Functionalitate noua

Functionalitate noua | Autor: admin

Link direct la acest mesaj

Dragi membri,

Poate unii dintre voi au observat deja dar s-au produs schimbari la profil. Asadar:

- Aveti din nou posibilitatea sa va cautati mesajele unde ati contribuit (functionalitate mult ceruta). In curand o sa puteti sa vedeti si pentru alti membri
- NOU: Aveti posibilitatea sa adaugati semne de carte la mesaje sau raspunsuri (BOOKMARKS). La profilul vostru va puteti gestiona aceste semne de carte. Cu aceasta functionalitate puteti sa ajungeti rapid la o serie de subiecte care va intereseaza. Cum adaugi un semn de carte? Apasati pe steluta galbena din mesaje.
- NOU: De acum aveti posibilitatea sa salvati un mesaj ca si DRAFT (Concept) la fel cum puteti salva un mail in majoritatea programelor de mail. Aceasta functionalitate este utila cand scrieti un mesaj lung si sunteti intrerupt(a) sau trebuie sa plecati. Apasati in mesaj "Salveaza ca DRAFT" si mai tarziu puteti continua mesajul accesandul prin tabul DRAFTS de la profilul personal
- De asemenea am organizat un pic altfel profilul. De acum va puteti alege subiectele de interes, mai usor data de nastere a dvs. si a copiilor, puteti alege mai usor orajul pentru Romania si puteti sa va adaugati cu usurinta o poza la profil.

RECOMANDARE: toate informatiile pe care le adaugati la profil vor fi in curand folosite in ajutorul dvs. Va veti putea organiza forumul dupa subiectele de interes, poza din profil va apare la BLOGURI, in miniprofilul dvs s.a.m.d. Mai mult, daca vad ca va updatati profilul, voi fi motivat sa adaug mai multa functionalitate pentru voi.

ATENTIE: TOATA FUNCTIONALITATEA NOUA ESTE INCA IN PERIOADA DE TESTARE. Daca observati probleme, greseli de ortografie, etc. va rog frumos sa ni le semnalati raspunzand acestui mesaj sau pe PM la Admin. Incercati sa dati o descriere cat mai completa a problemei ca sa o identific usor.

In loc de incheiere: In curand vom mai adauga lucruri noi la profil. Asa ca stati cu ochii pe el.

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

si chatul de ce nu merge????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Un "e" in plus la semne de carte in cadrul mesajului
"Nu ai semne de carete"

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

la "editeaza profil personal", la prima rubrica de intrebari (ai copii ? esti insarcinata?), in partea dreapta, la "de ce sa raspund":

Datele din aceasta rubrica sunt protejate si nu sunt viibile altor membrii.

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

felicitari si multumim pentru imbunatatiri!

(daca se poate ar fi bine de facut rectificarea in primul mesaj:" dragi membri, in loc de membrii"..si aceeasi problema cu 2i in loc de unul in profil, parca la adresa de mail, daca vrei sa ti-o vada alti membri)

la data nasterii (userului) nu pot selecta sa fiu mai "batrana" de 2004

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui megbeng

meg,dematei(9.02.2007)

Logic daca esti o bebitza mai mare Si eu am vrut sa cresc mai repede... candva

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Citat:
citat din mesajul lui megbeng

Cad alegi anul, in lista care apare pe prima pozitie este un minus "-". Daca ti mousul pe el anii ar trebui sa scada ca sa poti ajunge la anul dorit. Vrei te rog sa incerci din nou si sa-mi spui daca merge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Citat:
citat din mesajul lui anisiap

Dupa ce l-am mutat pe un nou server am uitat sa-i introducem numarul de licenta si licenta a expirat. O sa-l repar in weekend.

Apropo... cred ca puteai sa intrebi mai frumos da sa inteleg ca nu ai avut timp si ai fost zgarcita la cuvinte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

nu e legat de noile "functii" :) dar la semnul casutei scrie "visiteaza" pagina lui admin, nu "viziteaza".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

merge admin, nu observasem semnul "-"

marius, m-ai prins!

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADMIN

Citat:
citat din mesajul lui anisiap

Dupa ce l-am mutat pe un nou server am uitat sa-i introducem numarul de licenta si licenta a expirat. O sa-l repar in weekend.

Apropo... cred ca puteai sa intrebi mai frumos da sa inteleg ca nu ai avut timp si ai fost zgarcita la cuvinte...

am dat si mail cateva zile in urma scuze am fo scurta si la obiect cred ca nu ai timp de toate femeile eu tot asteptam sa si revina chatul
NOAPTE BUNA FLORIN

Mergi la inceput