Nou stil de viata (224)
Raspunsuri - Pagina 14
tumpi spune:
Tzuni ,inca odata felicitari.Da sa sti ca la greutatea lui Mary ai o talie de invidiat."Refacere" usoara si sper ca acum avand drepturi depline in meseria de mama sa nu ne parasesti.
Mamidulce,bine ai revenit.Fac eu echipa cu tine daca vrei, a si eu la fel de in fuga sunt ca si tine.
Gusta,chiar asa unde esti?Te-au furat inainte de nunta?
Carmen, reacomodare usoara la munca,desi vad ca deja ai facut-o,desi greul cred ca vine odata cu deschiderea portilor unui nou an scolar.
Gabi mi-a placacut rochita, chiar ca ziceai ca esti Marilyn m
Monroe.Arati super pt varsta ta.
Crysfelicitari pt job.Super si eu de meserie sunt inspector RU si chiar mi-ar place aici sa profesez.
Eftimie, felicitari si tie pt evaluare si pt perseverenta in sport.
Violeta, nu-ti fie frica de o schimbare, daca nu te mai simti bine acolo unde esti, nu sti daca iti va fi mai bine in alta parte daca nu incerci.Felicitari pt master.Ce mai fac nepoteii si Doridia?
Anda,bafta la stomato.Poate mai pui pe blog niste retete, m-ar tenta niste muffin si aperitiv si dulce.Am acum niste coacaze rosii si as vrea sa le fac si ma tenta ideea de muffin.
Delia,se vede ca esti la litere studenta, arta condeiului iti e harasita.Tu cu shobo veniti in vizita, eu cu verisori de-i lui shobo, dar adusi de Mitzi.Cred ca mi-a aduc pana acum in casa vreo 5.Chiar mai devreme mancam o felie de tort ramasa de a aniversarea noastra si cand imi pica ochii pe un soricel(mort normal) pe care Mitzi la abandonat langa un scaun.S-a dus apetitul meu, oricum mai bine,asa nu mai bag dulce in mine.
Vik, arati super.Cand faci paella, astept si eu reteta.
Laura,am vazut ca vrei sa te angajezi, sa inteleg ca nu mai plecati, ramaneti definiziv in tara?De ce nu incerci sa-ti pui CV-ul pe unul din site-urile de recrutare?
Urez bine ati venit noilor venite,Spor la slabit si un nou stil de viata cat mai sanatos.
Pupici celorlate fete pe care nu le-am enumerat, suntem multe pe aici, iar cerebelul imi joaca feste.V.am citit zi de zi,dar nu am avut puterea sa scriu.De multe ori deschideam fereastra sa scriu si constata ca parca as fi legata de maini,cuvintele imi fugeau din minte, totul se intuneca.
Felicit fetele care fac sport, as vrea si eu sa fac ceva, organismul meu o cere.Ma simt ca imbatranesc inainte de vreme.Dar nici nu am timp,nici nu cred ca as rezista 3 ore la o sala,asta daca as avea timpul asta,da din pacate nu il am.Sper ca acum venind toamna sa incerc sa ma sui iara pe crosstrainer si macar juma de ora sa fac.Inca caut o sala in zona si macar o ora sa mi-o rezerv numai mie,desi as vrea sa vad cand as putea sa o gasesc si ora aia.
As vrea si eu o mama langa mine sa ma ajute cu treburile casnice, as vrea vacanta,as vrea sa dorm cat mai mult fara sa am vreo grija.Sa mai continui ce as vrea?Da, as vrea sa slabesc pana la ziua mea 6 kg, o fi mult?
Gata gug, am prea mult, deja timpul acordat s-a scurs, iar ceasul imi arata ca e vremea sa plec la munca.
O dupa amiaza frumoasa va doresc tuturor.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Gata. Sunt MAMA! Yuuuupiiiiiiii |
Felicitari draga mea. Acum plang eu de fericire alaturi de tine. Sa aveti parte de-o viatza fericita si implinta impreuna. Sa te "vad" trecand prin emotiile primei zile de scoala, si-a celorlalte evenimente aferente.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
louisea spune:
Anda da.. cand iti faci timp mai posteaza retete sa ma mai inspir. Dar nu-i urgent
Mai reusesti sa faci spor cat esti de aglomerata? Bine ca ai banda acasa
Tumpi si sper sa scri mai des
Delia
Meniul meu de azi
MD: fulgi de ovaz facuti la micro in care am pus si niste seminte si 3 migdale taiate marunt
G: smoothie din fructe de padure si juma de banana
P: inventie supa de sparanghel verde si champignon cu lapte de cocos ... si niste ciuperci calite cu usturoi
G: mar cu morcov ras
C: aici preia sotul stafeta si face piftele cu garnitura de morcov, praz si cartofi
Desert: struguri
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Zuzilici spune:
citat din mesajul lui Tzuni Zuzi, hai draga sa ma "vezi" mama! ...moaaama, ce limbarnitza am azi! Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog |
Te-am vazut draga mea si sunt tare mandra de tine si foarte fericita pentru voi. Printre lacrimi iti scriu ca ma bucur pentru voi din toata inima si nu va doresc decat s-aveti parte de zambete si voie buna toata viatza. Sa fiti intoatdeauna inconjurate de oameni care va iubesc si va respecta si va doresc doar binele.
Cuba 2008
Delidana spune:
Carmen, am vazut, cererea nu imi era adresata mie.
Ma bucur ca Teo e mai bine.
Tumpi, chiar si 30 minute de mers pe jos zilnic te vor face sa te simti mai bine. Eu cel putin regula asta o aplic cind n-am timp de sala. In Bucuresti mergeam pe jos cit puteam de mult, de multe ori nu mai luam troleul ci parcurgeam statiile in pas vioi - imi place foarte mult sa merg pe jos, nu degeaba in zodiacul chinezesc sint "cal".
Multumesc pentru complimente, esti foarte draguta.
Cit despre soricei si alte animalute, pai la mine trebuie sa fie ceva gretos rau de tot sa-mi taie pofta de mincare.
Nu e chiar asa de mult 6 kg, eu iti doresc mult succes.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Zuzilici spune:
Buna dimineatza dragelor! Acum ca mi-am revenit sa va mai zic cate ceva si depre mine:
Ieri la pranz am mancat niste paste de orez cu been sprouts si carne de vita. Nu mult dar aceea mi-a fost ultima masa mai consistenta.
C - O felie de pepene rosu.
Aseara am fost la banca asa cum mi-am propus si chiar mai departe. Am hoinarit ca sa zic asa la pas vioi si m-am supus unor torturi incredibile. Centru orasului e plin de restaurante si terase si cafenele si etc. si cum treceam pe langa ele cum imi venea un damf de mancare care mai de care mai apetisanta. Asa ca dupa ce-am revenit acasa eram deja "satula" si n-am facut decat sa-mi servesc desertul - pepene rosu.
Meniul de azi:
MD - cafea cu lapte 2% + o cana de ceai + o nactarina + 4 prunisoare mici cat corcodusele.
Pentru masa de pranz inca nu stiu ce-am sa pap asa ca am sa scriu dupa.
Rolo felicitari pentru delegatia primita. Sper sa nu faci prostioare pe-acolo, cat priveste alimentatia. Pleci cumva in perioada concursului?
TLaura bafta in gasirea unui post de munca
Anda servici usor.
Gabi plimbari placute in continuare si felicitari pentru sala.
Delidana stiu ca n-ar trebui dar daca tot am ajuns la greutatea de nesimtitoare de 94.4 kg in trecut, se poate sa ma treci cu aceasta greutate de inceput in loc de 90.2? Multumesc.
Carmen ma bucur ca se simte Teo mai bine si tie iti doresc bafta la sala scolii. Sper s-o vizitezi cat de frecvent poti.
Hopes nu e cazul sa scoti Promit s anu calc stramb.
Tumpi, Puskin Cum mai sunteti?
Yubi felicitari pentru rezistenta. Cred ca nici nu stiai ca ai asa multa energie in tine incat sa rezisti unei astfel de clase la aerobic. Succes in continuare.
revin.
Cuba 2008
Delidana spune:
Zuzi, ai avut 94.4 kg anul asta?
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Zuzilici spune:
citat din mesajul lui Delidana Zuzi, ai avut 94.4 kg anul asta? www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan |
Yep! Am scris dar probabil ca nu i-ai dat importanta mesajului. Chiar acum 2-3 saptamani s-a intamplat "minunea". Stiu si eu sunt un pic speriata. De aceea si noul stil impus in ultimile 2 saptamani.
Cuba 2008
Mik spune:
citat din mesajul lui Tzuni Gata. Sunt MAMA! Yuuuupiiiiiiii Totul a decurs extrem de repede: am fost citata la ora 9 si la 9.30 eram gata. Am avut parte de-o judecatoare draguta care mi-a zambit si si-a dat rapid ok-ul pt adoptie. Din pacate, insa, intru sub incidenta legii nemodificate, asa ca biologica va primi datele mele. Prin urmare, in anii viitori planuiesc sa ma mut. Si, poate ...sa ma marit, cine stie? Mah, nu stiu cum v-ati simtit voi cand ati nascut, da io azi am avut niste emotii si-o bucurie cum n-am mai avut in viata mea. Si s-au amplificat cand in sala de judecata a intrat sefa mea, producatoarea de la show-ul lui marutza. N-a vrut sa ma lase singura intr-o zi atat de importanta. Si-apoi si mesajele voastre! SUNTETI GROZAVE SI N-AM VORBE SA VA MULTUMESC! Ramne sa primesc acasa sentinta finala (sau cum i-o spune) si sa merg s-o trec pe Meri pe numele meu, apoi sa-i fac pasaport si rapid o rezervare pt vacanta de iarna. Intr-o tara calda, undeva... Sunt in zona. Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog |
Ce bine imi pare, Tzuni !
Felicitari, mamica ! Sa fiti sanatoase, vesele si fericite, sa va iubiti toata viata !
Mai scriu acusica.