiam sa va zic ca sunt DISPERATA ..Alex din cauza dintilor nu mananca..aproape nimic decat paste si pizza...Aveti vreo idee cum as putea sa ii dau si altceva sa manance??

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Monicabo, multumesc, eu la alaptat nu renunt atata timp cat vrea fata sa suga, daca vine si bb2 in timpul asta, bine, daca nu, asta e. Din cate arata revizia mea nu se poate in timpul alaptarii, stiu ca la alte persoane s-a putut, la mine nu arata ca si cum ar fi posibil, asa ca... let it be.
Chiar ma gandeam vazand pozele de pe site-ul Andreei cat de frumos s-ar juca acum fetele noastre impreuna, poate mai iesim inainte sa vina si Ana-Maria.
Stefania, poate Catarina tuseste fiindca aerul din camera se usuca mult spre dimineata? Eu asa patesc.
Lavi, felicitari pentru printesa. Am citit cu placere "placinta" ta de mesaj. Citind ce fac copiii vostri imi dau seama cate lucruri pe care le face Saby omit sa spun, dar nu ma mai placintesc si eu acum.
Doar o chestie tare dulce pe care o face de cateva zile: suge dintr-un san, apoi se desprinde si ma pupa pe san si pe piept asa, cu zgomot, apoi suge din celalalt san si il pupa iar si tot asa, ma topeste.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

mda si mai vroiam sa va zic ca !am cunoscut ieri o mamica care avea un baietel de 18 luni!GRAVIDA IN 9 LUNI.A alaptat copilul pana in urma cu 2 luni si nu a avut interdictie la alaptat in timpul sarcinii

Pov. nasterii

Mergi la inceput

samuray lady bine ai revenit.Daca ai sti de cate ori am intrebat de tine...

Pov. nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Am avut aseara prima iesire in 2 de muuuuult timp...un pic fortat, a fost ziua nasului lui Matei. Matei a stat cu mama si chiar nu m-am stresat, pentru ca o iubeste f mult si e obisnuit cu ea. Cand ne-am intors....s-a trezit Matei pe la 4 si a inceput sa plangaaaaaaa nu-l putea linisti cu nimic! M-am dus numai si am pus mana pe el si a tacut. Apoi l-am luat cu noi in pat si s-a intors cu fata spre mine si cu picior pe "tati" si din cand in cand deschidea ochii sa vada ca sunt langa el ....Aveam in plan sa mergem la o nunta pe 8 noeimbrie...dar merg si ai mei...si nu stiu daca am puterea sa-l las iar...si inca cu altcineva decat cu mama...vad eu.

Despre alaptat si sarcina...am citit (din pacate nu mai retin din ce carte...era cand Matei avea vreo 4-5 luni...si nu pt ca eram in cauza, dar ma contraziceam cu cineva si de aia m-a interesat)...SO..am citit ca se poate alapta pana la luna a 5-a de sarcina, dupa care..stiu ca suna urat, dar fix asa se exprima..."corpul mamei nu mai face fata la doi paraziti".

Numai bine si succes feteleor intrate in cursa pt bb2

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumesc pentru urarile transmise indirect sotului lui Samadhi, ii transmit.
E ciudat cu alaptarea in timpul sarcinii pana la 7 luni, in mod normal se opreste lactatia dupa primele 2-3 luni, dar cum fiecare femeie e diferita, imi place sa aud ca se poate si asa.

Jucariile Mula sunt cele cu "canite" de diferite dimensiuni de pus una in alta, una peste alta, conul cu trunchiuri de con de pus pe batz, genul acela de forme de pus unele in altele.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Buna fetelor
Dar ce mult scrieti...vorba unei mamici de mai sus, am citit si am uitat.....
M-a itrebat cineva cum s-a comportat Matei la Rubeola....A tinut practic 3 zile cu niste bubite misci si frumoase pe tot corpul, mai intai dupa urechi, pe gat, pe pietp si apoi pe picioare....el nici nu a stiut ce are ... Doctora mi-a zis ca sa fiu fericita ca le face de mic, pt ca bebelusii fac forme usoare...Mai rau a fost la varicela, pentru ca a avut o evolutie mai lenta, incerca el sa se scarpine dar renunta repede...insa imunitatea organismului a scazut si mi-a facut enterocolita spre sfarsitul bolii si a facut scaun cu sange si ne-am speriat, am fost la spital,analize si multumesc lui Dumnezeu nu era o infectie, pur si simplu am urmat tratamentul diareei acasa si ne-am rezolvat...Dar dupa aceea am facut o mica infectie la pielea capului care s/a manifestat prin bubite pt ca eu....ascultand de sfatul doctorei, nu l-am spalat in timpul varicelei pe cap deloc... mare greseala si s/a infectat pielea capului si a trebuit sa-i dau un antibiotic si au trecut si astea...
acum suntem la mare la soare.....Am auzit ceva de o intalnire luni....puteti sa mai repetati si pentru noi...intarziatii, poate reusim sa venim...
Mai am de dat un raspuns, nu, din pacate nu sunt insarcinata, mi-a ramas semnatura de cand eram insarcinata cu Matei...
Va pupam pe toate mamicile si pe toti bebelusii...

35+

Mergi la inceput

Luna, eu nu vad pozele. Ajutor!

housepocket, tare as vrea sa il vad pe Matei.

Timi
, hi, hi...ma mai gandesc daca pun poze cu mine. Daca vreti, pun undeva unde sa vedeti doar voi, mamicile de iul-august. Unde?

Mergi la inceput

CarlaV, am citit ce nazdravanii mai face Sami si tare mult mia placut. Felicitari! As mai vrea sa vad si eu emisiunea cu diamentele din oseminte.

Mergi la inceput