Pepenasi de iulie-august 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

salutare!!!!!!!!!!!!!

sa recuperez cu intrbarile la care sper sa rasp, xca dac nu fac crize ca nu ma iubiti nici pe mine!(apropo SUN, IO TI IOMBEEEESC MULT DI TAT!!)

deci:

1. avand in vedera ca maanc aiurea...adik cu stres ca provoc colici lu' fii'miu, ar trebui sa iau vitasmine?sau calciu? voi ce mai luati?

2. am facut rost de INFACOL!!!uraa!!!!!deci inainte de fiecare masa ? cat ii dau? si daca el papa la 2 ore? sau il apuca mai repede adik la vreo ora? ii dau la fel? si daca pana azi i-am dat altceva, trec direct pe infacol sau treb sa fac o pauza/.- la asta chiar va rog sa-mi raspundeti pliiiiiiiz!!!!

3. i-au aparut bubite rosii pe gat. tot de la caldura? ii dau cu bepanthene?

4.bolile copilariei care sunt? si de pe la cat incep sa le faca? azi m-a lovit ideea geniala ca s-ar putea sa faca vreo boala de asta si eu sa nu stiu. cu atatea bubite...cu sursa necunoscuta....

5. de cand pot sa-l pun in marsupiu de ala? si sa merg la cumparaturi cu el? ca as avea de luat una alta si nu pot sa-l las acasa, ca as merge si cu sotzu'.

heeeelp!!!!!

DARA

ANA_Ada perele si prunele nu dau colici>?

ma duc la baita. mi-a zis cineva ca de ce ii fac baita in fiecra seara ca e mic si de acum e frig. voi cum ii faceti?
nu era vb ca trebuie sa se obisnuiasca cu uh program si ca de baita nu se sare????

of... cate capete...atatea pareri...

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Didi vroian sa-ti spun ca-mi pare rau ca mama ta te streseaza. E bine ca ai povestit si te-ai descarcat, sa nu stresezi bebelina! Si mama mea ma scoate din pepeni: ea nu a alaptat si are o obsesie cum ca nu as avea lapte, deci la orice plans la ea inseamna ca i-e foame, ca nu mananca destul de la mine, ca infomtez copilu' desi are cu 200 gr peste norma! Sta langa mine cand alaptez sa vada ca maninca si adca cumva nu vrea fetita tzitzi, zice ca n-am lapte, desi ii arat ca imi curge...deci ce sa-i faci cu mamele astea...

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

rux - il poti pune in marsupiu dupa ce isi tine capul, iar legat de cumparaturi noi am mers dupa ce a facut vaccinul de 2 luni. e bine sa eviti pana atunci locurile aglomerate

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Dia

1. mie mi-a zis dr. sa iau 1-2 luni prenatal, calciu, vit. C si fier sa se refaca organismul
2. cu infacolul nu's ce sa zic....eu am gripe watter
3. poti sa nu dai cu nimic , trec ele, dar in weeck end se anunta iar caldura...35 grade...offf credeam ca am scapat
4. pai ar fi rujeola, rubeola, oreion, urticarie,..... parazitoze intestinale...etc.
5. poate am gresit dar eu l-am pus in marsupiu de la o luna, il mai sustineam cu mana cand adormea. Acum sta mault mai bine, s-a mai ingrasat

Daca am uitat ceva or sa mai spuna fetele

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Apropo....am fost cu el in cora, carrefour dar a stat in carutul lui, cine are scoica e si mai bine, de nevoia de iesit din rutina, ne mai clatim ochii....eu una ma relaxez la cumparaturi desi scade simtitor bugetul la ce tentatii si preturi sunt...

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mada foarte frumoase pozele de la botezul Amirei.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fetelor,crap de somn,dar nu ma las pana nu mai scriu si eu ceva...sunt franta si maine ne trezim dimineata sa mergem la buc..va fi jale cu ambii copii in spate,calare pe mine...,intr un matiz...imprumutasem o scoica de la cineva,dar am probat o si nu mai avem loc in masina cu cris,asa ca,tot in brate il voi tine...

va pup ca ma cheama cris sa l iubesc..azi a facut niste crize ca l am mangaiat pe ta su,dar urat de tot,a inceput sa planga,sa urle,efectiv,ca nu stiam ce are..e stresat rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

monalac: m-am prins,deci tre sa-l fac pe bb2

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

The_andreea de ce sa influenteze cresterea parului? Io crek din contra, o stimuleaza ca e hranitor uleiu de masline. In plus, in maternitate il dadea cu ulei de corp si pe cap ca a avut o piele foarte uscata.
Kimmy poti lua algocalmin. Cand am facut febra de la furia laptelui am luat io si nu s-a intamplat nimic, si dr mi-a zis sa iau ca e ok. Io am luat si Omeran ca nu mai puteam de stomac. Dar cum zicea si Sun, fiecare cu piticii lui.
Am o intrebare: credeti ca e posibil ca laptele sa se acreasca la san? Ca alaltaieri cand am fost cu Camy in oras, am sarit 2 mese si cand am ajuns acasa m-am muls. Laptele a stat 48 ore la frigider si cand am vrut sa-l pun la congelat avea un gust naspa, nu chiar acrit. Am mai avut lapte si mai mult de 48 ore la frigider si tot nu s-a stricat. Si ma gandeam ca s-a acrit la san ca am umblat toata ziua prin soare si eram super incalzita.
sa nu uit s-o felicit pe Vio. Felicitari mamico, sa-ti traiasca puiutu special de septembrie.

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

fetele...cred ca de la oboseala...sau nush...da' cum ajungeam la semnatura? ori au schimbat astia ceva pe aici...vreau sa modific ceva si nu mai stiu cum ajung...

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput