Colectia de toamna-iarna 2005 (207)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu m-am uitat si fara comentarii si ma mai uit si cu, de cate ori e nevoie

M-am aprovizionat cu cipici din Grecia, de-abia astept sa-i folosesc.

Din poze Nic pare sa se fi simtit foarte bine. E un dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si de la noi, intr-o zi agitata!

Faine povestile, Ando, ma bucur mult insa ca trendul a fost pozitiv, ceea ce reiese clar din poze. Astept insa explicatiile, ca altfel nu pricep decat ca ma paleste invidia de cat esti de slabatura si de mumoasa si fii-tu ce happy e.

Ieri a fost prima data ca am mers dupa Sarah si NU am gasit-o plangand. Dar azi dimineata s-a cam jelit dupa mine, ceea ce cred ca va tine inca mult si bine de acum inainte, ca deh, am fata sensibiloasa, lucru care nu l-as fi crezut neam.

Aseara am fost impreuna in Plaza la shopping, a mers fetita mea draga cu mine de manuta si a comentat pe acolo tot ce a gasit, a fost dupa-amiaza in care a fost cea mai cuminte de pana acum!!! Oriucm, m-am simtit tare bine ...ca fetele, la cumparaturi.

Ma duc si-n contul comun sa-l vad pe Bobitza.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Salutare!
Noki da, Ideea este agentia, oricum nu mai are serviciile la standardele de anul trecut, cred ca s-au bagat in prea multe si nu le mai fac fata. Pacat! Pe Turcia au angajat un baiat tinerel si aiurel, nimic din ce ne-a zis nu a fost adevarat. Sefa agentiei nu a stat de vorba cu noi, avea mereu alte treburi. Aveau storno dar nu ne-au zic nimic de ea, si noi am aflat prea tarziu ca exista asa ceva.
Ei, macar reprezentantul Alibaba de acolo sa fie ok si voi fi multumita.

Anda bine ai venit, frunoasa vacanta ai avut, mi-a placut Croatia in poze, cred ca anul viitor pe acolo imi petrec concediul.
PS: vezi ca tipul cu site-ul, stii tu cine vrea sa ia legatura cu tine, sa stie daca mai ramane in picioare treaba sau nu.

Catutza casa de piatra!
Dordia bine ai revenit! E mortala poza in care Stefan doarme cu capul pe masa si ochii intredeschisi! L-ai tuns de tot?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Wow Anda dar stiu ca v-ati plimbat nu gluma. Vazut si pozele, superbe, absolut superbe. Placut si rochia bleu, admirat si costumele de baie, cu ocazia asta m-am enervat din nou gandindu-ma ce bine ti-ar fi stat cu ala cu harta lumii pe el. Si mie cu platformele. Dar'ar sa dea. In fine, dar sa revenim....felicitari pt condus, eu nu m-as fi incumetat...cat despre fii-tu, no comment. Intr-un cuvant BRAVO!

Intrebare, intrebatoare, fetele care duc copii la gradi, program redus...ce schimburi le duceti la ei? De stat pe acolo ma refer, ca eu sunt in mare dilema. Si faza cu statul pe WC, unii dupa altii, cum e? Ca pe mine asta ma roade cel mai mult..ma gandesc ca nu sta nimeni sa le dezinfecteze de fiecare data wc-ul, daca ia vreo procarie?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

am mai pus poze si am dat si titluri si cateva explicatii
http://s33.photobucket.com/albums/d61/nichita/croatia/?action=view¤t=dubrovnik10.jpg

madau, nichita are in dulapiorul de la gradinita asa|: sandale sau puci vara si tenesi iarna adica incaltamintea de interior, pampers, servetele umede, pijama, paturica lui de-acasa, un tricou pt patat de mancare sau udat cu apa si un pulovaras in caz ca se face frig sau ploua dupa e-l imbrac dimineata pt. alta temperatura. atat.
tu poti sa mai pui un chilotel si un pantalonas de trening pt accidente de pipi ca a ta nu mai este pe pampers. si un dres iarna doar.

n-am vazut poze cuscra, dar ma uit maine ca acum sunt rupta. apropos, cuscra a fost cu noi in gand toata vacanta deoarece lantul national de benzinarii in croatia (petrom-ul lor, dar mult mai raspandit decat al nosteru) se numea INA. la fiecare alimentare ma gandeam la tine:)) si am alimentat de muuuuulte ori!:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

anda uau, deci ai ajuns si la Bol? (plaja in forma de limba de pe Brac). Am vazut-o din avion, asta primavara, in drum spre Barcelona, dar n-am vazut-o de jos.
Foarte misto pozele, explicatiile si voi, mai ales.

madau eu nu mi-am facut probleme cu WC-ul la gradi. Toti copiii au analizele facute, nu? La gradinita Silviei ingrijitoarele dezinfectau toaletele la sfarsitul zilei, Daca ar fi sa dezinfecteze dupa fiecare copil ar trebui sa existe o angajata special pe acest post.
Ca incaltaminte de interior eu am folosit intotdeauna sandale de piele, bune, comode, tinand cont ca sta in ele atatea ore pe zi. Tinuta de interior: iarna - pantaloni de trening + bluzita, sau bluza + dres + fusta/sarafan.
La grupa mica e bine sa ai un rand de haine de schimb pt ca se mai pateaza la masa, mai poate face pipi pe ea mai ales in primele zile, daca se adapteaza mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Anda, chiar ca sunt suuper pozele!

Eu m-am lovit iarasi aseara de o criza a Dariei de am plecat de acasa, adica am iesit 15 minute afara sa ma racoresc! S-a enervat ca i-am ridicat pantalonasii peste burtica si a inceput scandalul cu tipete si tavalit pe jos - cu toata vorba buna si calam, nu am reusit sa o calmez dupa care am pedepsit-o trimitand-o in dormitor. Mai, fetelor asa nervi avea, tipa si facea ca toate cele. Dupa ce i-a zis ca are voie sa iasa din dormitor tremura toata (vreo 10 minute a tinut-o) si nu voia sa mai ma vada... voia la Mica, maica-mea!
NU MAI STIU CE SA FAC! Cred ca voi si cu distragerea atentiei; oricum, cert este ca nu vreau sa ajunga sa mi se urce in cap! Trebuie sa gasesc solutia salvatoare !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Mneatza vesela!

Raportam prima zi de gradi fara plansete dimineata! La plecare nu le mai avem de luni, o gasesc jucandu-se frumos cu copilasii, asa de patrunsa ca nici nu observa cand deschid usa.
Deci suntem pe drumul cel bun.

Anda, frumoase tare pozele si locurile vizitate. Mi-ai intarit decizia de a organiza vacanta de la anu' in Croatia, bufnitza-less.

Madau- noi avem in bagaj asa: chilotei de schimb, o bluzita cu maneca lunga, un schimb total: bluzita si pantalnonas in caz ca se murdareste rau si atat. La inceput i-am dus periuta, pasta si paharel pentru spalatul dintosilor si saptamanal ii duc un prosopel si pijamaluta pe care mi le dau doamnele vinerea la spalat, acasa.

Feli- imi pare rau ca nu au fost profesionisti aia de la Ideea. Eu stiam ca boss este un tip, de fapt el e cel care mi-a dat mie personal la Tragul de Turism de anul trecut reducerea de 7% incat i-am ales pe ei ca agentie cu care sa plecam. Dar oricum ei cumpara de la tour-operatorul Ali Baba care sunt super ok si foarte bine reprezentati local. Deci una peste alta, sunt convinsa ca va iesi bine treaba pana la urma.

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Delia voi cum mai stati cu gradinitarea?

Noki ai vazut ca s-a dat pe brazda bufnitzoasa?
Va urma faza 2 cand tu o vei striga din usa grupei si ea nu va voi sa vina pt ca trebuie sa termine de colorat, de lipit sau de jucat

Mergi la inceput

Lavi, so help me God!!!

Varsta Sarah

Mergi la inceput