Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (211)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

La multi ani Alexandra Ioana !

Azi Vladut a tras niste urlete la gradinita.. vai de noi...
Sigur nu i-a placut ca sunt mai multi copii.
Sper sa se re-acomodeze cat mai repede.

In rest toate bune

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Alexandra Ioana!

si putin in avanpremiera:

Maria Alexia!

Ana-Alexandra!
Matei-Alexandru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Alexandra!

Ina, am vazut poze de budinca, e frumoasa foc, sa va bucurati de ea!

Irina, va doresc cat mai putine urlete!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Multumim pentru complimente
Ilinca e la fel de irezistibila la varsta asta ca oricare din piticotzii nostri. Tocmai micile deosebiti dintre ei, la varsta la care incepe sa li se contureze personalitatea, fac farmecul fiecaruia. (asta fiindca am reusit sa citesc macar ultimile pagini si vad ca tot analizati ce place fiecaruia si cum reactioneaza la "provocarile" zilnice).
Definitorie la varsta asta este, in cazul Ilincai, dragostea fata de animale. De vreun an de zile vizitam in draci gradini zoologice, nu exagerez cand va spun ca am vazut toate gradinile zoologice ale Europei, de la Lisabona la Copenhaga! La toate parcurile cu animale si zoo din Belgia, Olanda si Germania avem abonament si in fiecare sambata imperativ vizitam asa ceva.
Este mare fan Happy Feet si Ice Age 2, le stie pe de rost.
Si cumparam cu religiozitate in fiecare saptamana un dvd + revistuta despre animalele lui Disney; concret un dvd in care sunt prezentate cate 2 documentare despre 2 animale de ex. crocodilii si hipopotamii, cum se nasc, cresc etc imaginile din realitate fiind intercalate cu secvente din desenele animate celebre si avnd diverse quiz-uri pentru copii.
De altfel crocodilul, hipopotamul, elefantul si balena sunt vedetele acestei perioade. Desigur, prima oara cand fiica a declarat despre crocodil ca "il est mignon" (adica, dragalas) am avut asa... o viziune despre viitor
Dar banuiesc ca va trece si asta...
Alte preocupari majore? Mersul la gradinita (care nu ne mai place deloc), hranitul ratelor si al lebedelor in parcuri, biciclitul, escalada si tzoalele.
Ambele bunici au fost in vizita pentru cateva zile in luna august dar prezenta lor se pare ca n-a reprezentat un factor determinant in dezvoltarea vocabularului in limba romana.
Le iubeste alternativ pe Aurore, Ariel sau Cenusareasa dar nu doreste sa fie printesa pentru ca citez in traducere aproximativa "nu e amuzanta viata de printesa". (probabil unde printesele nu au suzeta, trebuie sa faca baie in fiecare seara si sa-si perie parul)

Mergi la inceput

... continuare:

Irina, noi am inceput sa avem probleme de prin iunie cu mersul la cresa/gradinita. In fiecare dimineata se lasa cu plansete ca nu mergem la cresa ci mergem sa vedem animalele si pasarile. In fiecare dimineata explicam ca mama si tata trebuie sa mearga la serviciu si Ilinca trebuie sa mearga la cresa, pana se termina bomboanele (m&m) cate una in fiecare dimineata; cand se termina cele 5 bomboane urmeaza zilele fara bomboane cand facem ce vrea Ilinca.
Pe urma am fost o luna in concediu si din august a reinceput insa la gradinita; aceeasi cladire, insa alte sali, alte educatoare, alt program, o parte din aceiasi colegi.
Circul a reinceput si iata tine de 3 saptamani deja.
Nu-i mai place si pace!
Daca stiam, as fi inscris-o la scoala din toamna asta, dar m-am gandit ca acolo programul este un pic mai strict si ea este inca mica, poate sa mai copilareasca.
Thank God is Friday!

Mergi la inceput

Madam Popescu, ce baieti misto ai!
Trebuie sa recunosc ca faci baieti reusiti! care e secretul? (desigur nu trebuie sa mi-l spui in public, da un PM)

Si Kid face niste fete i-re-zis-ti-bi-le! Dar Kid a luat modelul de la Anya si Valen, stiu eu.

Ruxandra am vazut ca s-a indepartat de model, ca si Nadina si au facut fete(probabil ca sa nu ne mai invidieze pe noi, mamele de fete)

Recitind lista piticotzilor, am realizat ca au "disparut" de ceva vreme Marlena, GinaM, Oana americana, Simo si filosoful Luca, Gabiarama... de Raluca Costiurin si de Sofia nu mai zic nimic
Mai stiti ceva de ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Duamna Ina, zau ca eu nu detin nici un secret, iti trimit adresa de email a sotului dar nici asa nu rezolvam nimic, virtual vorbind .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Jadi multumesc.

Ina m-au amuzat bine pasiunile Ilincai. Nasol cu plansul asta dimineata. Data trecuta Vlad a plans in saptamana a doua fix 4 zile. Sper sa termine mai repede de data asta .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ina, pune-ne si noua link cu DVD-urile cu animale, te rooog!
M-am uitat si eu la poze, da, Ilinca e teribila, are un aer asa de rafinat, e frantuzoaica clar!

Nici Dinu nu merge grozav cu re-adaptarea, nu-i convine ca merge acolo, nu urla dar se miorlaie, nu vrea si azi a zis ca si Ina: noroc ca e vineri!
Eu m-am readaptat insa mai repede, adica nu mai sunt chiar la pamant pe tema asta, sper sa se rezolve! Dar daca data trecuta stiam sigur ca motivul supararii e ca nu e mai e cu mine, acum e si un element nou: sunt copii mai multi, nu mai au cum sa-i consoleze ca inainte...
Ieri cand am fost sa-l iau, vreo 5 copii erau miorlaiti, nu plangeau dar strigau dupa mama/tata, in diferite limbi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Hello,
Salutare la mamici si la pitici! Intr-adevar nu am mai intrat pe forum de ceva timp, acum 2 zile a fost si ziua noastra si am sarbatorit din plin.
Nu suntem nici noi prea vorbareti, in schimb pronuntam literele alfabetului, le recunoastem, stim cifrele, culorile si nu mai imi vine nimic in minte acum.
De pe 15 septembrie vom merge la gradinita la program prelungit... sper sa nu avem probleme cu adaptarea fiindca Alex e cam independent si nu plange deloc dupa noi..spre ex. nu a plans deloc cand a ramas cu bona. In general suntem o fire calma si linistita dar mai avem si nervi si facem niste crize....
Vara asta(la inceputul lunii august) am avut si noi probleme si am ajuns la urgenta la pediatrie pentru prima oara. Am avut varsaturi si am stat cateva zile in spital dar acum suntem bine.
Eu mi-am schimbat locul de munca incepand de anul asta si parca l-as mai schimba o data .
Mai nou avem si un papagal albastru pe nume COCO caruia ii plac rotile de la masinute si care sta sa fie plimbat cu masinile.
Revin mai tarziu cu detalii si poze .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput