Colectia de toamna-iarna 2005 (207)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, e super ca Sarah incepe sa se adapteze la gradi!

Delia, te invidiez pentru Anutzachele intelegator si cuminte la gradi! Cred ca se va adapta si cu somnul in scurt timp! (iti multumesc inca odata pentru mesajul transmis )

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mai fetelor (apropo Anda - vara viitoare facem un traseu similar cu al tau dupa ce am vazut pozele minunate) Ana e dupa bolit indelung si cu mici pauze. Bine ca haleste tot, ma socheaza ce apetit are ( e drept ca de 10 zile e sub cavit junior) insa e totusi fte slabita, transparenta, fte energica dar de unde dracu mai are resurse? Se trezeste singurica la 7 si max. 15, acolo se agita ore in sir, mananca bine la 10 si la 1, dar somul ala sanatos nu credeti ca e necesar? Copila mea cea in vesnica verva e varza de pe la 19, la 19.30 mergem la dush, la 20 doarme asa dusa incat pot sa scap diverse zgomotoase pe jos ca nici nu tresare? Nu o vad ca pe o solutie ok pe termen lung. Nu e deloc ok. O cunosc si presimt ca daca nu va dormi inca vreo luna va scriu iar despre impachetari si febre peste 40.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Pischi, ma gandeam ca intri sa ne dai vesti... cu burta

Anda, super pozele voastre!! Tu arati mortal, Nic e un dulce-dulce, se vede ca v-a priit vacanta.

Roxi, cred ca ti-am ramas datoare cu povestea intoarcerii Riannei acasa, stiu ca ai intrebat cum a reactionat galusca A fost ft surprinsa sa ne vada pe aeroport si s-a rusinat instant. Nu am insistat sa ne imbratiseze sau sa ne lase s-o pupam, luam in brate, etc., ca stiu ca nu-i place sa faca ceva fortat. Dar cand am inceput sa umblam spre masina, tinand-o pe maica-mea de mana, am intrebat daca vrea sa-mi dea mie mana cealalta si imediat mi-a dat-o si n-a mai avut nici o treaba dup-aia. In schimb cu taica-sau... nicicum nu l-a vrut aproape, sa nu o pupe, sa nu o ia in brate, sa nu o atinga... Abia dupa ce am ajuns acasa si a inceput sa se joace cu ea cu mingea a acceptat sa-i dea o imbratisare. S-au imprietenit mai apoi, dar daca sunt eu in zona, pe mine ma prefera.

In alta ordine de idei, Rianna e ft bine, ne intelegem, e cuminte, vorbeste ft multe, recunoaste toate literele din numele ei, ii plac in continuare cartile, iar cand am dus-o inapoi la daycare nu a protestat deloc. Doar cu pampersii mai avem de lucru, ca inca nu vrea sa renunte la ei. Si de vreo saptamana i-a curs sange pe nas de vreo 3 ori si incerc sa-mi dau seama de ce... Prima data am crezut ca e din cauza oboselii, ca era chiar dupa ce ajunsese din RO, dar acum ma gandesc ca poate are vreo vena mai subtire/sensibila si poate isi baga degetelele pe nas si se loveste. Ca mereu ii curge din narea dreapta. Oare ce altceva ar putea fi?

De Leea mai stie cineva ceva?? Ca de multa vreme nu am mai "vazut-o".

Buluci, ce ai mai rezolvat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda77

madau cred ca ne uitam prin farmacii dupa acelasi vaccin...ca nici eu nu gasesc ce mi-a cerut dr.

Anda,mada,despre ce vaccin este vorba ?poate se gaseste la Cluj...

si noi ne pregatim de gradi din 15.09, saptamana asta am facut analize (copro,faringian),mai tb epidemiologicul si adeverinta cu vaccinurile ,am inca emotii mari si din pacate nu pot sa-mi iau luni liber asa cum as fi vrut.

am inceput micuta afacere (argint,gablonturi),de vineri am vandut de 2000 lei ,procentul meu e doar de 10% foarte mic insa tot e ceva ...

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Maimutza e la mama asa ca forumez si eu dis de dimineata apoi fug s-o iau

Noki sunteti pe drumul cel bun, felicitari bufnitei neplangacioase si s-o tina tot asa. Despre inscriptionare...s-a referit la TOT ce duc, hainute, prosop, cauta, tot. La voi e altceva, fiind particulara probabil ca au mai mult loc, insa aici sunt cate 2/dulapior si 32 de copii..deci iti dai seama ca e mai mare balamucul . Macar sunt multum ita ca sunt 2 educatoare la grupa ei asa ca se voi ocupa mai bine de copii, plus ca-s foarte foarte dragute, sper s-o dea pe brazda pe caposenia mea

Soanso eu caut INFANRIX DTP....am gasit doart infanrix-ul ala normal, IPV sau cum s-o numi..mie imi trebuie doar asta care contine DTP-ul. ...tinem pumnii sa prospere business-ul!

Ripley subscriu la ce au zis fetele, cred ca va inepe sa doarma la pranz, probabil ca-i mai trebuie timp sa se obisnuiasca

Am fost ieri la complex Diana la Belciugatele, vreau sa va spun ca e super, arata parca am fi in alta tara...piscine, casute, iarba verde..o oaza superba de relaxare. Vi-l recomand daca vreti sa evadati un we.

In alta ordine de idei, m-am hotarat sa incep munca serioasa, sunt in cautare de job ca simt ca innebunesc acasa...sper sa gasesc ceva cat mai repede.

Gata pauza....pup colectia

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cine are chef si timp de o mini-intalneala azi?
Vrem sa iesim intr-un parc pe la 18. Orice parc accesibil cu metroul: Herastrau, Cismigiu sau altele.

----------------

Ripley si eu zic ca va adormi dupa ce va trece noutatea. Tin pumnii.
Madau spor la cautare de job!
Pischi, Madau bafta luni cu gradinita!!!
Meems asa face si Silvia mea dupa o despartire mai prelungita. Nati se lipeste imediat. Depinde de temperamentul copiilor. La fel procedez si eu, nu impun nimic, o astept pe ea sa vina.
Noki cat despre cugetarea lui Adi: pai ce-are una cu alta, cotcodaceala cu varsta copiilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

sunt fte bucuroasa ca in urma pozelor mele s-au hotarat felicia si ripley sa mearga in croatia, iar noki si-a intarit ideea. o sa fie si lavi acolo la anul, poate va vad impreuna in poze, intr-un parc cu tobogane croate:)
eu nu stiu ce 2 locatii sa aleg pt la anu'dintre: tenerife cu tot cu vulcan si parcul nustiucum (recomandat de mitza ca avand niste spectacole de orci, delfini si alte animale funny) - deci ar fi vacanta statica cu 2 excursii de o zi, grecia in miscare in doar 2-3 statiuni intr-o saptamana, portugalia in miscare pe toata coasta, newyork fara miscare altundeva (aici am o prietena care m-a invitat, "ma scot" cu cazarea si ghidul), provence in miscare, dubai fara miscare, maroc fara miscare, doar 1-2 excursii de o zi.
as vrea una cu copil si una fara copil. mai am timp sa ma gandesc inca un an:)

soanso, multumim, dar si dk e in cluj, cu ce l-as transporta la frigider pana in bucuresti? adica e bataie de cap

mama di tutti, cica e un parc in titan, printre blocuri cumva, trebuie sa cer amanunte de la un coleg, cu tiroliana pentru copii si alte jucarii daneze fte destepte si noi pe deasupra. e cam greu cu ajunsul, dar ar fi noutate pt copii.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda esti o bombonica, Silvia s-a dat in tiroliana la Ljubljana si i-a placut! (Bun, Silvia e innebunita dupa jocuri in miscare ). Poate te informezi pana pe la 17.

Lui Virgil nu i-a placut New York-ul, a fost de vreo 2 ori, cred. Asta nu inseamna ca tie n-o sa-ti placa, iar cazarea gratis e mare avantaj pt ca e f scump.

In Maroc a fost sora-mea, ceva circuit; i-a placut f mult, dar trebuie sa fii deschis pt civilizatia araba.

Portugalia era si la noi in lista pt la anul; dar nu merge si Croatia si Portugalia in acelasi an, ambele sunt de tipul orasele + mare. Noi ne dam in vant si dupa munte asa ca poate bagam o saptamana in Apuseni cu cortul pt facut trasee, fara copii. Plus un city break cu copiii, poate Viena ca am observat ca le plac castelele . Mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ashea: tiroliana este chiar intr-o anume parte a marelui parc titan-ior, in imediata apropiere a tirolianei (tirolienei - cum e genitiv-dativul?) gasindu-se si jucariile daneze cu sfori noduri etc si tot in imediata apropiete mai este o mare galeata de nisip care are un vaporas din lemn esuat si un trenulet din lemn, adica niste constructii de scene...
se ajunge asa: se merge pe mihai bravu, se face stanga la dristor mc donalds dk vi dinspre obor, respectiv se face dreapta la mcdonalds dk vi dinspre palatul copiilor k lavi. Apoi se merge pana la al douilea semafor, la intersectia numita ramnicu sarat. o sa vedeti spre dreapta o strada in panta descendenta. voi faceti stanga la aceea intersectie, nu dreapta pe strada descendenta. Apoi mergeti tooooot inainte pana dati de un pod cu lac pe ambele parti:) desigur. imediat dupa pod trebuie sa fiti atente sa faceti dreapta pe o straduta, este straduta de dinainte de a incepe blocurile. Dupa ce ati facut dreapta, mergeti 100-200 m si parcati si cautati intrarea in parc. ne putem intalni la ibntrare la ora fixa. cine se baga?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Meems, gind la gind. SI eu tocmai voiam sa scriu ieri ce face Leea.

Si apropos de cine nu mai scrie, mi-e dor de Cristina, sefa'. Stiu ca lucreaza de ceva vreme, da' chiar asa nu mai baga si ea nasu' pe-aici...

Ina, am vazut pozele! Ce draguti sint!

Unde sint pozele Dordiei?

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput