Colectia de toamna-iarna 2005 (207)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mnetza!

Gata, cred ca ne-am adaptat definitiv..azi e prima zi ca intra singura in clas,a fara sa fie educatoarea ei de suflet si mi-a zis ca se duce la geam sa-mi faca tai-tai cu manutza, ceea ce a si facut si nu a plans deloc.

Anda, vezi ca in martie-aprilie 2009 e Targul de Turism. Acolo se pot face ceva afaceri bune.Atata doar ca mai e ceva timp pana atunci, dar numai bine, ca se pot aduna informatii forumistice.

Intalneala- si io si io...unde vreti voi. In jur de 18-18.30.

DAR fiind departe de metro, Lavi nu poate ajunge la tiroliana ta, Anda, decat daca o pescuim din drum.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ala e clasicul parc Titan, din cate stiu eu. Se poate intra si pe la podulet si sunt alte locuri dejoaca dragute de copii si s epoate inainta catre tiroliana. Eu am fost acolo, dar nu am descoperit nicio tiroliana. O fi ceva nou-noutz.
E vizavi, cumva, de parcul IOR. Adica la desparte bulevardul Liviu Rebreanu.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Doar ca eu nu sunt soferita. So, venim cu metroul la intrarea dinstpre metrou Titan sau daca e f departe cu RATB-ul.

Cine cunoaste zona, cat e de departe metrou Titan de zona de care zice Anda?

Mergi la inceput

So, mda, tiroliana daca ma poate pescui cineva de la Dristor de exemplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

Anda , superbe pozele , ati avut o vacanta foarte frumoasa

Noki , ma bucur ca sa adaptat Sarah la gradininita

Roxana , tin pumnii sa nu doara maine la dentist

Anca , ce ma bucur ca merge afacerea! cand ai timp pune poze cu bijuteriile sa vedem si noi

Anda , unde e parcul asta ca nu am auzit de el

Camy , voi ce mai faceti, cum se simte Daria?

Delia , ma bucur ca e bine Ana la gradi, dar e rau ca nu doarme la pranz...poate totusi se va adapta si va trece la programul ei

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

lavi, eu te pot lua de la mcdonalds dristor.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

lavi, la mcdonalds dristor la 18:30 este bine?

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

E bine. Multumesc.
Poti sa-mi aduci si carticica daca nu mai ai nevoie de ea? Trebuie sa o dau altcuiva

Mergi la inceput

oricum o aduceam:), merci.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Si mai stiu pe cineva care are o carte de-a mea de vreun an

Mergi la inceput