MONTIGNAC (107) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 16
anca.b spune:
cristinuta, multumesc de compliment. am 1,72 m. dar am oasele foarte "grele". din cauza asta si "trag la cintar" destul de mult. targetul meu este la 70 kg, acolo sint foarte slaba...doar ceva muschi si oase...
daca as da cele 9 kg pe care le mai am in plus (pe coapse, fund, burta, spate si brate) as arata ca la 18 ani... sper sa reusesc, chiar daca nu voi reusi sa-mi mentin greutatea "de croaziera" acolo.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
cris-gabi spune:
Vreau sa vad si eu pozele
Cine ma ajuta si pe mine?( user+parola)
Eu in we nu pot intra cu toate ca m-ar mobiliza mesajele voastre sa nu mai pap prostii, asa ca nu m-am abtinut.
Bineinteles ca m-ati molipsit si pe mine cu pestele, asa ca asta am papat vineri.
Sambata am inceput bine dimineata, la pranz: pui la cuptor cu usturoi si rosii si castraveti iar seara: coliva, napolitane si suc
Duminica
Dimineata: 2 cremwusti cu mustar,o felie de cascaval, rosii si castravete
pranz: 2 linguri de ardei umplut, de la cel mic ( ca doar nu aruncam mancarea si prea imi facea cu ochiul) , peste prajit, pui cu smantana, o liniuta de cioco 70%
cina: o portocala, o felie de paine cu tarate cu cascaval la cuptor si 2 liniute de cioco 70%
De azi sunt cuminte ca a inceput saptamana si iar nu am ce raporta joi
Pupici si sa fie bine pana joi
anca.b spune:
criss gabi, activeaza-ti PM ca sa-ti putem trimite parola si userul
Povestea Nasterii
sanse spune:
Buna silfidutzelor
Am fost si azi cuminte ...dar incerc sa nu ma laud...
Am papat:
md:omleta si sunca
p:2 carnati +castraveti
c:castraveti si putin mezel
Va pupez
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
andanii spune:
anca eu nu reusesc sa vad pozicile tale noi, celelalte se vad toate doar ultimele sunt cu steluta pe ea si nu se deschide
sanse bravo .... hai ca mai putem si noi nu?
ce sa va mai spun , eu sunt amarata , merg la sala , cuminte sunt si cantarul nici nu se clinteste , zici ca a innebunit .... asteptam .... rabdarea e la ea acasa .... speranta moare ultima
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
anca.b spune:
Neata!
Andanii, am verificat si nici eu nu le-am mai putut vededea. nu stiu de ce. le-am sters si le-am mai pus o data. acum sper sa fie ok.
m-am apucat si eu de pilates. am facut mari windsor ieri. azi incerc altceva.
Povestea Nasterii
cris-gabi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca.b criss gabi, activeaza-ti PM ca sa-ti putem trimite parola si userul |
Am activat PM-ul, pot primi mesaje
Ieri am fost cuminte si nu prea.....
meniul de ieri:
dimineata: 2 felii de paine cu tarate si equisa si gem si o cana de lapte
gustare: un mar
pranz: orez cu lapte si scortisoara
cina: pui cu smantana si cascaval la cuptor, 2 biscuiti cu miere,
gustare: o portocala
Ma inscriu si eu in clubul celor ce nu reusesc sa dea ceva jos. De 10 zile nu am mai dat un gram.Cred ca este de la biscuitii aia si de la celelalte prostii pe care le bag in mine seara
Cred ca am buba la cap de nu reusesc sa ma abtin
anca.b spune:
Cris, ai PM.
Povestea Nasterii
mina spune:
Salutare.
Azi dimineata aveam 68,2. Nu ma plang ca nici cine stie ce cuminte nu am fost.
Azi dim am papat un iaurt
Pranz doua tartine cu paine neagra, somon si lamaie.
Pentru diseara habar nu am.
Nu stiu cat de conforme erau tartinele dar am racit, ii frig si ma dor toate cele si chiar nu mai mai inspira salatele si nici multele lichide.
Va pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
ymca spune:
eu incep bine fiecare zi si termin dezastruos fiecare zi...fara exceptii
adica micul dejun exista, e monti: mananc niste fructe simple, precedate de ceva apa plata sau niste branza 0% cu wasa sau iaurtel 0%.
pranzul e si el in mare parte monti: mananc o fripturica, o salata, un peste, depinde ce am si ce gasesc pe langa birou.
ei, dar seara, parca ma transform in alt om: aseara am servit rapid o punga pufuleti, o felie carne porc la cuptor cu paine alba si niste orez cu lapte.
si inca a fost o seara buna, ca am avut altele cu niste amestecuri fascinante de ciocolata, popcorn si salata de fructe
nu stiu ce sa mai fac; ma deprima faptul ca in weekend am de predat niste lucrari pentru un curs si cred ca mananc asa de nervi.