MONTIGNAC (107) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 15
andanii spune:
ehhhheh aseara nu am mai apucat sa intru sa va vad .... dupa vreo 5 ore de mers prin oras ... totul pe jos , mi-am lasat masina in fata blocului si dai pe jos zeci de km ... eram rupta cand am ajuns acasa ... am stat o ora si am mers la sala ... program normal .... super, am fost stoarsa cand am ajuns, dush si nani
e cam frig la noi ... oare mai vine caldurica... s-a terminat plaja mea ..... oooo pana la anul mai e muullllttt
androix eu de la tcm mi-am luat bustiera super bine imi tine .... si eu am problema cu balcoanele care sar , si nu ca sar dar ma si dor dupa de la atata balanganit din magazinele cu tcm si quelle sunt fan aceste magazine
sanse ca bine zici tu ceea ce zici ... si eu prima data am dat ffff rapid kg , pacat ca m-am culcat pe o ureche si am mancat dupa ca o scrofita si am pus la loc totul si plus plus plus ..... eu de data asta nu las sa se mai intample chestia asta
in rest ce sa va mai spun
cristinuta vreau si eu sa fiu ca tine , slaba si fara balcoaneesti superrrr asa cat de grele-mi suntsa le car ....
intotdeauna ma gandesc .... pai si ele cantaresc vreo 5 kg impreuna sigurat nu androix ce zici ??? dn fabuloasa mea greutate daca nu le-as avea as fi mai usoaraaaa
hai ca va las ca deja aberez .... mai vorbim
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
anca.b spune:
Sanse, la mine e a doua tura de monti. prima data am tinut f strict si am dat jos 30 de kile in 6 luni. asta a fost inainte sa ramin insarcinata. acum nu am mai fost atit de stricta...e mult mai greu daca stai acasa si ai toate bunatatile la indemina...la serviciu mi s-a parut mai usor.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
crisstinuta spune:
Daca e a doua tura Anca ,inseamna ca te descurci minunat...
Andanii asa-i omul,daca are nu vrea,daca n-are vrea din tot sufletul....ce-as mai scutura nitel din dansele...
Fetelor ma deprima foarte tare vremea.Mi-e frig,sunt o mare friguroasa...chiar e foarte departe vara ,eu de pe acum visez marea,o iubesc enorm.
Ma duc fetele sa ma ocup de peshte ,am un crap imens de rezolvat.
andanii spune:
si eu si eu maine pesteeeeeee
anca draga inseamna ca ai totusi un metbolism fff bun , slabesti f rapid chiar si cu abateri ...ma bucur pentru tine foarte mult ... da nu si pentru mine care trebe sa ma abtin calumea daca vreau sa se miste ceva , si cateodata si-asa nu vrea dom'le si nu vrea
chiar si la prima tura 30 kg in 6 luni e emorm ... media de 5 kg pe luna .... super .... eu am reusit 18 kg in 9 luni ... media de2kg pe luna cu sport nu fara .....
deci fetele vedeti ca se poate si mai repede si mai lent
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisstinuta Daca e a doua tura Anca ,inseamna ca te descurci minunat... Andanii asa-i omul,daca are nu vrea,daca n-are vrea din tot sufletul....ce-as mai scutura nitel din dansele... Fetelor ma deprima foarte tare vremea.Mi-e frig,sunt o mare friguroasa...chiar e foarte departe vara ,eu de pe acum visez marea,o iubesc enorm. Ma duc fetele sa ma ocup de peshte ,am un crap imens de rezolvat. Gabita (24.06.04) si mamica lui |
si mie mi-e frigggggg
merge clima non stop la mine
ANDANII
ymca spune:
o duminica minunata va doresc!
anca, felicitari!!! sper ca ai fost cuminte la nunta...eu saptamana asta am lipsit de la raport pentru ca nu aveam ce sa raportez si asa m-a cuprins o depresie si am intrat zilele astea numai la un citit rapid
ieri am fost la birou pentru ca am mult de lucru...azi plec la fel...vremea e oribila...noroc cu fetele mele care cresc si incep si ele sa se joace impreuna si sunt foarte simpatice.
sunt si pe mine nu ma ajuta nici metabolismul, nici alaptatul, nici vreo mostenire genetica
andanii, in fiecare saptamana imi promit ca ma apuc si eu de sport. te rog sa ma mobilizezi si pe mine! trebuie doar sa fiu extrem de bine organizata, ca la mine timpul e destul de limitat si uite-asa nu reusesc sa ajung odata la sala aia!
am calorifere pronite prin toata casa + aer conditionat pus pe 30 de grade ca sa lupt impotriva frigului...ceilalti din casa cam transpira dar ma lasa sa-mi fac de cap, ca poate asa scap de depresie.
salut si toate celelalte fete, felicitari tuturor suplelor, scuze ca nu apuc sa scriu fiecareia ...
ma retrag la munci
crisstinuta spune:
Hai,Anca asteptam sa auzim cum a fost la nunta.Bine ,te las sa mai dorm un pic...
Eu parca sunt mai vesela azi....
Am facut si un calduroi in casa...merge clima de se invarte contorul de curent...
Peshtele l-am mantuit ieri ,gata nu are de ce sa va fie pofta...
Acum ma lupt cu un pui pe care l-am dovedit si l-am pus la cuptor cu putin timp inainte...
Si niste struguri am mancat aseara ,vad ca nu au avut data trecuta nici o treaba cu cantarul
Va pup ,sa aveti o duminica placuta...
anca.b spune:
salutare!
ieri am fost la nunta si nu am mai intrat deloc. am fost relativ cuminte, adica nu am mincat piine, cartofi sau carne de porc...insa am baut vin si am papat o felie din tortul miresei. acuma asta e...totusi am fost la nunta...azi sint inca foarte obosita, nu am "mincat" decit o cana de ceai si una de cola...la prinz cred ca trec pe lapte cu wassa, iar de cina inca nu stiu.
mi-am cumparat saltelutza de sport, ca sa nu mai mai pling ca nu am pe ce face exercitiile pilaes. simbata am cumparat si televizot nou, deci pot vedea si dvd-ul...nu mai am nici o scuza...sper sa ma apuc de azi.
Povestea Nasterii
anca.b spune:
am pus si trei poze pe 4share, cu mine la 79 de kile.
Povestea Nasterii
crisstinuta spune:
Eu vreau sa te intreb totusi ce inaltime ai Anca...arati foarte bine dar nici cand aveai mai multe kilograme nu aratai rau...esti foarte bine proportionata.
Imi plac rochiile de seara negre...si eu am una,oare cum mai sta pe mine? De cand cu asta mic nu am mai fost la nunti,revelioane