Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (211)
Raspunsuri - Pagina 8
Tonnia spune:
Ioana, sa-mi zici si mie de cartea asta, ce ai de cautat efectiv? te rog. Sau, in general, in toate cartile astea, ce cauti, adica la ce nivel cauti? In aia cu Winnie ce ai de cautat-gasit? Eu nu le-am observat pe astea.
Eu as vrea DVDurile alea cu animale, la astea sigur s-ar uita.
RalucaN spune:
Irina, iti zic eu ca au vazut-o si fetele, dar nu vor sa recunoasca, vor sa ne scoata pe noi obsedate.
Ce dragutz ca aveti piticii la aceeasi gradinita.
Chiar, ce-o mai face Sofia? Macar pe la alte subiecte voi ati mai vazut-o?
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border=0" target="_blank">Catalina-3 oct'05
Ioana75 spune:
Eu nu vad nici un fel de reclama sub celulele stem.
Am vazut-o pe Sofia la alte subiecte, dar acum vreo 3-4 luni. E online pe messenger in fiecare zi.
Mihaela, multumesc si tie pentru ideea cu cartea, am achizitionat si ghidul printeselor adevarte! va fi o problema daca ma pune sa-i fac vreo placinta, ca nu am aragaz.
Antonia, cartea e fara cuvinte; in partea stinga sint citeva obiecte, de exemplu: o valiza, un felinar, un sef de tren, etc; in dreapta ai o imagine care include chestiile din stinga, si copiii trebuie sa le gaseasca. Mirunei ii place mult intrebarea 'unde?', si sa gaseasca lucruri.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
b_irina_c spune:
Ioana minti
PS. uneori nici la mine nu apare nimic sub reclama cu celule/.../...
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
jadi spune:
Fetelor, aveti nevoie de picaturi pentru ochi, face bine pentru viata conjugala .
Marlena, bine ai revenit!
Deni & Vlad & Tudor
Tonnia spune:
Aha, am inteles cum sunt! Multumesc!
Dinu nu mai vrea sa-i citesc de vreo 3 seri, se joaca de-a inventatorul, avem un sertar cu fel de fel de maruntisuri aruncate aclo si el zice ca e vanzator si imi descrie fel de fel de scule...foarte utile altfel, de ex un aparat care aspira apa, un aparat de hranit pestii exact cat trebuie, instrument de intins untul cand e prea rece, tot felul de chestii, are detalii la fiecare, chiar ma intrebam daca are legatura cu ceva de la gradinita, face experimente si inventeaza aparate si mi le vinde "ieftin" cu 1 leu (n-are chef de numarat si zice ca la el toate marfurile costa 1 leu).
BiuMil spune:
eu nu vad nici cu celule stem...nu stiu ce sa zic despre voi, pe bune
Ioana, explica de unde ai achizitionat...mai ales "ghidul" I-as lua si eu lui Lilou, dar cred ca ma bate sora-mea, ca deja ii asasineaza cu ideile de printesa...si cu diadema de pe cap pe care o poarta aproape mereu dar si alea cu Thomas...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Ioana75 spune:
Bianca. Le-am luat de la 2 statii de tine, din plaza de la Diverta. La Diverta din Vitan sigur nu era aia cu thomas, ca stiu rafturile pe de rost, aici au marfa mai multa (e si spatiul mult mai mare). Ghidul e 50 lei, find&seek 25. Daca cumva vezi cartea cu printese cu 'find&seek', zi-mi te rog, eu nu am zarit-o.
La multi ani sarbatoritilor din weekend, Alexia, Alexandra si Alexandru!
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
BiuMil spune:
Aha, am gasit "ghidul" online cu 45, pe "librariionline"... Hmm, la Diverta am fost si eu, da la Unirii, si nu am vazut pe Thomas....trebuie sa casc mai bine okii. Plaza zici...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
cge spune:
Deci eu am vazut maciuca de care zic Raluca si Irina, problema este ca sunt la job.
Va dati pe ce site-uri cred colegii ca ma uit.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005