Colectia de toamna-iarna 2005 (207)
Raspunsuri - Pagina 17
Noki_Lara spune:
Mnetza!
Gata, cred ca ne-am adaptat definitiv..azi e prima zi ca intra singura in clas,a fara sa fie educatoarea ei de suflet si mi-a zis ca se duce la geam sa-mi faca tai-tai cu manutza, ceea ce a si facut si nu a plans deloc.
Anda, vezi ca in martie-aprilie 2009 e Targul de Turism. Acolo se pot face ceva afaceri bune.Atata doar ca mai e ceva timp pana atunci, dar numai bine, ca se pot aduna informatii forumistice.
Intalneala- si io si io...unde vreti voi. In jur de 18-18.30.
DAR fiind departe de metro, Lavi nu poate ajunge la tiroliana ta, Anda, decat daca o pescuim din drum.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Ala e clasicul parc Titan, din cate stiu eu. Se poate intra si pe la podulet si sunt alte locuri dejoaca dragute de copii si s epoate inainta catre tiroliana. Eu am fost acolo, dar nu am descoperit nicio tiroliana. O fi ceva nou-noutz.
E vizavi, cumva, de parcul IOR. Adica la desparte bulevardul Liviu Rebreanu.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Doar ca eu nu sunt soferita. So, venim cu metroul la intrarea dinstpre metrou Titan sau daca e f departe cu RATB-ul.
Cine cunoaste zona, cat e de departe metrou Titan de zona de care zice Anda?
catutza spune:
hello!
Anda , superbe pozele , ati avut o vacanta foarte frumoasa
Noki , ma bucur ca sa adaptat Sarah la gradininita
Roxana , tin pumnii sa nu doara maine la dentist
Anca , ce ma bucur ca merge afacerea! cand ai timp pune poze cu bijuteriile sa vedem si noi
Anda , unde e parcul asta ca nu am auzit de el
Camy , voi ce mai faceti, cum se simte Daria?
Delia , ma bucur ca e bine Ana la gradi, dar e rau ca nu doarme la pranz...poate totusi se va adapta si va trece la programul ei
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
anda77 spune:
lavi, eu te pot lua de la mcdonalds dristor.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
lavi, la mcdonalds dristor la 18:30 este bine?
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
E bine. Multumesc.
Poti sa-mi aduci si carticica daca nu mai ai nevoie de ea? Trebuie sa o dau altcuiva
anda77 spune:
oricum o aduceam:), merci.
mami de poet(09.12.2005)