Colectia de toamna-iarna 2005 (207)
Raspunsuri - Pagina 13
lavi02 spune:
Anda la intoarcere ce ai facut, te-ai cazat in Zagreb? Presupun eu ca ati plecat din Brela de dimineata, azi vizitat Plitvice in timpul zilei si seara v-ati cazat in Zagreb.
Faine poze, am vazut o jumatate, fug acum la treaba!
Mihaelutat bafta multa cu proiectul!
monet spune:
lavi, mersi
uau, anda, ce faina esti! l-am vazut si pe nic, cu chiloti, fara chiloti, in toate locurile alea superbe.... ultimele poze din album seamana leit cu portiunea de rain forest din maui a hawaii-ului. super! tu, fata draga, esti de milioane
n-am somn (ii 3am). ma duc sa ma uit pe pozele inei.
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"August 2008"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
monet spune:
aaaaaaaaaaaaaaaah..... pozele inei is in contu' comun. fetelor, cum ajung acolo? help....
"August 2008"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
monet spune:
mersi, lavi
"August 2008"
monet spune:
ina, ce pufosei ai tu, copila! sa-ti traiasca! rachel ii asa de mare si pare sofisticata, imi place .... si micutu' tau cu par stilat, sa-l maninci, nu alta . te pup!!!!!
"August 2008"
lavi02 spune:
Ina draga, ce figurina-i pufosel mititel! O figura mareata! Finutul meu e mai sobru la mutrita (ii compar ca-s de-o varsta).
Baietelul mai mare e vestitul Nicholas?
Rachel e o domnisorica tare draguta, sa-ti traiasca amandoi!
anda77 spune:
hello,
in primul rand n-am uploadat tyoate pozele, mai urc si diseara din ele, dar important este sa nu va uitati la semnatura inca juma de ora:)))) ca vreau sa scriu niste explicatii interesante
. din cauza de oboseala acuta, pozele n-au nici titlu inca
si ar avea mai mult farmec cu explicatii
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
camelia_daniela spune:
Ina, foarte frumoase pozele cu pufoseii tai! Rachelina e o eleganta iar pufoselu' mic e un dulcel cu frizura fosrte sic! Sa-ti traiasca minunatiile de copii!
Dordia, si tu ai doi baieti minunati! Doamne ce ochi albastri!
Anda si pozele voastre m-au dat pe spate! Nic e un dulce iar tu arati demential!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit