Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (211)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina.
Bianca, da, stiu ca Diverta e foarte scumpa, dar e atit de aproape de casa/job iar timpul meu este nu 0, ci negativ.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Si la mine e negativ timpul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

pagina de forum pe care ocazional apare si reclama ciudata in locul celei cu Nicole K (desi de cand a zis Raluca n-am mai vazut-o)

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

La multi ani celor care azi fac 3 ani azi

azi de dimineata m_am speriat groaznic, cind am intrat in clasa sa_l las pe antoine,am auzit niste urlete si tipete ... si cind intru, aprope toti copii agatati de parintii plangeau si tipau ca nu raman singuri ,Antoine sa blocat, sa uitat la mine si dupa accea mi_a zis " pa mami" ,el nu avea nici o treaba , sa dea d-zeu sa o tina tot asa

marlenbine ai revenit
ioanabravo lui Miruna

noi de ziua lui o sa-i luam un vapor cu piratii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Tonnia, uite aici le-am comandat noi, desigur in franceza http://www.mondeanimaux.fr/
Dar inteleg ca seria este mai veche, de prin 2000 aparuta in State.

Marlena, bine ati revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Salutare
Nu am mai scris de o gramada de vreme, vreau pt inceput sa urez LA MULTI ANI tuturor piticotilor care s-au aniversat in ultima perioada, sa fiti sanatosi si cuminti...daca exista asa ceva.
INA am vazut frumusetea de Budincutza si am citit despre pasiunea ei pt animale.Si noi suntem innebuniti dupa ele, luni am fost si noi la o gradina zoo, care arata mai mult ca o rezervatie , animalutele erau in mediul lor, creat special pentru ele.Imi aduc aminte ca in Romania mergeam la Mures la zoo, si vedeam animalute in custi...era cam trist.
M-ati omorat cu maciuca, si eu o aveam intr-o zi pe ecran si m-a intrebat Mihai daca sunt pe site-ul meu de bebelusi, sincer eu nu am observat-o decat dupa ce m-a intrebat el si apoi m-am distrat de mine, ca mari probleme am cu ochii...chiar cu ochelarii pe nas.
Cristina nu vreau sa ma gandesc ec cred colegii,mai ales ca nu ii poti convinge ca e un site de copii...eventual daca treci pagina in franceza...
Vorbiti de jucarii, de cand am asteptat.....Noi nu stim ce vom cumpara anul asta la aniversare.LAptop are unul de la Vtech cu 30 de jocuri educative...cu litere, cu cifre, gaseste intrusul, completeaza cuvantul, completeaza cu cifra...etc..e minunat, e in fr, si e bun chiar si pt un incepator in ale francezei.Thomas are pe sine, nu are gara ca nu a fost interesat de ea...in schimb are prietenii, nu pe toti, ca el e innebunit dupa cei colorati.Acum cred ca vom lua avionul ca pe asta nu il are....si ii plac avioanele de ceva vreme.Tricicleta nu, ca nu s-a plimbat nici cu cea mica, care zace printre altele cu care nu se joaca.Carti are o gramada, ca fiecare iesire,vaccin, plimbare...se lasa cu o carte la sfarsit.Ce m-a bucurat foarte tare este faptul ca am gasit la biblioteca de aici carti de povesti in limba romana, cu CD.Superb.Citim impreuna si ascultam seara povestea spusa de Pitis.Masinute eu nu cumpar de felul meu....are vreo 50 numa din alea mici, fara sa mai punem la socoteala, masinile de pompieri,de gunoi, camioane , de nisip...etc care sunt mari.Noi cred ca il vom duce in Toys'R'us si il vom lasa sa isi aleaga ce vrea el.Desi nu cred ca e o idee buna ca sigur vom veni acasa cu inca 10 dinozauri, masinute...si alte chestii din astea pe care le va arunca intr-un fund de dulap.Mai studiez problema...ca e o problema cea cu cadourile.
Eu am renuntat la job-ul de la scoala, desi imi placea foarte mult.Mi s-au oferit mai multe ore la colegiul asta unde predam doar vineri seara si sambata si am acceptat.Plus ca din oct voi avea si cateva cursuri de francizare...deci full-time pt mine acum.Va fi un pic mai greu cu iaris,mai ales pe timp de iarna dar sper sa ne descurcam.
Va pup si va citesc mai ales ca aveti copii super haiosi si ador sa citesc smecherii de-ale lor, nu ca IAris ar fi mai prejos, mai ales cand imi spune ca il doare mana sa isi adune jucariile, sau cand se preface ca ceva nu e in regula..ca sa ma impacinetez.Va pup.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

www.ziare.com/Vom_trai_miercuri_Apocalipsa_-404634.html" target="_blank">Asa sa fie oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Ina,nu se poate sa fie joi? Ca miercuri am si eu putina treaba sa implinesc o varsta....
Ha ha ha , ce gluma buna am facut... Nu ma luati in seama, e weekend si m-a inebunit maciuca aia, uite-o nu e. poate o visez la noapte.
Acuma serios vorind, Doamne fereste-ne, traim o lume nebuna nebuna, orice e posibil....

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border=0" target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

La multi ani Raluca !E cumva o cifra rotunda ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Multumesc Marlena. Nu, nu e rotunda, a fost acum doi ani ……. Fuse fuse si se duse...

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border=0" target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput